Program » Apple » Mac

Microsoft Office 2011 til Mac last ned
5 0 4746  

Här kan du ladda ner Microsoft Office 2011 för Mac. Det är naturligtvis Microsofts svit av Office-program - bara för Mac.

Med Microsoft Office 2019 för Mac installerat får du tillgång till alla de kända Office-programmen som du normalt känner till på Windows direkt på din Mac.

Detta paket ger dig både Outlook, Word, Excel och OneNote. Programmet är på svenska - men om du behöver det kan du alltid växla mellan de stora språken.

Med Outlook kan du enkelt skicka och hålla reda på dina e-postmeddelanden och hålla reda på alla dina kontakter. Med Word kan du inte bara skriva dokument utan även skapa fantasifulla dokument för alla användningsområden. Excel är det välkända redovisningsprogrammet som de flesta stora företag använder för allt som behöver göras. Programmet kan hålla reda på vad som helst och beräkna allt du behöver. Slutligen ger OneNote dig möjlighet att skriva snabba anteckningar på din dator som du hela tiden kan dra och redigera.

Allt i Microsoft Office 2019 för Mac verkar oklanderligt och hastigheten för att köra programmen samt uppgifter i det sker på blixtens hastighet. Det finns faktiskt ingen anledning att presentera ytterligare. Kort sagt, detta är Office for Mac, bättre och snabbare än någonsin tidigare. Prova det gratis.

Letar du efter Office for Windows? Vänligen klicka här.

Download Microsoft Office 2011 til Mac
Screenshots
Detaljerad information om Microsoft Office 2011 til Mac
Typ:
Trialware


Producent:
Microsoft

Inkom datum:
30-11--0001
Plattform:
Mac OS

Storlek:
114 Mb

Uppdaterad datum:
15-02-2019
0