Program » Multimedia » Bildvisare

FastStone Image Viewer (svenska) last ned
5 0 533  

Ladda ner det populära FastStone Image Viewer-programmet på svenska gratis här.

Idag finns det otaliga datorprogram på marknaden som syftar till att göra din tid framför datorn lite mer spännande och rolig, och speciella program i multimediagenren är populära bland många datoranvändare - både unga och gamla. FastStone Image Viewer är ett exempel på ett gratis bildspelsprogram som kan vara uppenbart för dig som letar efter ett formidabelt program för din dator, du kan redigera dina bilder och visa dina digitala foton.

Varför ladda ner en bildvisare?

En bildvisare kan vara både intressant för dig, som är nybörjare, men självklart också för dig, en mer avancerad datoranvändare. Det viktigaste är bara att du har intresse för bilder och bildredigering, och det här är FastStone Image Viewer. på bilden. FastStone Image Viewer är en populär applikation som låter dig ha möjlighet att visa dina digitala bilder, men också redigera de bilder du har tagit. Dessutom är programmet också gratis att ladda ner - bättre kommer det knappast att vara!

Erfarenhet är ett nyckelord - tillverkaren av FastStone Image Viewer

När du letar efter ett nytt program för din dator kan det vara en bra idé att kontrollera vilken tillverkare som står bakom programmet. Med detta kan du få insikt om tillverkaren har erfarenhet på marknaden, vilket kan vara en stor fördel för dig och din fördel med programmet. Tillverkaren bakom FastStone Image Viewer är FastStone Soft och specialiserar sig på att utveckla bildredigeringsprogram. Med bildvisaren FastStone Image Viewer får du ett program där utvecklaren bakom programmet har specifik kunskap om vilka bildredigeringsfunktioner och liknande funktioner det är relevant för ett program i den genren. Du kan också besöka leverantörens egen officiella hemsida för att läsa lite mer genom att klicka här.

FastStone Image Viewer - Programfunktioner och användbarhet

När du väljer ett bildspelsprogram är det självklart viktigt att du förväntar dig vad du verkligen förväntar dig av programmet. Vilka funktioner borde programmet ha? Vilka bildformat ska programmet stödja? Det kan finnas olika faktorer som påverkar valet av ett nytt program, så du kan se till att du får full nytta av programmet. FastStone Image Viewer är ett program med en mängd användbara funktioner som du kan dra nytta av. Som tidigare nämnts kan du visa båda bilderna, men också redigera bilder med det här programmet. Du kan bland annat redigera röda ögon, ändra storlek på bilder, croppe bilder och retouche och justera färger på bilder. Dessutom finns det även andra funktioner i programmet, till exempel en kraftfull zoomfunktion, ett bildspel med musik och andra effekter, skuggeffekter, bildannonsering och scannerstöd.
Om du är intresserad av att dela färdiga bilder snabbt och enkelt med dina nära och kära kan du skicka de färdiga bilderna till familj och vänner via e-post inom själva programmet. De smarta funktionerna i programmet lagras också i en verktygsfält som dyker upp så snart datorns mus träffar kanterna på skärmen.

FastStone Image Viewer-programmet är således ett program som erbjuder de viktigaste redigeringsverktygen och funktionerna som en bildvisare ska ha, så de flesta har möjlighet att snabbt utnyttja programmet. Det är dock viktigt att nämna att programmet också erbjuder vissa funktioner som gäller den mer avancerade användaren, inklusive en funktion som kan visa dina helskärmsbilder, vilket ger dig snabb tillgång till bilderna EXIF-data och därigenom information från kameran i samband med bilderna i fråga.

FastStone Image Viewer stöder också kända bildformat, liksom format som används av digitalkameror: JPEG, JPEG 2000, BMP, animerad GIF, PNG, PCX, PSD, EPS, TIFF, WMF, ICO och TGA och RAW-format som: CRW, CR2, NEF, PEF, RAF, MRW, ORF, SRF, ARW, SR2, RW2 och DNG.

Tillgänglighet

Naturligtvis förutsätter valet av program att programmet stöds av datorns operativsystem. FastStone Image Viewer stöds av Windows XP, Vista, 7, 8 och 10, så om du äger en dator med en avDessa operativsystem, du har möjlighet att dra nytta av programmet och dess funktioner.

Alternativa program för FastStone Image Viewer

Innan du bestämmer vilket program du vill ladda ner till din dator är det en bra idé att göra en grundlig undersökning. En grundlig forskning innebär att du läser mer om flera bildvisare. Detta säkerställer att du slutar ladda ner ett program som uppfyller alla dina önskemål och behov. Samtidigt undviker du att ha program som ligger på din dator som du inte kan använda. Ett bra alternativ till FastStone Image Viewer är Irfan View-programmet. Irfan View-programmet har en mängd olika funktioner, inklusive möjligheten att visa bilder och filmer, ändra formatet på önskade filer och bildredigeringsfunktioner så att du kan förbättra dina foton. Programmet stöds av Windows XP, Vista, 7 och 8. Ett annat program som också kan användas för enkel bildredigering och bildspel är JPEGView. Detta program är också gratis, men enklare än FastStone Image Viewer och Irfan View. Därför, innan du laddar ned, är det viktigt att du har en inblick i vilka funktioner du vill ha i en bildspel.

Om du är intresserad av att läsa om fler bildspel kan du besöka vårt avsnitt med recensioner av bildvisare, där vi har samlat några av de mest populära bildspelet. Du hittar sektionen genom att klicka här.

Slutsats

FastStone Image Viewer-programmet är allt i allt en bildspelsprogram som kan vara till nytta för dig som nybörjare, men också till en mer avancerad användare. Programmet har ett antal smarta funktioner om du vill redigera dina bilder och stödja alla kända bildformat. Så om du äger en dator med ett Windows-operativsystem och letar efter en välfungerande bildspel, är FastStone Image Viewer ett program för dig.

Download FastStone Image Viewer (svenska) 5.1
Screenshots
Detaljerad information om FastStone Image Viewer (svenska)
Typ:
Freeware


Producent:
FastStone Soft

Inkom datum:
21-05-2006
Plattform:
Windows

Storlek:
6.56 Mb

Uppdaterad datum:
17-09-2018
0