Program » Datasäkerhet » VPN

NordVPN last ned
5 0 6109  

Ladda ner den senaste konkurrenten på VPN-marknaden - NordVPN här. Denna VPN skyddar din integritet utan att offra din internetuppkoppling och kan testas gratis i 3 dagar.

Det är ingen hemlighet att det finns en hel del olika VPN-programvaror som finns tillgängliga på marknaden, men det är som att majoriteten av dem är rusade och de känner inte som en slutprodukt. NordVPN sticker ut, vilket innebär att programmet har blivit populärt med de av oss som uppskattar vår privata.

VPN

Vad är en VPN verkligen? Ett virtuellt privat nätverk (VPN) är en mellanhand mellan din Internetleverantör och webbplatsen du vill besöka. Mellanlinjen är bättre känd som en proxyserver. En proxyserver har ett falskt geografiskt läge, någonstans i världen. De flesta VPN-tjänster låter dig inte välja vilket land du kanske har geografisk plats i, eller de är väldigt begränsade. NordVPN kan fritt välja mellan 4 680 proxyservrar, som ligger överallt i världen.

Det största problemet med VPN-tjänster har tidigare varit att när du ansluter till en proxyserver, är din internetanslutning inte direkt kopplad till målsidan, men måste först anslutas till proxyservern och sedan målsidan. Allt detta resulterar vanligtvis i en betydligt långsammare internetanslutning, beroende på din VPN-leverantör.

Med NordVPN är det lyckligtvis inte ett problem, för NordVPN blinkar snabbt - oavsett vilket land du har anslutit till.

Varför en VPN?

Det finns olika fördelar med att använda en VPN-tjänst. När du är ansluten till en proxyserver i exempelvis Kina har du en falsk geografisk plats. Det betyder att om obehöriga försöker hitta dig, tror de att du är någonstans i Kina, snarare än din lokala hemadress-adress. Det innebär bland annat att din Integritet förblir privat eftersom det är omöjligt att spåra dig. Men det betyder också att du kan besöka andra blockerade webbplatser. Om du till exempel ansluter till en proxyserver i USA kan du besöka U.S. Netflix eller andra strömmande tjänster. American Netflix är välkänt för att få ett betydligt större utbud av filmer och serier, som du har fri tillgång till, så att du själv har ett Netflix-konto. Du kan också använda ditt svenska Netflix-konto för American Netflix.

Integritet

Sekretess på nätet blir allt mer aktuellt, vilket innebär att fler och fler människor börjar använda VPN-tjänster. Detta medför att vi har utvecklats och perfektionerats i området. Den tidigare VPN-tjänsten i flera år tillbaka var mildt nedslående. De arbetade ibland, men för det mesta gjorde de ingenting annat än torka din internetanslutning. NordVPN har varit medveten om att det finns en större och större målgrupp för VPN-tjänster och har utan tvekan spenderat mycket tid på att utveckla programvaran.

Priset

NordVPN är prenumerationsdriven och du har ett antal olika abonnemangsplaner att välja mellan. Priset varierar beroende på hur länge du vill vara bunden. Lägsta månadspris är 17 DKK och högst 72 kr. En prisnivå i den låga delen, jämfört med andra VPN-tjänster, och jämfört med vad du får för pengarna.

Design

NordVPN har en modern design som är relativt minimalistisk att titta på. Gränssnittet är klart, och vi hittade snabbt de olika funktionerna, och om funktioner, det finns mycket att använda. Framsidan har en liten landkarta där du manuellt kan gå över hela världen och fritt välja ett land som vill ansluta till. Det finns emellertid också en landlista, som listas alfabetiskt, så även de av oss som inte är geografiskt starka kan gå med!

Dessutom finns det också en favoritlista där du kan spara dina favoritanslutningar så att de är lätta att hitta igen nästa gång du använder NordVPN.

Ingen begränsning

Många befintliga VPN-tjänster har en begränsning, antingen i antal proxyservrar eller i den mängd data du kan använda. Med NordVPN kan du bara bli galen. Som nämnts finns det 4,680 servrar att välja mellan, och det betyder också att det finns mycket olika i alla länder, vilket innebär att om en av dem verkar tråkig kan du snabbt hitta en stabilare anslutning. Det finns ingen databegränsning. Du kan tekniskt ha NordVPN förbundet till en proxyserver ständigt.

Slutsats

NordVPN är utan tvekan en av de bästa VPN-tjänsterna vi har utnyttjat, och vi har successivt granskat och testat många människor. NordVPN sticker ut eftersom programmet är så nära perfektion som möjligt. Designen är modern passar alla operativsystem, funktionerna är lättillgängliga och Priset är attraktivt. NordVPN verkar oerhört fulländad och blinkar snabbt för alla de uppgifter vi kastade mot det. Som förevändning uppdateras NordVPN också ofta. Det innebär att vi kan ta en 3-årig prenumeration och fortfarande vara säker på att vi har ett tillfredsställande och funktionellt program i 3 år.

Allt ovanstående innebär att NordVPN nästan krävs för att få den varmaste rekommendationen från oss. Denna programvara är vidare till våra favoriter, och även VPN-tjänsten, som i framtiden kommer att referera till kollegor, vänner och familj.

Download NordVPN 6.15.5.0
Se NordVPN på video :
Screenshots
Detaljerad information om NordVPN
Typ:
Shareware


Producent:
NordVPN

Inkom datum:
17-07-2018
Plattform:
Windows, Mac OS, iOS, Android, Tablet, Linux

Storlek:
15.0 Mb

Uppdaterad datum:
08-03-2019
0