Program » Multimedia » Paketlösningar

Open Broadcaster Software last ned
5 0 6020  

Livströmmar helt gratis med Open Broadcast Software. Programmet kan hämtas här.

Det är fantastiskt hur stor strömbranschen har varit under de senaste åren. Det verkar som om det finns en ström till allt du kan tänka dig. Olika videospel, stickning, segling och musik. Det är även möjligt att tjäna relativt bra pengar på det om du uppnår en bra följare på webbplatser som YouTube och Twitch.

Så varför inte ge det ett skott själv? De flesta hobbyer är roligare när du delar dem med andra. Med Open Software Broadcaster av tillverkaren OBS Studio får du ett av de mest använda streamingprogrammen, som många stora streamers själva använder. Programmet är helt gratis och anpassat till alla större strömmande webbplatser, så att du snabbt kan komma igång med att strömma dina hobbyer.

Ställ in din live stream på professionellt sätt

När vi ser en live-ström, är streamerens inställning vanligtvis mycket mer komplicerad än bara ljud och video sätts ihop. Om det var vad du letade efter, kan du lika bra se en vanlig YouTube-video. Därför är det viktigt för dig som en streamer när du går live att allt är på plats.

Med Open Broadcast Software kan du göra mycket mer än att ansluta din webbkamera och mikrofon. Samtidigt kan du sända spelet du spelar, sätt in videor / bilder, markera en viss del av din skärm och sätt in rutor med text etc.

Medan du lever direkt, har du möjlighet att blanda olika aspekter av dina liveinspelningar. Det kan vara ljud, kvaliteten på din ström eller uppspelning av en video du vill ha. Om du är ny på programmet kan det vara lite att hantera på en gång. När strömmen är över kan du också redigera den efter att ha laddat den upp på YouTube.

Ström på Twitch med Open Broadcaster Software och visa världen vad du kan

Open Broadcaster Software kan ansluta din ström till ett antal plattformar, men det mest populära och relevanta för dig är förmodligen Twitch. Detta kräver dock att du konfigurerar ett Twitch-konto. Många av er som läste med dig har förmodligen redan ett konto om du regelbundet ser strömmar.

När du har ditt Twitch-konto måste du ta tag i dess "Stream-nyckel", som i princip är den "nyckel" du använder för att låsa upp din ström. Du hittar den nyckeln i avsnittet "Dashboard" i ditt konto. När du har tagit tag i din strömnyckel, kopiera den och använd den i Open Broadcaster Software. Tryck på "Inställningar" och tryck på strömmande ikonen i den vänstra panelen. Var noga med att gå in i "Streaming Services" och att Twitch är vald. Då uppmanas du att ange din nyckel.

Nu är du nästan redo! Starta ditt spel och återgå till fönstret Open Broadcaster Software. I slutet av programmet under "Source" -panelen trycker du på + och sedan "Create New". Namnge sedan din ström och klicka på OK.

Du är nu redo att strömma. Klicka bara på "Starta streaming" och vänta på att folk stämmer in i din ström.

För dem som vill dela din hobby med andra eller umgås med personer med liknande intressen

Samhället runt streamers är ett unikt fenomen som bringar människor otroligt nära varandra kring sina olika favorithobbyer. Om du spelar World of Warcraft känner du förmodligen nog Asmongold, den ökända och älskade streamer som har blivit en del av spelets identitet.

Streaming är ett helt nytt sätt för människor att njuta och dela kultur med människor från hela världen. Så varför inte vara en del av det själv och bidra till utvecklingen? Alla kan göra det i princip, och om du är intresserad av att försöka, är Open Broadcaster Software programmet för dig som ska börja. Det är optimalt för nybörjare och ger dig de verktyg du initialt behöver. Senare kan du alltid investera i något dyrare och bättre, men du måste börja någonstans. Här är Open Broadcaster Software platsen för dig.

Ett av de bästa programmen optimerade för spelströmmar

Open Broadcast Software riktar sig tydligt till spel streamers. Programmet är utformat för att spela in din datorskärm och centrum på spelen du kör. Det kan även ändra migHäll upp för flera olika spel du har i bakgrunden.

Det betyder emellertid inte att Open Broadcaster Software kan användas för något annat, för att med sina bra ljud- och videokvalitetinställningar är programmet bra för redigering. Du får dock bäst resultat från spel.

Ett komplicerat program som kan hanteras med övning

Om du aldrig har försökt att strömma tidigare är Open Broadcaster Software inte det mest användarvänliga programmet. Det finns inte många ställen att hitta förklaringar för de olika funktionerna och vad de gör exakt. Det finns inte mycket annat att göra än att försöka långsamt, där du lär dig de olika verktygen tyst. Programmet är inte omöjligt att använda, men det finns en inlärningskurva som bara ska hanteras.

Open Broadcaster Software är indelad i olika Windows som ger dig tillgång till funktioner som blandare för ljud och video, en låda för att infoga scener, som du vill visa på skärmen och andra visuella källor. Överst kan du hitta mer specialiserade verktyg / funktioner för visuellt i verktygsfältet.

Visuellt gråter programmet och neutralt, och det fokuserar din skärm där din ström visas. Du spenderar inte mycket tid i programmet under streaming, så det är utformat för att gå in i bakgrunden av den anledningen.

Ytterligare programvara

När du har streamat kan du behöva redigera din inspelning. Open Broadcaster Software kan själv redigera lite, men om du vill ha något komplett kan du prova VideoPad Video Editor av tillverkaren NCH Software. Här får du en mängd olika verktyg för att rengöra din inspelning så att den är redo för YouTube. VideoPad Video Editor kan laddas ned gratis här.

Slutsats

Open Broadcaster Software är ett kraftfullt nybörjareprogram som startar streaming på Twitch och YouTube. Trots den lite branta inlärningskurvan kan du snabbt lära känna programmet och dela dina hobbyer med resten av världen eller bara dina vänner.

Download Open Broadcaster Software 19.0.3
Screenshots
Detaljerad information om Open Broadcaster Software
Typ:
Freeware


Producent:
OBS Studio

Inkom datum:
01-08-2017
Plattform:
Windows, Mac OS, Linux

Storlek:
107 Mb

Uppdaterad datum:
03-04-2019
0