Program » Multimedia » Mediaspelare

SPlayer last ned
5 0 6216  

Ladda ner mediaspelaren SPlayer gratis här

Står du och behöver en mediaspelare som är bekväm, effektiv och gratis samtidigt? Du kan ha några videoklipp på din dator som du vill spela eller skapa en spellista från. Du kanske också vill kunna justera dina videofiler lite på vägen för en bättre upplevelse.

Ett program som SPlayer kan erbjuda allt detta och ännu mer. Det är inte bara en mediaspelare.

Stöder ett brett utbud av videoformat

SPlayer är en mediaspelare / videospelare, vilket naturligtvis betyder att det är ett program för dig att spela dina filmklipp. SPlayer stöder många olika format av videofiler. Du kan till exempel använda MP4, AVI, MOV, OGG och WMV. Därför behöver du inte oroa dig för att programmet stöder ditt föredragna videoformat.

Dessutom har SPlayer stora möjligheter att finjustera video och ljud till de nivåer du vill ha nu. Du kan slå volymen upp och ner dramatiskt och till och med inkludera en automatiserad undertextsfunktion.

Du kan också skapa en spellista med dina videofiler. Det är tillräckligt smart om du har bilder från en stor händelse som ett bröllop, en födelsedag eller något annat du vill gå igenom dig själv eller visa andra.

Slå samman alla dina strömmande sidor till en applikation

SPlayer är förmodligen en mediaspelare - det är så programmet gör sig själv, och det är hur många som använder det. Men SPlayer har en annan mycket viktig funktion som du enkelt kan njuta av, nämligen dess "Site Manager".

I SPlayer kan du samla alla dina favoritströmningssidor så att du snabbt kan komma åt dem och växla mellan dem som du vill. Detta gäller till exempel YouTube, Twitch, MasterClass, Tencent Video etc. En bra blandning av underhållning och undervisning.

Inte bara kan du spela dina egna videor, du får också tillgång till ett hav av material från webben, du kan se när det passar dig alla på ett ställe.

En enkel men slående design

SPlayer har en otroligt enkel design. Det är faktiskt så enkelt att utvecklarna misslyckades med att lägga till ett hjälpavsnitt till problem vid denna punkt. När du startar programmet hälsas du av en svart skärm med en stor plusknapp längst ner till vänster. Här kan du trycka på för att lägga till ett videoklipp, men du kan också bara dra det in.

Längst upp till vänster är en knapp symboliserad med 3 staplar. Här kan du klicka för att se din webbplatshanterare. Det levereras med YouTube och Twitch förval, men du kan öppna upp en lista och lägga till mer som du vill.

Om du vill redigera något om videoklippet du tittar på kan du antingen högerklicka på skärmen eller använda de små knapparna som visas längst ner till höger i videon.

Alternativ programvara

SPlayer är ett program som kräver många systemresurser. Så det är ganska tungt att köra. Om du vill ha något lättare kan du överväga VLC Media Player.

Programmet fungerar som en enkel mediaspelare utan de extra systemkraviga funktionerna. VLC Media Player kan laddas ner gratis här.

Slutsats

SPlayer är en mycket bra mediaspelare som gör det programmet lovar. Med de extra funktionerna att använda strömmningstjänster som Youtube och Twitch från programmet är det ännu mer användbart. Därför kan det bara rekommenderas.

Download SPlayer 4.6.1
Screenshots
Detaljerad information om SPlayer
Typ:
Freeware


Producent:
Sagittarius Tech Co., Ltd

Inkom datum:
07-11-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
51.5 Mb

0