Program » Multimedia » Brännarprogram

ImgBurn last ned
5 0 3461  

Ladda ner gratis det extremt populära brännprogrammet ImgBurn (Danish) här.

Det finns idag en mängd möjligheter när det gäller leverans av datorprogram. Ofta utvecklas ny mjukvara med smarta och hjälpsamma funktioner som är utformade i många olika skuggor - både gratis och i butik, och du kan nästan vara säker på att specifika programvarangränser är tillgängliga för olika programgenrer. bara dina preferenser och behov. Programmen i multimediagenren är särskilt populära, och det kan bland annat hjälpa till att lösa några små tekniska utmaningar i vardagen, samtidigt som det hjälper till att göra tid framför datorn lite mer spännande. I det avseendet kan ett av de program du kanske överväger att ladda ner till din dator vara ett brännarprogram, och du kanske tror - varför exakt ett brännprogram?
Även om vi vanligtvis sparar viktiga dokument, ljudfiler, bilder och andra viktiga mediefiler på din dator kan det vara en bra idé att bränna dem till CD-skivor, DVD-skivor eller Blu-ray-skivor som du säkert kan lagra hemma. På det här sättet kommer du alltid att ha en säkerhetskopia av dina viktigaste filer som ligger i händelse av en olycka, och detta är vad ImgBurn-brännarprogrammet kan hjälpa dig med.

Varför ladda ner ett brännarprogram som ImgBurn?

Den tekniska utvecklingen är stark och det kan ibland vara lite svårt att ta reda på hur du behåller dina filer så bra som möjligt, för när det gäller att lagra filer är det alltid bäst att bli bra, och vara på den säkra sidan. Med en brännare kan du snabbt göra säkerhetskopior av viktiga mediefiler, bränna dina favoritlåtar på en CD så att de är redo för nästa enhet eller bränna dina favoritfilmer så att du är beredd på nästa resa i sommarstugan med din familj. Du kan inte underskatta de goda gamla och fysiska skivorna idag. Med andra ord kan ett brännprogram vara praktiskt att ladda ner till sin dator. Det finns många olika typer av brännare program, och det program du väljer måste självklart uppfylla dina krav för både användbarhet och tillgänglighet.

ImgBurn är en brännare applikation som har en mängd olika funktioner, inklusive snabbt bränna bilder och andra mediefiler till CD-skivor, DVD-skivor, HD DVD-skivor och Blu-Ray-skivor, beroende på vad du vill att bränna Programmet är också gratis, vilket också kan vara en stor fördel.

Formidabel användarvänlighet

Innan du laddar ner ett program är det självklart viktigt att du har läst lite om applikationens användarvänlighet. En ny programvara ska vara lätt att navigera runt och inte ha för många komplicerade och onödiga funktioner som gör användningen av programmet svårt. Med andra ord bör både nybörjaren och den mer avancerade användaren kunna dra nytta av programmet. ImgBurn-utvecklarna har säkerställt att du kan lära dig relativt snabbt att navigera i programmet och dess smarta funktioner. Så snart som beskrivits ovan kan ImgBurn bränna bilder och andra filer till olika skivformat för dig, samtidigt som du kontrollerar om skivan du brände dina filer är läsbar. Med andra ord jämför programmet ditt brinnande fil med originalet, och på så sätt hjälper ImgBurn dig att hålla dina brända filer och säkerhetskopior av god kvalitet. Brännaren kan också läsa skivor till vad ImgBurn kräver bildfiler, dvs kopior av filer och annan data på din dator. Dessa är bara två av de sex stora och övergripande funktionerna som ImgBurn-programmet kan erbjuda dig gratis. Dessutom kan du ladda ner ImgBurn på svenska, vilket också bidrar till att öka användarens användarvänlighet.
Har det enkla brännprogrammet ImgBurn blivit intresserat? Då kan du läsa mer om programmet och dess användarvänliga funktioner på utvecklarens egen officiella hemsida genom att klicka på den här länken. Du kan också hämta en engelsk version av programmet om du inte vill ha en svenskversion.

Det är typiskt i tillverkarens intresse att det utvecklade programmet kan användas av så många olika nöjda användare som möjligt. Därför är tillgänglighet naturligtvis en av de viktigaste faktorerna för att avgöra om du faktiskt har möjlighet att ladda ner det programmet till din dator. ImgBurn-brännarprogrammet fungerar på Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 och Windows 10-systemen, så om du äger en dator med ett av dessa operativsystem kan du dra nytta av att ladda ImgBurn gratis till din dator.

Alternativa program för ImgBurn

Innan du bestämmer dig för att ladda ner ett visst brännarprogram till datorn, är det alltid en bra idé att undersöka vilka alternativ som faktiskt finns tillgängliga på marknaden. Vi kommer kort att ge exempel på några alternativ till ImgBurn.
Ett annat bra och gratis brännarprogram, som ImgBurn, fungerar också med Windows, till exempel, är CDBurnerXP. Istället, om du äger en dator med ett Mac-operativsystem, kan programvaran Express Burn Disc Burning Software for Mac vara rätt för dig. Denna programvara stöder din Mac och, som ImgBurn, är också gratis, men vi vill bara varna dig om att programmet bara erbjuder bränna filer till cd-skivor.

Om du fortfarande inte helt kan bestämma ett visst brännarprogram, kan du välja att besöka vårt avsnitt med recensioner av en mängd olika brännande program genom att följa den här länken.

Slutsats

Slutligen kommer vi att komma med en liten sammanfattning av ImgBurn-brännarprogrammet och dess fördelar, och varför det här brännprogrammet kan vara rätt för dig. ImgBurn är ett litet men formidabelt brännprogram som har ett antal olika användarvänliga funktioner som du kan dra nytta av. Programmet har olika funktioner, och du kan snabbt bränna dina favoritfiler till CD, DVD, HD DVD och Blue-Ray-skiva. Dessutom stöds programvaran av både Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 och Windows 10, så om du äger en dator med ett av dessa operativsystem, och uppskattar enkla och användarvänliga funktioner, kan ImgBurn-programvaran vara nästan alla.

Download ImgBurn 2.5.8.0 (Svenska)

Note:

I zipfilen finns en språkfil som gör att programmet blir på svenska. När du laddat ner programmet, öppnar du zipfilen, installerar programmet och sedan kopierar du in språkfilen till mappen Languages som du hittar i mappen där du installerat Imgburn.

Se ImgBurn på video :
Screenshots
Detaljerad information om ImgBurn
Typ:
Freeware


Producent:
LIGHTNING UK!

Inkom datum:
20-02-2010
Plattform:
Windows

Storlek:
3.7 Mb

Uppdaterad datum:
12-09-2018
0