Program » Datasäkerhet » VPN

RusVPN last ned
4 0 6240  

Ladda ner RusVPN VPN-tjänst gratis här

Är säkerhet och förbättrad sekretess viktig för dig när du använder Internet? Det finns många skäl till varför detta är viktigare än du kanske tror, men några av de bästa punkterna som så ofta hörs i media är att din anonymitet ofta äventyras och personlig information om dig läcker från höger till vänster.

Därför kan det vara riktigt smart att ha ett program till hands som täcker dina spår, så att säga. De kallas Virtual Private Network (VPN), och en av de uppenbara att diskutera i detta avseende är RusVPN.

Skydda din egen säkerhet och integritet

Internet är fortfarande lite av en vild västgräns när det gäller de rättigheter man har i relation till hans information och data. Varje sekund du tillbringar på internet skickar du data till många olika webbplatser. Webbplatserna samlar sedan in den informationen och använder den för att anpassa marknadsföringen för dig, eller så säljer de den till andra företag som kommer att göra samma sak. De saker du trodde var helt privata är mer som att ping-pong-bollar skjuts fram och tillbaka utan ditt medgivande.

Med en VPN som RusVPN kan du dölja din information när du surfar på Internet. RusVPN som företag finns i Commonwealth of Dominica, som många andra VPN-tjänster gör. I detta land krävs inte företagen att lagra din information, så när du använder detta VPN är de personliga uppgifterna du skickar inte någonstans att hitta. De raderas bara.

Vad gör en VPN?

En VPN kan i mycket enkla termer kallas en "dold" eller "falsk" anslutning. Vanligtvis skickas din internetanslutning via din leverantørs servrar, och här har alla och alla rätt att komma åt dina data om de vill.

Istället tar en VPN din anslutning och skickar den till sina egna servrar som finns runt om i världen som Brasilien, Kanada etc. Så även om du är i Danmark och surfar på nätet ser det ut som om det är en från ett annat land. Då kan du inte spåra. Det är också smart om du vill komma åt webbplatser som är blockerade i ditt eget land. Sedan ställer du bara in ditt VPN till det landet och sedan kan du komma in.

Läcker och smidig design

Det bör noteras här att det är Chrome-tillägget som rapporteras här. Om du vill ha det aktuella programmet måste du betala för ett prenumeration.

När det gäller design är RusVPN ganska lätt att använda. När du öppnar den i din webbläsare väljer du helt enkelt det land du vill ansluta till (Obs: i gratisversionen kan du bara ansluta till Kanada, Storbritannien, Tjeckien, Frankrike och Nederländerna). Sedan trycker du helt enkelt på "Anslut till VPN" och du är välkörd.

Alternativ programvara

VPN saknas inte på marknaden. Det finns otaliga av dem nu och det kan vara svårt att hitta den som är rätt för dig. Så här får du ett alternativ du kan ge dig själv. X-VPN är en annan solid och gratis VPN som kan hjälpa dig att vara anonym och skyddad på Internet. Du kan läsa mer om och ladda ner X-VPN gratis här.

Slutsats

Om anonymitet och säkerhet på Internet är saker som är viktiga för dig, är RusVPN en uppenbar kandidat för att säkra dessa värden för dig. Därför kan det bara rekommenderas.

Download RusVPN 1.5.1
Screenshots
Detaljerad information om RusVPN
Typ:
Demo


Producent:
RusVPN

Inkom datum:
13-03-2020
Plattform:
Windows, MacOS, Linux, Android, iOS

Storlek:
4.28 Mb

0