Program » Datasäkerhet » Anti-Spyware

SpyHunter (Svenska) last ned
3 0 5168  

SpyHunter är ett enkelt skydd mot spyware och adware.

Antivirusprogramvara är lika viktigt för din dator som kaffe är för dig på morgonen. Antivirus och kaffe är de saker som håller din dator och du kör optimalt varje dag i veckan.

Antivirusprogrammet är vad som står mellan din dator och de hot som lurar på webben. Dessa hot, som heter virus, spionprogram, ransomware, skadlig kod, etc., letar efter sina olika sätt att skada ditt system, stjäla din privata information eller direkt utpressa dig.

För att vara säker i sitt vardag, utan irritation och oro när de använder datorn, är det viktigt att skaffa ett antivirusprogram som kan hantera ärterna.

En optimal kandidat för denna viktiga position är antivirusprogrammet och anti-spyware och anti-malwareprogrammet Spyhunter av tillverkaren Enigma Software, ett antivirusprogram för att eliminera alla typer av hot på ditt system och i framtiden för att bekämpa dem.

Skanna ditt system och rensa alla hot

Ett antivirusprograms ultimata funktion är dess förmåga att skanna ditt system och alla dina olika filer. Genom en sådan skanning kan man riskera att programmet stöter på skadliga filer som virus etc. Om dessa filer hittas kommer de att tas bort omedelbart, vilket stabiliserar ditt system så att det går utan risk och risk för dig själv.

Spyhunter startar automatiskt den första skanningen efter installationen. Här går det igenom hela ditt system, och om det är något skadligt kommer det att tas bort. Under tiden kommer programmet "vitlista" att ha specifika filer.

Det betyder att dessa filer på intet sätt har dömts för hot och kommer därför inte att granskas så noggrant under nästa skanning. Detta orsakar skanningar på vägen för att bli snabbare då Spyhunter lär känna ditt system.

Programmet är också idealiskt för att hitta skadlig programvara på ditt system. Malware är vanligtvis program som du oavsiktligt har installerat eller som har smugit in i ditt system. Oftast verkar dessa program användbara och det finns många miljoner som har dem på sina datorer i god tro att de är där för att hjälpa. Faktum är att de stjäl din information så att den kan återförsäljas. Men med "Malware / PC Scan" -funktionen kan du hitta dessa program och ta bort dem.

Håll reda på skanningsaktiviteter och utnyttja de olika skanningsalternativen

Spyhunter är mycket intresserad av dig som användare kan enkelt få insikt i vad programmet egentligen gör. Detta händer bland annat eftersom Spyhunter skapar en databas över de olika skanningar du och programmet har utfört. På det sättet kan du alltid se hur länge sedan du senast skannades och vad skanningen hittade. På så sätt kan du planera ett bra schema för skanningar.

Samtidigt i karantänavsnittet kan du se vilka filer som har anklagats för att vara skadliga. I de allra flesta fall är antivirusprogrammet korrekt, men vissa filer beter sig naturligt utan att vara skadliga.

Om du är säker på att en fil som slutats i karantän inte är skadlig så kan du flytta ut den och självlysa den själv så att programmet inte störa det längre.

Om du är en fast användare av antivirusprogram kan du behöva skräddarsy din egen skanning för att passa dina specifika behov vid varje given tillfälle. Du kan också få chansen. På så sätt kan du berätta för Spyhunter var det ska skanna henne och var det inte ska vara, till exempel. Det kan göra skanning snabbare och effektivare.

System säkerhet och fördelar som följer med det

"> Den här versionen av Spyhunter, som vi erbjuder nedladdning på denna sida, är den fria versionen av Spyhunter 5. Det innebär att du får alla grundläggande och nödvändiga funktioner, och tyvärr finns några användbara funktioner kvar. Det här är bland annat systemets säkerhetsfunktioner som du kan komma åt genom att prenumerera på programmet.

Dessa funktioner inkluderar bland annat obegränsad skanning av virus och skadlig kod, ytterligare funktioner för skydd mot dem och tillgång till deras "helpdesk" -service, redo 24/7 för att vägleda och hjälpa dig om det skulle uppstå problem under vägen.

Dessa funktioner är mycket viktiga om du vill att Spyhunter ska fungera optimalt, och det är därför endast rekommenderat att du prenumererar på programmet. Om du har känt var försöksversionen tillfredsställande.

Det finns en 30-dagars returrätt på programmet, så du kan teoretiskt prova hela versionen i en månad och returnera den om du inte var nöjd.

För dem som uppskattar ett säkert datorsystem

Windows levereras idag med sitt eget inbyggda antivirusprogram som heter Windows Defender. Det är ett grundläggande antivirusprogram som erbjuder ett minimalt skydd, men det tillåter även att viss programvara kan smyga in i datorn utan krångel.

Många virus och andra skadliga filer smyger in i ditt system genom att dyka upp på webbplatser, till exempel, och här kan Windows Defender inte bekämpa dem effektivt.

Så, om du är den snälla som bryr sig om korrekt skydd på ditt system, är Spyhunter ett naturligt val. För att skydda din dator skyddar du också indirekt dig själv.

Spyhunters konstanta och effektiva uppdateringar

En av de unika egenskaperna hos Spyhunter är dess svarstid till nya hot. Så snart de uppträder på ett system, kategoriseras det och skickas ut som en uppdatering till alla andras programvara. På så sätt bildas ett stort nätverk mellan alla användare av Spyhunter, som alla hjälper till att expandera databasen med skadliga filer som i slutändan kan spara mycket för din dator.

Samtidigt är det super skarpa och hjälpsamma kundsupportet värt dess vikt i guld. Det finns inte många problem som de klara huvuden inom Enigma Software inte kan lösa.

Trevlig och enkel design som inte vrider hjärnor

Några av de bästa om Spyhunter är hur enkelt programmet ska användas och navigera runt.

Alla funktioner är försedda med små beskrivningar av vad de olika funktionerna gör. Därför borde du inte tvivla på hur olika saker ska användas. Om du är i tvivel är det tillräckligt bra. Skriv bara till deras helpdesk om du har betalat för programmet.

Samtidigt delas alla de olika funktionerna logiskt i sektioner längst upp i programmet. På så sätt kan du snabbt och snabbt hitta vad du behöver för att lösa din dator problem snabbt.

Samtidigt är det också trevligt att ha en databas / index där du enkelt och snabbt kan få en översikt över alla skannade.

Med de blå och vita färgerna bildas en naturlig symbios för hjärnans färgcenter, vilket gör det enkelt att märka viktiga saker som programmet vill lyfta fram. Det är en minimalistisk design, varför det fungerar så effektivt.

Alternativ programvara

Den största nackdelen med Spyhunter är dess begränsade funktionalitet i den fria versionen. Med begränsade skanningar och funktioner kommer programmet inte att vara den permanenta allierade du behöver när som helst. Därför är det uppenbart att köpa det. Men om du letar efter ett gratis antivirusprogram som kringgår dessa begränsningar, kan Malwarebytes rekommenderas. Malwarebytes är ett antivirusprogram som specialiserar sigi att ta bort skadlig kod. Programmet har också visat sig vara effektivt vid behandling av andra skadliga filer och kan därför också rekommenderas. Malwarebytes kan laddas ned gratis här.

Ett annat solid alternativ på denna front skulle vara Anti Explorator. Anti Explorator är ett annat antivirusprogram som specialiserar sig i kampen mot skadlig kod. Programmet kan naturligtvis också användas för att ta bort andra typer av skadliga filer och är därför ett starkt val om du letar efter något som är både gratis och effektivt. Anti Explorator kan också erhållas i en svensk version, så du behöver inte frukta en språkbarriär. Anti Explorator kan laddas ned gratis här.

Men ett sista alternativ måste också föreslås. Detta förslag kommer i form av antivirusprogrammet Spybot - Search and Destroy Free. Detta antivirusprogram är gratis och specialiserat på att ta bort spionprogram och ransomware - två väldigt farliga och obehagliga skadliga filer som stjäl din information och ibland tar ditt system gisslan mot stora summor pengar. Om du är särskilt bekymrad över dessa hot är programmet ett bra val. Spybot - Search and Destroy Free kan laddas ned gratis här.

Slutsats

Slutligen måste några sista ord om Spyhunter sägas. Spyhunter är ett utmärkt program för dem som vill betala för sitt antivirusprogram. Med sina varierade och effektiva funktioner får du ett billigt och effektivt program som kan hantera de flesta saker. Betalningsväggen är dock nådig och kvalificerar därför inte som ett bra gratis antivirusprogram. Om du köper det, kan det bara varmt rekommenderas härifrån. Ladda ner Spyhunter, det svika inte.

Download SpyHunter (Svenska)
Screenshots
Detaljerad information om SpyHunter (Svenska)
Typ:
Trialware


Producent:
Enigma Software Group

Inkom datum:
29-10-2013
Plattform:
Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 & 10

Storlek:
26 Mb

Uppdaterad datum:
08-10-2019
0