Program » Datasäkerhet » Antivirus

McAfee LiveSave last ned
5 0 6151  

Köp och ladda ner McAfee LiveSafe här

I denna digitala tidsålder lever vi idag, det är mer än lämpligt att se till att ditt system är säkert. Säkrad mot de många olägenheter du kan stöta på när du navigerar på Internet.

Med McAfee LiveSave, som namnet antyder, kan du behålla dig själv och din integritet skyddas mot världens hot;

Njut av fördelarna med att ha din egen personliga brandvägg

Med McAfee LiveSafe kan du njuta av det perfekta med att äga en personlig brandvägg. Vad betyder det? Det innebär att du kan skräddarsy din brandvägg till dina specifika behov. Det är du som slutligen har kontroll över programmet.

Med McAfee LiveSafe's sofistikerade filter ser du också till att misstänkta filer och program som försöker smyga in i ditt system inte får chansen. På så sätt kan du och dina personuppgifter hålla dig säker.

Håll dig själv och din information säker på internet

Ett av de vanligaste sätten att förlora kontrollen över din personliga och känsliga information är via webben. Dessa är vanligtvis phishing. Till exempel skickar en person eller ett företag som du aldrig hört talas om ett mail till dig.

I e-postmeddelandet kan du bifoga en PDF-fil eller någon fil som du vill öppna. Om du gör, smuts ett virus in i din dator. Det börjar sedan skörda din känsliga information för att sälja dem.

Med McAfee LiveSafe kan du dock undvika det och vara säker. Med programmets effektiva Phishing-skydd kan du förhindra att dessa e-postmeddelanden börjar slå din inkorg. Och om de skadliga posterna sniglar genom den första skölden, skannar en annan dem igen.

Sök förnuftigt online med McAfee LiveSafe

McAfee LiveSafe erbjuder också en väldigt smart funktion som heter SiteAdvisor. SiteAdvisor kommer in och håller dig till hands när du använder Internet. Du kan till exempel blockera användare från att komma åt vissa webbplatser som du anser vara skadliga. Det är till exempel smart om du har barn och det finns några ställen du inte vill att dom ska besöka.

Samtidigt söker SiteAdvisor även länkar från Facebook, till exempel. På så sätt undviker du en bedragare som distraherar dig från att klicka på deras webbplatser med skadligt material.

Utöver detta utvärderar SiteAdvisor också risken att besöka enskilda sidor. Med den användbara informationen är du nästan aldrig garanterad att besöka en skadlig webbplats igen.

Skydd vid ett obegränsat antal enheter

En av McAfee LiveSafe-särdrag är det faktum att du kan skydda ett obegränsat antal enheter när du har prenumererat på programmet på plats. Det betyder att en hel familj och vänner kan delas om detta fantastiska program.

Det här är särskilt smart i en tid då barn också använder datorer i allt större utsträckning. De har inte samma insikt och förståelse för internetens makaber, så det är ännu viktigare att skydda sina datorer. Därför finns det naturligtvis också funktioner för föräldrar som kan begränsa sina barns möjligheter att gå fel på Internet.

Samtidigt är det också möjligt att skydda dina lösenord biometriskt och med ansiktsigenkänning. Det här är relaterat till skydd för din smartphone, till exempel McAfee LifeSave okan också komplettera dig med. Således är alla dina enheter skyddade mot hot, och alla fronter är säkra.

För dem som inte accepterar medelmåttigt skydd

Det är ingen tvekan om att McAfee LiveSafe är ett av de starkaste antivirusprogrammen på marknaden dessa dagar. Med sina många funktioner kan du hålla dig säker på alla sätt tänkbara.

Jämfört med många av de mediokra fria alternativen som du kan ladda ner, gör du verkligen en tjänst genom att ladda ner det här programmet. Man kan motivera räddning på många olika saker, men ens egen säkerhet är inte en av dessa. Ta inte dumma chanser är meddelandet här, så om du är den typ som inte accepterar medelmåttigt skydd, som bara är en kronkaka, ladda ner McAfee LiveSafe.

Användarvänlig design som håller dig nära till hands

McAfee LiveSafe är inte ett program som går runt med dig. Nej, tvärtom är det ett program som kommer att göra allt för att hjälpa dig att hålla din dator och i slutändan dig för säker.

Programmet är bra och enkelt uppdelat i några menyer som mycket specifikt bestämmer vilken aspekt av ditt system du kan skydda. Under tiden kommer programmet att informeras om exakt vad som skyddas där datorns resurser används osv. Så du har alltid kontroll över vad som händer.

Samtidigt finns det små förklaringar och textrutor för varje funktion, så du vet alltid vad du gör. McAfee är stolt över att vara din Cyber Bodyguard, och de är stolta över den här titeln.

Alternativ programvara

Om du inte känner dig nöjd med McAfee LifeSave kan du alltid prova något annat. Till exempel är AVG Antivirus Free ett kraftfullt alternativ för att hålla ditt system säkert. Det finns också ganska bra internetskydd i paketet. AVG Antivirus Free kan laddas ned gratis här.

Slutsats

McAfee LiveSafe är ett av de bästa antivirusprogrammen på marknaden. Det kan säkert vara lite tvivel om det. Med sina oceaner av funktioner som skyddar dig på alla fronter i ditt sociala liv på Internet och din hårdvara, har du högre skydd än Fort Knox.

Download McAfee LiveSave 14.0.8185
Screenshots
Detaljerad information om McAfee LiveSave
Typ:
Shareware


Producent:
McAfee

Inkom datum:
17-04-2019
Plattform:
Windows, iOS

Storlek:
Mb

Uppdaterad datum:
03-05-2019
0