Program » Tweaks » Registerrensning

AVG PC Tuneup (svensk) last ned
4 0 4036  

Download AVG PC Tuneup på svenska som kan hjälpa dig att lösa problem med din dator som gör att den går långsamt.

När en dator når ålder och används regelbundet, ackumuleras mängder överflödiga filer på ditt system. Det kan vara från ett program du trodde du hade tagit bort eller det kan vara program på din dator som slöser det väsentligt. I slutändan går din dator långsammare än när du har det, och det är bra.

Med AVG PC Tuneup av tillverkaren AVG Technologies kan du få kontroll över alla onödiga filer, processer och program på din dator som orsakar dess slöhet. Om du vill ha mindre lag i sina spel, en snabbare startprocess och att undvika investeringar i en ny dator, så har AVG svaret.

Underhålla ditt system så att det alltid är i bästa skick

Med AVG PC Tuneup erbjuds du ett antal alternativ för att hålla ditt system väl underhållet och smurt. AVGs underhållsfunktion går in och analyserar ett brett spektrum av detaljer om ditt system. Det är vanligtvis data och genvägar som har kollapsat och som därmed dränker ditt system. AVG PC Tuneup går sedan in och tittar på gammal webbläsarhistorik och datorns register för att radera eller reparera problematiska filer.

AVG PC Tuneup går också in och tittar på datorns startprocess: vilka program som körs direkt från dig slår på tills du stänger av. Tänk sedan på AVG vilka program som inte behöver springa från start, om de släpper ner systemet. Detsamma gäller för stängning, så både uppstart och stängning blir så smidiga som möjligt.

Enkel och effektiv optimering av Windows som ökar datorns hastighet

AVG PC Tuneup erbjuder dig ett antal lägen som både kan öka datorns prestanda men också batteritiden, till exempel. kör programvaran på en bärbar dator. AVG PC Tuner laddar in dig med "Standard mode", vilket innebär att ditt system körs som när du startade det utan ändringar. Då kan du välja "Spara läge". Lagringsläge finns för att avsevärt öka datorns batterilivslängd genom att inaktivera program och processer som är mycket kraftintensiva men inte nödvändiga för dig.

Det sista läget är turboläge. Turbo-läge är ett kraftfullt verktyg för dem som är mycket intresserade av videospel eller program som kräver mycket datorfokus. Turbo-läget ökar datorns prestanda genom att inaktivera en rad program och processer som tar upp för mycket prestanda själv. När dessa processer och program har släppts går ditt system snabbare än tidigare, och du kommer att ha en mjukare upplevelse med de program du faktiskt behöver.

Ladda upp utrymme på din dator med AVG

En stor del av en dators prestanda består också av hur mycket det laddas på det. Det kan vara gamla program, filer, dokument och databaser som du verkligen inte behöver. Rengöring manuellt kan vara svårt och tidskrävande arbete, men med AVG PC Tuneup är det som ett spel.

AVG PC Tuneup kan skanna ditt system för radering från gamla program du trodde du hade avinstallerat. Sanningen är att många av dem alltid lämnar filer tillbaka på ditt system. I slutändan fyller dessa mer och mer. Med AVG PC Tuneups "free space" -funktion tas dessa filer bort och du hamnar med mer utrymme för de saker som är viktiga för dig.

Dra fördel av din dator för maximal prestanda lika enkelt som ett spel

AVG PC Tuneup är för dig som vill ha den mesta av din dator som den är. Det är också bara en rättvis inställning att ha när man betalar bra belopp för sitt system. AVG PC Tuneup säkerställer att oavsett hur mycket du använder din dator, kan du alltid hålla den väl optimerad och i gott skick så att du löper in så få problem som möjligt. Det finns inget värre än sidan och skriver i ett Word-dokument som ständigt slutar svara eller spelar ett datorspel som körs var 5: e minut. Med AVG PC Tuneup kan du undvika dessa stressiga element och använda ditt system i lugn och ro.

Gör dVälgrundade beslut om de förändringar du gör i ditt system

Att göra ändringar på din dator kan vara en skrämmande affär om du inte har den stora känslan av ämnet. Men det är ganska unikt på AVG PC Tuneup; Det håller dig i handen och förklarar på ett enkelt sätt vad du kan göra säkert och tyst. Detta görs i "Avinstallationshanteraren". Här föreslår AVG ett antal program som skulle vara värda att radera för datorns bästa prestanda. Det ger dig specifik information om vad programmet gör och hur mycket av ditt prestanda det använder. Om du i slutändan ångrar raderingen av programmet, kan AVG PC Tuneup återföra det snabbt igen.

En klick-och-glöm design som gör allt enkelt för dig

AVG gör en stor del av programvaran när det gäller design. Det ska vara så lättåtkomligt som möjligt så att alla kan delta och få ut det mesta av sina system. Varje avsnitt förklarar sig kortfattat, så du har ingen tvivel om vad du gör. AVG PC Tuneup kommer också med många välgrundade förslag till optimering för din dator som du enkelt kan följa.

Med några få klick kan du helt enkelt glömma programmet eftersom det gör allt för dig under sina rengöringsprocesser. Gör dig en kopp kaffe och kolla på någon tv medan du är övertygad om att ditt system optimeras snabbt och effektivt.

Alternativ programvara

Om du vill prova någon annan programvara utöver vad AVG erbjuder, är det också värt att titta på TweakNow RegCleaner av tillverkaren Tweak Now. Programmet är enklare och grundläggande än AVG PC Tuneup, men det gör jobbet ändå. Du kan ladda ner TweakNow RegCleaner gratis här.

Slutsats

AVG PC Tuneup är ett otroligt effektivt sätt att optimera och städa upp datorn. Med sina många och varierade funktioner kommer du runt i varje hörn och samlar även den minsta smutsen. Om du gillar en snabb dator är det här för dig.

Download AVG PC Tuneup (svensk) 2018 (Svenska)
Screenshots
Detaljerad information om AVG PC Tuneup (svensk)
Typ:
Trialware


Producent:
AVG Technologies

Inkom datum:
03-01-2013
Plattform:
Windows XP, Vista, 7, 8 & 10

Storlek:
3.0 Mb

Uppdaterad datum:
19-02-2019
0