Program » Datasäkerhet » VPN

SkyVPN last ned
5 0 6170  

Ladda ner gratis SkyVPN här och skydda din integritet online.

Din online-säkerhet är viktigast i de moderna tiderna vi lever i. Därför bör du installera en VPN för att säkerställa din integritet när du är online. Med SkyVPN är du bara säker, medan det finns också ett antal andra fördelar som följer med.

Ett virtuellt privat nätverk (VPN) är en proxyserver som fungerar som mellanhand mellan din Internetleverantör och de webbsidor du besöker. Det lägger dig till en falsk plats rent geografiskt, så det ser ut som om du sitter i USA till exempel och surfar på nätet när du är i Danmark. Med SkyVPN kan du även helt välja vilket land du vill "besöka".

Gå till US Netflix-arkivet

En av fördelarna med ett VPN är till exempel att du kan ställa in din plats som USA, och de webbplatser du besöker kommer tro att du är i USA. När du till exempel besöker Netflix kommer du att kunna uppleva den amerikanska versionen av Netflix och inte den svenska. Du får tillgång till deras arkiv av filmer och serier som räknas mycket mer än den svenska.

VPN på mobilen

En annan fördel med SkyVPN är att du kan ansluta din VPN till din mobil via SkyVPNs app.

Så här ser du snabbt dina två enheter tillsammans genom att ladda ner appen och ange koden du får. På så sätt kan du få alla VPN-fördelarna på din mobiltelefon utan att behöva hitta en annan VPN-leverantör.

Ladda ner och installera

SkyVPN är inte ett särskilt omfattande program, och det är ganska avsiktligt. Programmet har en mycket enkel och tydlig funktion som fokuserar på.

Därför tar det inte mycket mer än en minut att ladda ner och sedan installera programmet. Så du är bara några klick bort från att använda alla VPN-fördelarna.

Alternativ

Det finns många VPN-tjänsteleverantörer på marknaden. Därför är det också en bra idé att hitta den som bäst passar dig och dina krav. Till exempel kan du ta en titt på NordVPN innan du bestämmer dig. Det är väldigt populärt och skördar stora rosor. Samma sak gäller för PureVPN , som du också bör titta på. Alla VPN-leverantörer har några av samma funktioner, men de skiljer sig också från varandra. Därför bör du ge dig gott om tid att titta på dem innan du bestämmer dig för den ena eller den andra.

Slutsats

SkyVPN är en välutvecklad och pålitlig VPN-leverantör som snabbt får dig på ett VPN så att du säkert kan begå online utan att behöva frukta dina data. Programmet kan också anslutas till din mobil via SkyVPN-appen, vilket är ett stort plus.

Download SkyVPN
Screenshots
Detaljerad information om SkyVPN
Typ:
Freeware


Producent:
SkyVPN

Inkom datum:
16-07-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
6.88MB Mb

Uppdaterad datum:
17-07-2019
0