Program » Datasäkerhet » Anti-Spyware

Spybot Search and Destroy Free last ned
4 0 355  

Ladda ner gratis Spybot - Sök och förstör här och få en säker upplevelse på din dator.

Många har gradvis upptäckt att deras dator attackerades av virus, skadlig programvara, spionprogram eller annat. Det är en riktigt obehaglig upplevelse, så det är en bra idé att förhindra att den drabbas och först få ett antivirusprogram. Här är otur och sedan måste du göra det stora arbetet för att få bort det igen. Det kan också vara en kostsam affär om det är en av de värre du har attackerats av. Sammantaget är det en bra idé om du väljer att ladda ner ett antivirusprogram direkt.

Här kommer vi att rapportera Spybot - Search & Destroy, och du kommer därför att förstå om detta är det program du behöver ladda ner till din dator. Det är alltid en bra idé att komma in i det program du vill ladda ner - så blir du inte förvånad över vad du har laddat ner. Det kommer också att göra det lättare för dig att komma igång med programmet och du behöver inte spendera för mycket tid på att sitta och hitta det.

Gratis version

Du kan enkelt ladda ner Spybot gratis om du inte vill spendera pengar på det, till exempel om du inte ser problemet som särskilt stort. Du måste välja gratisversion om du bara behöver ta bort skadlig programvara eller om du vill att din dator ska skyddas genom att göra din webbläsare immun. Det finns också alternativ för dig som är mer erfaren med datorer, du kan till exempel arbeta med 'autostart' som har olika alternativ om du vill ändra något.

Du kan också skanna enskilda filer och mappar om du inte behöver en fullständig genomsökning av din dator just nu. Speciellt för Spybot - Search & Destroy är att du inte bara kan skanna filer och mappar som finns på din lokala drivrutin - du kan också skanna dem du har med Internetdelning. Du kan också se fram emot att alltid ha hjälp med dina problem om du bara skriver till leverantörens support via e-post.

Därför finns det många fördelar med att använda en gratis version av programmet. Du får fortfarande ett program som kommer att gynna din dator mycket.

Köp av "Hem" -utgåvan

Hos Spybot finns det också möjligheten att du kan köpa några andra versioner. Du kan göra det om du fortfarande vill ha lite mer än vad du kan få i en gratis version. Om du till exempel väljer att få den version som heter 'Hem'. Här kan du få virusskydd i de funktioner som finns i gratisutgåvan. När du köper "Hem" får du möjlighet till autosökningar, där du inte behöver starta programmet själv, och det kan därför finnas tillfällen då du inte använder datorn ändå. På detta sätt genererar programmet mycket minimalt. Du får också tillgång till hjälp med att fixa din dator om olyckan inträffar. Du kan också se fram emot en dator som är immun mot olika virus, skadlig programvara och spionprogram. Uppdateringar kommer ibland att vara tillgängliga när du får den här versionen. På så sätt kan du förvänta dig att du får ett program som ständigt blir bättre och bättre.

I grund och botten kommer du att få ett bättre skydd av din dator med en köpad version. Det är därför upp till dig hur mycket skydd du vill ha och hur viktigt det är för dig. Det kan finnas många skäl att välja en gratis version istället.

Ease

Utvecklaren av programmet hade användarvänligheten och tydlig design i åtanke när Spybot - Search & Destoy utvecklades. Hemsidan ger dig en snabb överblick över vad du kan välja att göra.

Dessa alternativ är också indelade i kategorier, så att du enkelt kan hitta exakt vad du hade i åtanke. Det gör det också lätt för dig att bekanta dig med programmet och dess funktioner, även om du kanske inte har några specifika åtgärder i åtanke. Det är fortfarande en bra idé att veta vart man ska gå om det plötsligt går fel med din dator på grund av virus och spionprogram.

Andra antivirusprogram

därfunnit många antivirusprogram gradvis, men det är verkligen inte alla är lika. Naturligtvis kan du gå till Spybots egen webbplats, som vi länkar till i ett tidigare avsnitt, eftersom de har andra versioner som vi inte har beskrivit här. Men du kan också kasta dig in i några andra leverantörer. I allmänhet är konsumenterna verkligen glada över antivirusprogrammet som kallas Anti Explorator. Det är också ett program som kan hjälpa dig att skanna och ta bort skadlig programvara, virus och spionprogram. Den här är också gratis så att du inte behöver betala för det i dyra domar, vilket är en bonus för många.

Om du vill ha lite att välja själv har vi meddelat många andra antivirusprogram och sedan kan du utforska själv. Du kan göra det i kategorin Anti-Spyware. Här kan du hitta mycket inspiration för vilket antivirusprogram du ska välja i slutändan, och du kan vara klokare om du behöver ersätta ditt nuvarande.

Slutsats

I slutändan kan man säga att Spybot - Search & Destroy är bra, oavsett om du väljer att använda en gratis version av programmet eller om du vill spendera lite pengar på det och få lite extra ut av det. I slutändan beror det på vad du vill ha av det. Oavsett om du väljer att köpa eller använda gratisutgåvan, kan du se fram emot att användarvänligheten har varit mycket viktig när du utformar designen. I allmänhet kan detta program enkelt hålla jämna steg med alla andra tillgängliga antivirusprogramvarualternativ. Detta är den version av Windows som du hittar här på webbplatsen. Om du använder Mac- eller Linux-system hänvisar vi igen till vår breda säkerhetskategori. Där hittar du definitivt ett säkerhetsprogram som kan tillgodose dina behov oavsett vilket operativsystem du har.

Download Spybot Search and Destroy Free

Note:

Vi rekommenderar att du läser vår artikel om hur du gratis kan säkra din dator mot virus, spyware och hackers: Så säkrar du din dator, gratis!

Screenshots
Detaljerad information om Spybot Search and Destroy Free
Typ:
Freeware


Producent:
Safer-Networking

Inkom datum:
18-02-2010
Plattform:
Windows

Storlek:
66.7 Mb

Uppdaterad datum:
17-10-2019
0