Program » Multimedia » Mediaspelare

QuickTime Player last ned
5 0 261  

QuickTime är Apples bud på en mediaspelare som täcker alla populära format, liksom Apples egna format. Du kan ladda ner programmet helt gratis och på svenska nedan.

Media Player QuickTime Player är ett perfekt val för dig som letar efter ett videoavspelningsprogram. Om det är vanligt att titta på olika videor på webben, filmtrailer i HD-kvalitet eller personliga videor i olika filformat, är QuickTime Player ett självklart val för dig.

QuickTime Player-ursprung

QuickTime Player-mjukvaran skapades av Apple Inc. och släpptes den 2 december 1991. Ursprungligen skapades programmet för Macintosh-datorn, som använder Mac-operativsystem, det här är till exempel OS X. Programmet är dock inte längre begränsat för att användas av Mac operativsystem. Programmet kan också användas av Microsoft Windows och som plugins för andra plattformar, och har därför utvecklats ytterligare sedan det släpptes.

QuickTime Player är en multimediateknik och applikation som hanterar video, ljud, animering, musik och mycket mer. Programmet stöder de flesta stora video- och ljudfiler som låter dig spela de flesta filformat.

Filer som stöds av QuickTime Player

Som tidigare nämnts finns det många olika filformat som stöds av programmet. QuickTime Players egna videoformat kallas MOV. Förutom detta videoformat stöds videoformat MP4, M4V, MPEG-2, AVI och JPEG. Ljudformat stöds av M4A, M4B, M4P, MP3, AIFF och WAV. QuickTime Player stöder därför ett brett utbud av filformat, video och ljud. Detta låter dig se nästan vad som helst du vill, eftersom många filformat stöds.

Erkänt program med god kvalitet och teknik

Programmet är en erkänd och extremt användbar multimediateknik med inbyggd mediaspelare, med massor av nöjda användare. Programmet stöder ett antal filformat, och alla dessa visas i högsta format. QuickTime Player har stark medieteknik som kan användas på Mac och Windows. Du kan spela samma digitala media som du vill ha. Programmet är lättillgängligt och har en bra kvalitet. Detta gör det självklart för dig när du väljer din mediaspelare.

QuickTime Player innehåller också ett program som heter Movie Player, som är en multimedia plattform. Oavsett vilken plattform du vill titta på video från - oavsett det här är din mobil, kamera eller dator - är det nu möjligt med QuickTimes-tekniken. Dessutom har programmet också en teknik som heter H.264. Denna avancerade teknik gör det möjligt att komprimera videor, vilket innebär att mindre bandbredd och lagringsutrymme kommer att användas. Detta sparar programmet från att ta onödigt utrymme.

Uppdatering och installation av QuickTime Player

Programvaran är förinstallerad på MacBook och Macintosh HD, vilket gör det super lätt att använda programmet, eftersom du inte behöver se till att den är installerad. Windows-användare kan ha QuickTime Player installerad här på webbplatsen. Det är enkelt och snabbt att installera, vilket eliminerar besväret att hämta. När det gäller uppdateringar erbjuds Mac-versionen av QuickTime Player regelbundet uppdateringar, så att säkerheten för programmet görs så hög som möjligt.

Hur är programmets säkerhet?

Säkerhet är alltid viktigt att komma ihåg när du använder nya program. QuickTime Player är en säker teknik som utvecklats av Apple Inc. Här får du regelbundet nya säkerhetsuppdateringar, vilket säkerställer programmets säkerhet. Men år 2016 meddelades att Apple inte längre skulle stå för säkerheten för det program som användes av Windows-användare, och skulle bara stå för Macs säkerhet. Därför rekommenderade US Department of Homeland Security att alla Windows-användare avinstallerar programmet som säkerhet för dessa användare inte längre garanteras.

Ett alternativ till Windows-användare för QuickTime Player är Windows Media Player-programmet. Windows Media Player är också ett mediaspelareprogram utformat för Windows-användare. Därför är detta program ett uppenbart val för Windows-användare om du letar efter ett alternativ till QuickTime Player.

Kostnaden för programmet

QuickTime Player är ett gratis program som redan är förinstallerat på Apple och Mac-produkter. Dessutom finns det också en pro version. Den här versionen är tillgänglig gratis, om du bara är; vill ha de grundläggande versionerna Men om du vill använda hela proprogrammet behöver du en licensnyckel som ska betalas för åtkomst. Men om du vill vara nöjd med den fria versionen eller de grundläggande operationerna i pro versionen kommer du att släppas helt gratis.

Senaste uppdatering av QuickTime Player

Programmet uppdateras regelbundet med avseende på säkerhet och kommer därför med förbättringar av programmet. Den senaste versionen av programvaran innehåller uppdateringar som gör det lättare för användaren att dela filer och tillämpa dem till, till exempel, redigering. Version X av programmet introducerade för första gången en skärmbildningsfunktion. Det är dock inte möjligt för användare att spela in video om DVD-spelare eller iTunes-musik spelas för att undvika upphovsrätt.

Slutsats

QuickTime Player är en mediaspelarteknik och applikation som är idealisk för dig som letar efter ett program som kan spela nästan alla filformat. Kostnaderna behöver inte beaktas eftersom programmet är gratis. Även om du vill uppgradera till pro-versionen kan du göra det utan att betala en krona om du bara vill ha de grundläggande operationerna. Eftersom programmet stöder ett stort antal filformat, både video och ljud, kan användaren spela nästan allt som helst önskat. Programmet är tillgängligt för både Apple och Windows-användare. För Apple-användare är det lätt att använda, eftersom programmet redan är förinstallerat. Kvaliteten på programmet är mycket bra och har stark medieteknik. Säkerhet råder också, eftersom säkerhetsuppdateringar regelbundet släpps till Apples användare av programmet. Programmet låter dig se nästan vad som helst du vill, var du än är.

Om du saknar en mediaspelare ansökan är QuickTime Player ett självklart val.

Download QuickTime Player 7.7.9
Screenshots
Detaljerad information om QuickTime Player
Typ:
Freeware


Producent:
Apple

Inkom datum:
09-01-2007
Plattform:
Windows XP, Vista, 7, 8 & 8.1, 10

Storlek:
40.0 Mb

Uppdaterad datum:
15-09-2018
0