Program » Tweaks » Uninstallers

HiBit Uninstaller last ned
4 0 6205  

Ladda ner HiBit Uninstaller gratis och bli av med alla redundanta program.

Med tiden samlar din dator många filer och program som du inte längre behöver. Dessa ligger bara och fyller när datorns prestanda saktar ner och saktar ner. Därför är det en bra idé att få en avinstallerare som kan hjälpa dig med de program du inte längre behöver.

Ofta är det svårt att avinstallera program helt på din dator. Det kommer ofta att finnas kvar att datorns eget avinstallationsprogram inte kan komma ur vägen. Det är därför ett program som HiBit Uninstaller är perfekt för dig och du kan ladda ner det gratis här.

Så här

Programmet är superenkelt och centrerar kring huvudfunktionen - avinstallation. När du öppnar programmet kommer du därför att se en lista över de program du kan avinstallera. Välj sedan det / de program du vill bli av med och tryck på avinstallera-knappen. Det tar bara några sekunder och sedan raderas programmet och alla tillhörande filer permanent.

Programmets många menyer

Även om programmet heter Uninstaller och huvudfunktionen också är att avinstallera, är det inte den enda funktionen du får i programmet.

Listan ovan visar många menyer, till exempel får du funktionen Genväg Fixer, som söker efter din dator efter genvägsikoner som inte längre fungerar optimalt. En annan funktion är Backup Manager, som snabbt och enkelt kan ta säkerhetskopior åt dig så att du inte tappar dina data.

Ändra tema

Som nämnts är detta ett relativt litet och enkelt program. Därför är designalternativen inte heller många. Fortfarande kan du anpassa programmet lite.

Högst upp i programmet ser du en rad med sex färger från vilka du kan bestämma färgen på toppfältet. Detta gör att du kan välja den färg du föredrar att titta på.

Alternativa program

Det finns många Uninstaller-program på marknaden som du kan titta på. En av dem är IObit Uninstaller , som också är extremt populär.

Slutsats

HiBit Uninstaller är ett enkelt avinstallationsprogram som också ger dig ett antal andra användbara funktioner. Det är gratis att ladda ner och det tar bara några sekunder att installera.

Download HiBit Uninstaller
Screenshots
Detaljerad information om HiBit Uninstaller
Typ:
Freeware


Producent:
HiBit

Inkom datum:
07-10-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
2.02 Mb

0