Program » Multimedia » Mediaspelare

Popcorn Time last ned
5 0 6141  

Missar du en bra film eller serie att kasta in? Prova sedan streamingprogrammet Popcorn Time, som kan laddas ner gratis här.

Idag börjar regelbundna kanaler på tv, som vi känner dem, att fasas ut till förmån för strömmande tjänster som Netflix, HBO, Viaplay etc. Streaming-tjänster är i allmänhet billigare, lättare att använda, utan reklam och då har du också kontroll över vad du kommer att se och när. Det är en frihet som många människor har funnit glädje i, och särskilt bland de unga, har strömmande tjänster tagit över tv-platsen.

Popcorn Time är en strömmande tjänst som, till skillnad från alla andra, är ledig. Genom att kunna strömma från oofficiella torrenter erbjuder Popcorn Time ett stort urval av filmer, serier och anime för dig som saknar något bra att titta på en fredagskväll med din pojkvän, t.ex.

Stream filmer, TV-program och Anime så mycket som ditt hjärta önskar

Popcorn Time erbjuder en mängd gamla såväl som nya filmer, TV-program och Anime-serien, och nya läggs till regelbundet. Popcorn Time fungerar verkligen som torrent-programvara som har en inbyggd mediespelare i den. Det innebär att det kommer från en databas på Internet där filmer lagras och strömmar dem för dig. Du kan se allt från Ringens Herre, Star Wars, Twillight och vad din fantasi kan vara.

Samhället som är byggt runt Popcorn Time är därför en stor del av vad som kommer att finnas filmer och serier som finns tillgängliga på appen. Och det är viktigare än någonsin, där de ursprungliga programmakarna inte längre arbetar med det, utan bara användarbasen som står för vidareutveckling.

Popcorn Time har också undertextsupport för många språk och ett virusskydd, så programvaran kommer inte att infektera dig med virus när det hämtar dina filmer från de många hörnen av nätverket.

Förbättra din Popcorn Time-upplevelse med sina många plugins

Popcorn Time ger mycket mening att du som användare kan anpassa programmet till din specifika smak. Detta görs via programmets funktion kallad plugins. Dessa plugins är viktiga för din spelare samt nedladdning av torrents och de kan slås på och av enligt dina behov med bara ett klick.

Till exempel tillåter Popcorn Time dig att öppna ytterligare webbplatser där den kan uppdatera sin torrents-databas. Bland annat har KickassTorrents sedan 2008 lagrat många spel, filmer, böcker och så vidare.

Popcorn Time låter dig också välja vilka videospelare du vill använda för att titta på en film eller serie. Det finns upp till 3 extra du kan använda förutom Popcorn Times inbyggd videospelare, och alla tre har skillnader som kan göra dem relevanta för dig enligt dina behov.

Dessutom finns det också en inbyggd virusskanner som håller ditt system säkert. När saker laddas ner från Internet och från icke-officiella sidor vet du aldrig riktigt vad de kan innehålla. Det är därför coolt att Popcorn Time känner igen detta faktum och skyddar dig också.

Sitt ner med vänner och familj och titta på dina favoritfilmer och serier

Popcorn Time är ett idealiskt program att använda med vänner, nära och kära och familj. Det finns inget mycket bättre än den sidan och mysighet med något godis runt en riktigt bra film eller tv-serie. Popcorn Tid med sitt stora urval säkerställer åtminstone att det finns något som alla kan se och uppdateras ständigt för att försörjningen inte släpps. Det är lika praktiskt som Netflix och kan användas på din bärbara dator, spelas via din Chromecast etc. Om du har små barn som inte är ganska skarpa till engelska än, kompletteras alla filmer med undertexter så att de också kan följa.

Den enda helt gratis strömmande tjänsten där ute

Det kommer förmodligen att bli en överraskning för alla att Popcorn-timmen är ledig. Hur kan det vara och fortfarande erbjuda samma (om inte mer) än Netflix? Som tidigare nämnts är Popcorn-tiden baserad på nedladdningar av torrenter och streaming via programmet. Dessa torrenter kommer inte nödvändigtvis från film- eller serieproducenterna, i själva verket alls inte. Det är människor själva som har lagt upp dessa filmer online så att de kan laddas ner. Därför betalar Popcorn Time inte miljoner som Netflix gör för att hålla sin katalog uppdaterad. Men det finns en fångst på detta, du måste vara mycket medveten om. Beroende på lagen kan detta vara ett förbudDärför är det viktigt att du känner till om området du bor i tillåter det. Om inte, kan du använda en VPN-tjänst för att vara säker.

Läcker design med hög användarvänlighet som faller i god mark

Popcorn Time, som många andra streamingtjänster, har en mycket fin design. På toppen finns ett antal sektioner där du kan byta mellan filmer, serier och anime. Popcorn Time börjar automatiskt att skanna Internet för torrenter och ger dig ett antal förslag. Du kan också söka efter det själv och hitta filmen för dig. Det kräver inte den stora ansträngningen från din sida.

Om du är osäker på vad vissa funktioner gör, behåll musen bara över dem, och en mindre dialogruta öppnas för att förklara för dig de tekniska egenskaperna bakom de olika funktionerna. Det är särskilt användbart om du inte är så erfaren när det gäller torrents.

Kompletterande programvara

Att arbeta med torrents på Internet gör det väldigt viktigt att hålla sig säker. Därför rekommenderar vi att du använder ett bra och starkt antivirusprogram som kan fånga och stoppa potentiella snipers på ditt system när du använder Popcorn Time. Norton AntiVirus av tillverkaren Symantec är ett bra val i detta avseende. Det kan laddas ned gratis här.

Slutsats

Popcorn Time är ett trevligt och enkelt program för att strömma dina favoritfilmer och -serier närhelst du vill och var du vill utan att betala. Med sin användarvänliga design och ett brett utbud av filmer och serier är det en bra konkurrent till mastodonterna som Netflix och HBO, och det är klart värt ett försök.

Download Popcorn Time 5.6.1
Screenshots
Detaljerad information om Popcorn Time
Typ:
Freeware


Producent:
Genericom

Inkom datum:
08-02-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
51.91 Mb

Uppdaterad datum:
11-05-2022
0