Program » Datasäkerhet » VPN

NordVPN last ned
5 0 6109  

Ladda ner den senaste konkurrenten på VPN-marknaden - NordVPN här. Denna VPN skyddar din integritet utan att offra din internetuppkoppling och kan testas gratis i 3 dagar.

Det är ingen hemlighet att det finns ett hav av olika VPN-programvaror på marknaden, men det är som de flesta av dem är rusade och de inte känns som en slutprodukt.

NordVPN sticker ut, vilket innebär att programmet har vunnit mycket popularitet hos oss som värderar vår integritet.

VPN

Vad är egentligen en VPN? Ett virtuellt privat nätverk (VPN) är en mellanhand mellan din internetleverantör och webbplatsen du vill besöka. Mellanhandlaren är bättre känd som en proxyserver. En proxyserver har en falsk geografisk plats någonstans i världen. De flesta VPN-tjänster låter dig inte välja vilket land du kan ha geografisk plats i, eller de är mycket begränsade. Med NordVPN är det fritt att välja mellan 4 680 proxyservrar som finns över hela världen.

Det största problemet med VPN-tjänster tidigare har varit att när du ansluter till en proxyserver är din internetanslutning inte direkt ansluten till målsidan, utan måste först ansluta till proxyservern och sedan målsidan. Allt detta resulterar vanligtvis i en betydligt långsammare Internet-anslutning, beroende på din VPN-leverantör.

Lyckligtvis är detta inte ett problem med NordVPN, eftersom NordVPN blixtsnabbt - oavsett vilket land du är ansluten till.

Varför ett VPN?

Det finns ett antal fördelar med att använda en VPN-tjänst. När du till exempel är ansluten till en proxyserver i Kina har du en felaktig geografisk plats. Detta innebär att om obehöriga försöker hitta dig, tror de att du är någonstans i Kina snarare än din lokala IP-adress. Detta innebär bland annat att din integritet förblir privat eftersom det är omöjligt att spåra dig. Men det betyder också att du kan besöka andra blockerade webbplatser. Om du till exempel ansluter till en amerikansk proxyserver kan du besöka USA: s Netflix eller andra streamingtjänster. Amerikanska Netflix är välkänd för att ha ett betydligt större utbud av filmer och serier, som du sedan har fri tillgång till, tills du har ett Netflix-konto förstås. Du kan också enkelt använda ditt svenska Netflix-konto för det amerikanska Netflix.

Integritet

Online-sekretess blir mer och mer aktuellt, vilket innebär att fler och fler människor börjar använda sig av VPN-tjänster. Som ett resultat har vi utvecklats och perfekterats i området. Den tidigare VPN-tjänsten för flera år tillbaka var mildare sagt en besvikelse. De arbetar en gång i taget, men för det mesta gjorde de ingenting men tråkig din internetanslutning. NordVPN har varit medvetna om att det finns en större och större målgrupp för VPN-tjänster och har utan tvekan använt en stor mängd tid på att utveckla sin programvara.

Priset

NordVPN är prenumerationsdriven och du har ett antal olika prenumerationsplaner att välja mellan. Priset varierar beroende på hur länge du vill vara bunden. Det lägsta månatliga priset är 17 DKK och det högsta 72 DKK. En prisnivå som är i den låga änden, jämfört med andra VPN-tjänster, och jämfört med vad du får för pengarna.

Design

NordVPN har en modern design som är relativt minimalistisk att titta på. Gränssnittet är tydligt och vi hittade snabbt de olika funktionerna och funktionerna, så det finns mycket att använda. Förstasidan har en liten landskarta där du manuellt kan gå runt i världen och fritt välja ett land som du vill ansluta till. Men det finns också en landslista som är listad alfabetiskt, så även de av oss som inte är geografiskt starka kan gå med!

Det finns också en favoritlista där du kan spara dina favoritanslutningar så att de är lätta att hitta igen nästa gång du använder NordVPN.

Ingen gräns

Många befintliga VPN-tjänster har en begränsning, antingen i antalet proxyservrar eller i mängden data du kan använda. Med NordVPN kan du bara bli galen. Som sagt, det finns 4 680 servrar att välja mellan, vilket också innebär att det finns ganska många olika i alla länder, vilket betyder attom en av dem verkar tråkig kan du snabbt hitta en mer stabil anslutning. Det finns inte heller några begränsningar för data. Du kan tekniskt ha NordVPN ansluten till en proxyserver hela tiden.

Slutsats

NordVPN är utan tvekan en av de bästa VPN-tjänsterna vi har använt, och vi har granskat och testat många över tid. NordVPN sticker ut eftersom programmet är så nära perfektion som möjligt. Designen är modern och passar alla operativsystem, funktioner är lättillgängliga och priset är attraktivt. NordVPN verkar otroligt fullbordad och är snabbt snabb för alla uppgifter vi kastade på det. Som glasyr på kakan uppdateras NordVPN också ofta. Detta innebär att vi lugnt kan prenumerera på ett 3-årigt abonnemang och ändå vara säkra på att vi har ett tillfredsställande och funktionellt program i 3 år.

Allt ovanstående innebär att NordVPN nästan tvingas ta emot den varmaste rekommendationen från oss. Denna programvara är vår favorit framöver, och även VPN-tjänsten som kommer att hänvisa till kollegor, vänner och familj i framtiden.

Download NordVPN 6.30.10.0
Se NordVPN på video :
Screenshots
Detaljerad information om NordVPN
Typ:
Shareware


Producent:
NordVPN

Inkom datum:
17-07-2018
Plattform:
Windows, Mac OS, iOS, Android, Linux

Storlek:
19.6 Mb

Uppdaterad datum:
25-09-2020
0