Program » Multimedia » Brännarprogram

CDBurnerXP last ned
5 0 834  

Download CDBurnerXP Pro - Ett gratis brännarprogram som verkligen kan konkurrera med Nero och de andra stora.

CDBurnerXP av tillverkaren CDBurnerXP är en del av brännande programvara som låter dig som användare skapa egna DVD-skivor och CD-skivor. Detta inkluderar även Blu-Ray och HD DVD-skivor. Du kan snabbt behöva det om du står och gör några kopior till vänner, familj etc.

Det kan också vara du är i situationen att du vill lagra några av dina CD-skivor och DVD-skivor på din dator för säkerhet, vilket också kan göras med CDBurnerXP. Det kan klona data på dina olika skivor, så att du alltid har den tillgänglig.

Bränn allt du kan drömma om, ner på din egen rekord

Vanligtvis när du är i en process där du måste bränna är det musik och filmer du vill göra en kopia av. Det kan vara ditt favorit Duran Duran-album, eller en riktigt bra Bruce Willis-film som du vill att din vän ska se. Detta är allt möjligt med CDBurnerXP, bara en har sin egen tomma skiva.

Men det kan också vara att du har många bilder på din dator som du vill bränna på en skiva så att din familj kan se dem oavsett var de är. Här kommer CDBurnerXP också som en sann hjälpare. Detta görs mycket lättare eftersom du har möjlighet att kompilera olika videoklipp och bilder i CDBurnerXP. På så sätt fungerar det också som ett redigeringsverktyg där du kan klippa din egen film tillsammans.

Har du laddat ner en film från webben? Inget problem, CDBurnerXP är klar

Om du befinner dig i en situation där du har laddat ner en film från webben kommer den normalt att finnas på din dator som en.iso-fil. Du kan enkelt spela den här filen på din dator genom att dra den på en virtuell enhet med ett program som Daemon Tools. Men om du står och vill göra en DVD ur den, kan du enkelt göra det.

CDBurnerXP stöder.iso-formatet för att bränna DVD-skivor, Blu-Ray och HD-DVD-skivor. Ange bara CDBurnerXP: s huvudmeny och välj "Bränn ISO Image". Sedan fungerar brännprocessen som du förväntar dig och filen brinner ner på din DVD. Då kan du njuta av det på din valda uppspelningsplattform.

Ett användbart verktyg för speciella tillfällen

Det kan i många fall behövas ett brinnande verktyg som CDBurnerXP. Det kan vara du är en samlare av musik och filmer. I den situationen kan det vara väldigt smart att kopiera några av sina material. Detta är klokt när det är skadat, för då har du fortfarande filen på din dator och du kan bränna en ny. Det kan också vara att du bara vill göra mer utrymme för nya saker i hans samling. Då kan du bara ta en kopia av vad du kasta bort, för då blir det inte riktigt kastat bort. Du kan också sälja den andra handen och få lite extra pengar mellan händerna.

Efter att ha tagit några bilder för ett evenemang för familjen eller hans vänner kan det också vara väldigt roligt att få dem brända på en skiva. Det kan vara en bra sentimental gåva att ge till någon som betyder mycket för dig. Minnelser lever starkt i bilder och videor, man måste komma ihåg.

Ett solidt brinnande program med kant

CDBurnerXP fungerar i princip som något annat brännande program. Du kopierar en fil från en disk till en annan, och då är problemet lika löst. Därför finns det verkligen hård konkurrens på marknaden om vem som kan erbjuda mest användbara saker förutom bara den enkla bränningsfunktionen. Men ofta kan dessa funktioner och handlingar tyckas desperata. Du sitter och tänker: "Vad ska jag egentligen använda detta för? Varför betalar jag för det? ". Och det är det unika med CDBurnerXP, du behöver inte oroa dig för det. Programmet är helt gratis och erbjuder dig funktioner som du verkligen behöver som människa: att kunna bränna CD-skivor av olika filtyper, så att du kan njuta av dem på din anläggning och ge dem bort som en present. Det är inte mer eller mindre än vad det lovar.

En design som stagger mellan passé och modeTures

CDBurnerXP är lite infångad i en mellanliggande existens när det gäller designavdelningen. Programmet, å ena sidan, ger dig inte intrycket av ett mycket gammalt och föråldrat 90-tal, men det övertygar dig inte om att det har gjorts för några år sedan, trots de frekventa uppdateringarna.

Men nu borde man inte vara för grov heller. I slutändan är det programmets funktion och användbarhet som gör stor skillnad. Och även om CDBurnerXP inte är precis en juvel för ögat, fungerar det som det borde utan svårighet. De olika knapparna och menyerna förklarar långt till vägen själv. Intromenuen frågar dig också exakt vad det är du vill brinna. Om du klickar på musik får du en skärm där det finns funktioner och menyer som är relevanta för den punkten. Det skapar klarhet i programmet, vilket alltid är trevligt.

Alternativ programvara

Letar du efter ett annat gratis brännarprogram det kommer att vara värt att titta på ImgBurn av tillverkaren Lightning UK! ImgBurn, som CDBurnerXP, är ett gratis och kompakt brinnande program som kan hantera de flesta av dina brinnande behov när det gäller CD-skivor, DVD-skivor, Blu-ray och HD-DVD-skivor. Det är en alternativ man med ett säkert sinne kan kasta sig in om CDBurnerXP inte var det du letade efter. ImgBurn kan laddas ner gratis här.

Slutsats

CDBurnerXP är ett klassiskt och solidt exempel på ett pålitligt, bra och gratis bränningsprogram. Med sin lätta tillgänglighet kan du bränna allt du kan tänka dig på kort tid och skicka det till vänner, familj eller bara använda det själv. Allt beror på vad ditt syfte är, men du kan vara säker på att CDBurnerXP hjälper dig.

Download CDBurnerXP 4.5.7.6521

Note:

Mer bra info om CDBurnerXP hittar du här: http://www.cdburnerxp.se/help/Intro/faq

Screenshots
Detaljerad information om CDBurnerXP
Typ:
Freeware


Producent:
CDBurnerXP

Inkom datum:
09-10-2006
Plattform:
Windows 2000/XP/2003 Server/Vista/2008 Server/7/8/2012 Server/10 (x86 / x64)

Storlek:
6 Mb

Uppdaterad datum:
03-04-2019
0