Program » Tweaks » Uninstallers

IObit Uninstaller last ned
4 0 4507  

IObit Uninstaller gör det som Windows borde klara av själv, nämligen att avinstallera program, ordentligt.

IObit Uninstaller är ett gratis rengöringsprogram som utvecklats av IObit för Microsoft Windows. Det vill säga programmet kan hjälpa dig att få kontroll över din dator om en oöverstiglig mängd program har fastnat på ditt system. Programmet kan laddas ner här.

Vi vet alla det. Vi har en dator som har stått i några år, och under den tiden har du installerat en hel del olika program. Programvara som du förmodligen inte använder längre. Det kan också vara så att du av misstag har installerat ett program, du har också gått med på att ladda ner en annan ner i installationen som en annons. Det kan sakta ner datorn och stjäla dyrbart utrymme, så det är alltid en bra idé att städa upp ditt system. Det låter som en större uppgift, men med IObit till hands kunde det inte bli enklare.

Lätt och enkelt att rengöra på din dator

När du börjar rengöra din dator med hjälp av IObit, ger den dig en lista som innehåller programmen installerade på din dator. På så sätt kan man enkelt se igenom sitt system för programvara som du verkligen inte använder och som bara fyller din dator. Om du stöder ett program som du tror du inte behöver klickar du bara på det i listan. I toppen av IObit kommer det att finnas en stor grön knapp som har texten "Avinstallera". Om du klickar på den här knappen kommer IObit automatiskt ta bort det här programmet och allt som hör till det på datorn. Program har ofta vana att alltid lämna några filer tillbaka på ditt system, om du installerar det igen. Men IObit rensar dem också, och det här är en av fördelarna med detta djupt rengöringsprogram.

Dessutom har IObit en lista över programmen på ditt system som tar upp mer än normalt: stora program i programvaran. Detta gör det lättare att få en översikt över de verkliga synderna på din dator, vilket är till skillnad från mindre program som inte tar upp big deal. Om några minuter kan du släppa ut mycket utrymme på din dator för att få det att fungera bättre, eller för att installera något som är relevant för dig.

Bli av med de irriterande verktygsfälten i din webbläsare

Din webbläsare har i grunden en inbyggd verktygsfält som är speciellt utformad för den specifika webbläsaren så att du kan få mer ut av det. Det är helt normalt och bra för dig. Men om du inte känner till installationen av någon programvara, kan en helt annan verktygsfält ha krypt in för att ta platsen för originalet. De kan tyckas förvirrande, är sällan bra, och då har du inte valt dem själv. Det kan vara svårt att manuellt ta bort dem, speciellt om du inte exakt är en datorhaj. Men det finns ingen anledning att oroa dig för, eftersom IObit lätt kan hjälpa dig här också.

Som tidigare nämnts har IObit en lista över dina program som du kan städa upp. Men det har också en lista över verktygsfält installerade på din dator. Om du sitter med en icke-standardverktygsfält i din webbläsare, vilket är svårare än fördelaktigt, gör IObit det så enkelt som det kan vara att få det raderat. Detta kan också göra din webbläsare snabbare.

En ren och snabb dator sparar dig stressen

Det finns inget värre än att använda en dator när det tar några långsamma minuter att öppna även den minsta saken. Det är stressigt och frustrerande. Det är som sitt eget skrivbord: du vill inte spendera 5 minuter på att hitta sin bästa penna mellan 20 andra som har slutat med bläck. Med IObit till hands kan du njuta av alla fördelar med att ha en ren dator. Nu är det över med det oföränderliga havet av mappar och program som man inte kan få en översikt över. IObit är en bra vän att ha vid sin sida när du vill ha kontroll över dess saker på datorn. IObit ska se till att den enda penna som du hittar på skrivbordet är den du vill använda.

Det har aldrig varit lättare att städa upp datorn

IObit styrka som en rebellprogrammet är dess enkelhet. Det finns inga komplicerade processer att gå igenom för att ta bort sina oönskade program. IObit är översikten över datorns system för dig, och det enda du behöver av dig är att du väljer vad du ska göra och vad du inte ska göra. Om du är osäker på ett program som du vill radera, kan det även skicka dig till programvarans webbplats där du kan fatta ditt eget beslut. Med ett klick är programmet borta, och därmed också huvudvärk.

Enkelt och gott användargränssnitt för alla

När du använder IObit är du aldrig i tvivel om vilken knapp på gränssnittet. Det skärs hela vägen till benet och därför kan du omedelbart starta programmet utan de stora problemen.

I själva verket förklarar gränssnittet sig själva, så även den mest kända datoranvändaren kan räkna ut det. Samtidigt har IObit också en fin, modern och enkel design. En svart bakgrund där allt viktigt är markerat med vit eller grön.

Alternativ programvara

IObit Uninstaller är bara ett urval av ett brett sortiment av rengöringsprogram. Om du inte är nöjd är det mycket start.

PC Decrapifier är en liknande programvara avsedd för att städa upp datorn. Samtidigt kan det säkerhetskopiera dina filer, om du har raderat några av de felaktiga. Därför kan den också användas bra med IObit Uninstaller som inte har denna funktion. PC Decrapifier kan hämtas här för Windows.

Slutsats

Vill du få dina filer organiserade? Vill du få det gjort enkelt och snabbt? Då är IObit ett starkt val att komma igång med rengöringen på det enklaste sättet som Internet erbjuder.

Download IObit Uninstaller
Screenshots
Detaljerad information om IObit Uninstaller
Typ:
Freeware


Producent:
IObit

Inkom datum:
23-09-2011
Plattform:
Win10/Win8/Win7/Vista/XP

Storlek:
18.6 Mb

Uppdaterad datum:
19-09-2019
0