Program » Datasäkerhet » Antivirus

AVG Anti-Virus Free last ned
4 0 3967  

Med AVG AntiVirus Free är du alltid skyddad mot de senaste säkerhetshoten. Programmet är gratis och kan laddas ner här.

I en tid då datorer i allt högre grad tar över våra dagliga sysslor, har det också blivit oumbärligt för många av oss. Om något går fel med din dator är det nästan slutet på världen och du är kvar maktlös. Därför ser du till att din dator är säker och skyddad viktigare än någonsin.

Detta kan göras med antivirusprogram som håller skadlig aktivitet på din dator och se till att du kan fortsätta använda den utan de stora bekymmerna. Ett sådant program för dig kan vara AVG Antivirus Free av utvecklaren AVG Technologies.

Kärnskyddet datorn behöver i alla fall

AVG Antivirus Free är som namnet avser den fria versionen av virusprogrammet. Det innebär att med denna nedladdning är du under det grundläggande skyddet. Genom att betala en årlig avgift för programmet kan ytterligare specificerat skydd erhållas, vilket kan göras ovan. Med detta sagt betyder det inte att du är sårbar för den fria versionen. AVG Antivirus Free täcker alla nödvändiga luckor i din säkerhet som kan vara.

AVG Antivirus Free kompletterar dig med en kraftfull datorskärm. Detta är kärnförsvaret när det gäller att hålla datorn säker. AVGs filskärm skannar varje enskild fil som läggs till på datorn för att se om de är skadliga på ett eller annat sätt. Om så är fallet, karantän filen. Om du fortfarande vill hämta filen till din dator (om du är 100% säker på att den inte är skadlig) kan den dras ut ur karantänen. AVG stjäl inte det slutliga beslutet från dig, och det är en befriande faktor att tänka på.

Dessutom, under datorskärmen, ger AVG dig ett beteendesskydd. Beteendeskölden kör kontinuerligt i bakgrunden för att hålla koll på program som uppträder misstänksamt. Det händer ofta via nedladdningar som extraprogram i form av annonser sniglar in, och de är inte alltid helt säkra. AVG har din rygg här och borde antagligen fånga det om det finns ett program som gör någonting på din dator som det inte borde göra. Var inte rädd, men den här skärmen har ingen inverkan på datorns prestanda.

Effektivt skydd för ditt mail och internetanvändning

Som nämnts ovan skyddar AVG Antivirus Free dig effektivt på din dator. Men i grundpaketet får du också skydd mot ditt online beteende samt mail.

En av de mest använda metoderna för virus att nå din dator är via mail. I dessa e-postmeddelanden kan det finnas bilagor som är infekterade med virus, eller en länk till en webbsida som existerar för samma ändamål kan inkluderas. Många av dessa e-postmeddelanden kan vara övertygande och lova guld och gröna skogar, men om det är för bra att vara sant, så är det. AVG Antivirus Free håller ögonen på de e-postmeddelanden som kommer in din inkorg, och om de är misstänkta går de automatiskt till skräppost och sparar dig mycket problem.

Samtidigt erbjuder AVG Antivirus Free också en allmän webbskärm. Webskärmen säkerställer att när du laddar ner något från webben, skannas filerna automatiskt efter virus. Om de är smittade, hålls de tillbaka. På samma sätt, om du utsätts för webbattacker av en misstänkt webbplats, kommer webskärmen också in och håller dig säker.

Skydda dig själv och din familj från det minsta hotet

AVG Antivirus Free är ett av de slutgiltiga antivirusprogrammen som ger det största försvaret mot de hot som datorn kan möta. Det är enkelt och enkelt att använda till den punkten att programmet i huvudsak gör allt för dig. Oavsett om det är du, dina barn eller en fru som använder datorn, kan de säkert veta med AVG Antivirus Free.

Fri skydd där inget sparas

Det kan vara dyrt att betala för ett antivirusprogram, och därför väljer många människor att använda de fria versionerna som nu är tillgängliga. Ofta är många av dem otillräckliga och de ser bra ut på ditt skydd om du inte betalar för dem. Här är dock AVG Antivirus annorlunda. Även om du inte betalar för programmet, tackg; sätter AVG ditt skydd högt. Även med grundpaketet kompletteras du alltid med den modernaste virusskannern och automatiska uppdateringar som skyddar dig från de senaste virushoten. För den vanliga personen med en dator, erbjuder AVG Antivirus Free mer än tillräckligt för att hålla dig säker.

En fin och uppfriskande enkel design som förklarar hur du skyddas

Om du inte är den högteknologiska hajen, kan virusprogram i deras utseende tyckas skrämmande med sina många funktioner, där du inte vet vilken halva ska användas till. AVG Antivirus Free skär dock hela vägen till benet och säkerställer att du enkelt kan förstå vad varje funktion är och vad den gör.

Om du klickar på de olika sköldarna förklarar en kort text vad de är för. Samtidigt får du också möjlighet att slå på och av olika sköldar med ett enda klick. Så det visas inte mer i programmet än vad du behöver veta, och därför är det väldigt enkelt att skapa en snabb vinst över sina enkla funktioner, så att du kan skydda dig själv och din dator optimalt.

Alternativ till AVG Antivirus Free

AVG Antivirus Free är inte den enda användbara antivirusprogramvaran på marknaden. Så om du inte är nöjd eller om du vill utforska andra alternativ är detta ett smalt fall. Här kan du föreslå Avast! Gratis Antivirus av utvecklare Avast Software.

Avast! Gratis Antivirus erbjuder långt detsamma som AVG Antivirus Free, och är ett utmärkt program för att hålla dig och din familj säker på datorn. Avast! Gratis Antivirus kan laddas ned gratis här.

Slutsats

I grund och botten är AVG Antivirus Free ett helt sublimt antivirusprogram för dem som vill hålla dig säkra på det fria sättet. Baspaketet ger dig de mest nödvändiga (men också moderna) skärmarna som låter dig använda din dator säkert och resa på Internet. Kartor kan rekommenderas för att prova det.

 

Download AVG Anti-Virus Free
Se AVG Anti-Virus Free på video :
Screenshots
Detaljerad information om AVG Anti-Virus Free
Typ:
Freeware


Producent:
AVG Technologies

Inkom datum:
15-12-2012
Plattform:
Windows XP/Vista/7/8/10

Storlek:
3.0 Mb

Uppdaterad datum:
29-05-2019
0