Program » Multimedia » Bildvisare

FastStone Image Viewer (svenska) last ned
5 0 533  

Ladda ner det populära FastStone Image Viewer-programmet på svenska gratis här.

Idag finns det otaliga datorprogram på marknaden som bland annat syftar till att göra din tid framför datorn lite mer spännande och rolig, och speciellt program i multimediagenrer är populära bland många datoranvändare - både för unga och äldre.

FastStone Image Viewer är ett exempel på en gratis bildvisningsprogram som kan vara uppenbart för dig som letar efter ett bra program för din dator att redigera dina foton och visa dina digitala foton med.

Varför Ladda ner en bildvisare?

En bildvisare kan vara både intressant för dig som är nybörjare, men självklart också för dig som är en mer avancerad datoranvändare. Det viktigaste är att du har intresse för bilder och bildredigering, och här kommer FastStone Image Viewer. på bilden. FastStone Image Viewer är en populär applikation, där du har möjlighet att se dina digitala bilder, men också redigera de bilder du har tagit. Dessutom är programmet också gratis att ladda ner - det kommer knappast att vara!

Erfarenhet är ett nyckelord - tillverkaren bakom FastStone Image Viewer

När du letar efter ett nytt program för din dator kan det vara en bra idé att undersöka vilken tillverkare som ligger bakom programmet. Med detta kan du få insikt om tillverkaren har erfarenhet på marknaden, vilket kan vara en stor fördel för dig och din fördel med det aktuella programmet. Tillverkaren av FastStone Image Viewer är FastStone Soft och specialiserar sig på att utveckla bildredigeringsprogram. Med bildvisaren FastStone Image Viewer får du ett program där utvecklaren bakom programmet har specifik kunskap om vilka bildredigeringsfunktioner och liknande funktioner som är relevanta för ett program i den genren. Du kan också besöka leverantörens egen officiella hemsida för att läsa lite längre genom att klicka här.

FastStone Image Viewer-programmets funktioner och användbarhet

När du väljer ett bildvisningsprogram är det självklart viktigt att matcha förväntningarna vad du verkligen förväntar dig av programmet. Vilka funktioner ska programmet ha? Vilka bildformat ska programmet stödja? Det kan finnas olika faktorer som spelar en roll för att välja ett nytt program så att du kan dra full nytta av programmet. FastStone Image Viewer är ett program med en mängd användbara funktioner som du kan dra nytta av. Som tidigare nämnts kan du både visa bilder, men även redigera bilder med det här programmet. Du kan bland annat redigera röda ögon, ändra storlek på bilder, beskära bilder och retuschera och justera färger på bilder. Dessutom finns det också en annan funktion i programmet, till exempel en kraftfull zoomfunktion, ett bildspel med musik och andra effekter, skuggeffekter, bildannotation och stöd för skannrar.
Om du är intresserad av att snabbt och enkelt dela de färdiga bilderna med dina nära och kära kan du skicka de färdiga bilderna till familj och vänner via e-post inom själva programmet. Programmets smarta funktioner lagras också i en verktygsfält som dyker upp så snart datorns mus träffar kanterna på skärmen.

FastStone Image Viewer-programmet är därför ett program som erbjuder de mest nödvändiga redigeringsverktygen och funktionerna som ett bildvisningsprogram borde ha, så de flesta har möjlighet att snabbt komma åt programmet. Det är emellertid viktigt att nämna att programmet även erbjuder några funktioner som adresserar den mer avancerade användaren, inklusive en funktion som kan visa dina bilder i helskärm och ger dig snabb tillgång till EXIF-data i bilderna och därmed information från kameran i samband med bilderna i fråga.

FastStone Image Viewer stöder också kända bildformat samt format som används av digitalkameror: JPEG, JPEG 2000, BMP, animerad GIF, PNG, PCX, PSD, EPS, TIFF, WMF, ICO och TGA samt RAW-format som: CRW, CR2, NEF, PEF, RAF, MRW, ORF, SRF, ARW, SR2, RW2 och DNG.

Tillgänglighet

Naturligtvis förutsätter valet av program detProgrammet stöds av datorns operativsystem. FastStone Image Viewer stöds av Windows XP, Vista, 7, 8 och 10, så om du äger en dator med ett av dessa operativsystem har du möjlighet att dra nytta av programmet och dess funktioner.

Alternativa program för FastStone Image Viewer

Innan du bestämmer vilket program du vill ladda ner till din dator är det en bra idé att göra en grundlig undersökning. En grundlig forskning innebär att du läser mer om flera olika bildvisare. På så vis ser du till att du slutar ladda ner ett program som uppfyller alla dina önskemål och behov. Samtidigt undviker du att låta program ligga på din dator som du inte blir van vid. Ett bra alternativ till FastStone Image Viewer är Irfan View-programmet. Irfan View-programmet har en mängd olika funktioner, inklusive möjligheten att visa bilder och filmer, ändra formatet på önskade filer och bildredigeringsfunktioner för att förbättra dina bilder. Detta program stöds av Windows XP, Vista, 7 och 8. Ett annat program som också kan användas för enkel bildredigering och bildvisning är JPEGView. Detta program är också gratis men enklare än FastStone Image Viewer och Irfan View. Därför är det viktigt att innan du laddar ner dig har du inblick i vilka funktioner du vill ha i ett bildvisningsprogram.

Om du är intresserad av att läsa om flera presentationsprogram, kan du ta en mycket bra titt på vår bildvisare recension, där vi har sammanställt ett antal av de mest populära fotoprogrammen. Du hittar sektionen genom att klicka här.

Slutsats

Sammantaget är FastStone Image Viewer-programmet ett bildvisningsprogram som kan gynna både nybörjare och avancerade användare. Programmet har ett antal smarta funktioner om du vill redigera dina bilder och stödja alla kända bildformat. Så om du äger en dator med ett Windows-operativsystem och letar efter ett välfungerande program för bildvisning, så är FastStone Image Viewer ett program för dig.

Download FastStone Image Viewer (svenska) 5.1
Screenshots
Detaljerad information om FastStone Image Viewer (svenska)
Typ:
Freeware


Producent:
FastStone Soft

Inkom datum:
21-05-2006
Plattform:
Windows

Storlek:
6.56 Mb

Uppdaterad datum:
18-01-2019
0