Program » Datasäkerhet » Privatlivet

Smart Pass last ned
4 0 6235  

Ladda ner SmartPass-lösenordsgeneratorn gratis här

Starka lösenord är ett av de bästa sätten du som ofta användare av Internet-tjänster kan alliera dig själv. Du hör alltför många berättelser från människor som på något sätt har hackats. Detta beror vanligtvis på att du är för bortkastad med din online-säkerhet, och detta gäller särskilt dina lösenord.

Många webbplatser idag har skärpt sina krav på lösenordens komplexitet, men vanligtvis kan du komma undan med bara sex tecken, den ena är en stor bokstav och den andra ett nummer. Naturligtvis för en hacker blir det svårare att bryta ditt lösenord, men det är inte omöjligt. Därför kan det vara en bra idé att få ett program som SmartPass.

Skapa starka och säkra lösenord snabbt

Det är svårt att skapa ett starkt och komplicerat lösenord i vårt huvud. Vi tänker ofta på ord och siffror som är relaterade till oss, till exempel en kombination av ditt för- och efternamn samt det år du föddes. Men det ger bara inte ett starkt lösenord och varje hacker värt ett öre, kan knäcka den koden.

Ett starkt lösenord består av många siffror och konstiga karaktärer i en osannolik kombination. Men som sagt, våra hjärnor tänker inte så, men en dator kan. Med SmartPass kan du på några sekunder skapa ett sådant lösenord som i praktiken är omöjligt att knäcka, eller åtminstone så svårt att knäcka att de flesta hackare kommer att ge upp i slutändan.

Brist på konkret design

SmartPass är designad i det klassiska Command Prompt-fönstret. Om du använder din dator ofta har du antagligen stött på den. En svart låda fylld med vit text. Så är SmartPass också uppbyggd.

I början av programmet öppnas den här svarta rutan. Här förklarar du kort vem som står bakom programmet och en länk till deras webbplats där du kan hitta fler produkter. Längst ner frågar programmet dig: "Vill du skapa ett nytt lösenord?" I det här fönstret kan du antingen skriva “Y” eller “N”. "Y" står för Ja, och "N" står för Nej. Om du skriver "Y" skapar programmet ett trevligt lösenord som så här: "4GH1p? + ED39% ye} t8ytIJncQ +". Du skulle förmodligen inte ha hittat det själv. Att ange "N" stänger bara programmet.

Kompletterande programvara

Som visas ovan skapar SmartPass mycket komplicerade lösenord. Och de är faktiskt så komplicerade att du förmodligen inte skulle kunna komma ihåg dem i ditt huvud. Därför kan det vara smart att komplettera dig själv med en mjukvara som LastPass. LastPass är ett lösenordshanterare som är utformat för att komma ihåg alla dina lösenord för dina olika tjänster och automatiskt logga in på dem. Du kan ladda ner och läsa mer om LastPass gratis här.

Slutsats

Om du funderar på din online-säkerhet och vill skapa starka lösenord är SmartPass utan tvekan ett program för dig. Du kan skapa de mest komplicerade och sofistikerade lösenorden på bara några sekunder för alla dina onlinekonton, så programmet rekommenderas starkt.

Download Smart Pass 1.3.2
Screenshots
Detaljerad information om Smart Pass
Typ:
Freeware


Producent:
AGR Technology

Inkom datum:
19-02-2020
Plattform:
Windows

Storlek:
8.44 Mb

0