Program » Företag » Ordbehandling

Office Home and Business last ned
5 0 5375  

På den här sidan kan du enkelt ladda ner en gratis provversion på Office Home och Business 2013 på svenska, eller köp hela versionen av paketet i bästa fall Danmarks bästa pris (se till höger).

I den senaste versionen av Office Home och Business kan du se fram emot de välkända program som Word, Excel, Powerpoint och OneNote. Det är värt att notera att i Office Home och Business 2019 får du också Outlook. Många användare köper Office huvudsakligen på grund av Outlook och det är tyvärr inte inkluderat i billigare versioner av kontoret vid skrivningstillfället.

Det behöver knappast någon introduktion, men ändå: Med Outlook kan du organisera kontakter och e-postmeddelanden. Med Excel kan du arbeta med kalkylblad. I Word kan du redigera text på praktiskt taget vilken som helst ledare eller kant. Powerpoint är för att göra presentationer. Och äntligen OneNote, med vilken du kan hålla reda på dina anteckningar även över flera datorer.

Med det här kända paketet med högkvalitativa appar från Microsoft är din hemdator eller kontor välutrustad för nästan vilken typ av uppgift som helst.

Om du letar efter Office med Access och Publisher klickar du här och går till Office Professional på svenska. Letar du efter Microsoft Office for Mac? Klicka sedan här.

Download Office Home and Business
Screenshots
Detaljerad information om Office Home and Business
Typ:
Trialware


Producent:
Microsoft

Inkom datum:
06-06-2014
Plattform:
Windows 7 & 8

Storlek:
800 Mb

Uppdaterad datum:
15-02-2019
0