Program » Internet » Chat

Google Talk last ned
4 0 719  

Google ger sig med Google Talk in i chatvärlden liksom flera av dess konkurrenter.

Google Hangouts (tidigare Google Talk) är Googles egen sociala och kommunikationsplattform. Det är möjligt att ringa, skriva och skapa grupp- och konferenssamtal direkt i din Google Chrome-webbläsare. Det är också möjligt att ladda ner Google Hangouts som ett program som en förlängning till en webbläsare, som kan hämtas gratis här härifrån. Det finns också en Android och iOS- version.

Google Hangouts använder en välkänd Google-design, där du hittar funktioner exakt var du förväntar dig dem. Dessutom har programmet också den höga kvalitet som Google levererar ibland. Nedan kommer vi att dyka lite djupare in i de enskilda funktionerna, liksom de olika alternativen med Google Hangouts.

Vad kan du göra?

Google Hangouts ser i princip ut som likadana kommunikationsverktyg. Det går att göra videosamtal, telefonsamtal och skicka meddelanden.

Låt oss börja med videosamtal. Bara genom att röra videosamtal, navigerar du till ett nytt fönster där Google föreslår kontakter. Om du vill ringa någon, är det lättast om du redan har dem på din kompislista. Om du inte har det, kommer programmet att be om en e-postadress vid önskad kontakt.

Fönstret för videosamtal ser också framåtriktat ut och påminner om liknande program. De olika knapparna är väl positionerade och du kan snabbt stänga av mikrofonen, sätt på eller stäng av kameran - om du vill.

Om du vill skapa en chattkonversation är det här också ganska enkelt. Om du vill bjuda in individer kräver detta också ett inbjudningsbrev eller ett telefonnummer. Det är också möjligt att skapa och namnge en gruppdiskussion.

Efter att ha skapat chattkonversationen navigeras du i ett nytt fönster, vilket är otroligt användbart, eftersom du får en bredare och enklare överblick över konversationen.

Precis som i videosamtal är chattfönstret utmärkt utformat. Meddelandena skickas snabbt och tas emot. Dessutom är det möjligt att skicka olika emojis och filer - till exempel. i form av bilder.

Som nämnts är det också möjligt att ringa via Google Hangouts. Självklart kräver detta ett telefonnummer, som du kan ringa. Det är inte heller gratis, men du kan lägga till pengar på ett konto och använda dem att ringa.

På samma sätt är det möjligt att navigera i de olika länderna och deras landskoder är i linje med deras nationella flagga. Ett annat tecken på ytterligare användarvänlighet, eftersom du inte behöver bryta upp de enskilda länderna.

Fördelar

Vilka är Fördelarna med att använda Google Hangouts?

För det första är programmet helt gratis att använda - om du inte behöver ringa telefonsamtal till telefonnummer. Dessutom har den en otroligt enkel men fin design som gör det möjligt för praktiskt taget alla att använda den.

För det andra, som Google sa, Google Hangouts utvecklades av Google. Liksom de återstående Google-produkterna har Google Hangouts enastående kvalitet, och vi är helt imponerade av de många möjligheterna. Allt som Google kräver är att ha ett Google-e-postkonto. Vilka människor har redan.

Det bör också sägas att om du ofta behöver göra videosamtal, telefonsamtal eller kommunicera med kollegor via meddelanden är Google Hangouts otroligt uppenbart. Man kan till exempel Bli av med att sitta med din telefon i ena handen, ta bara ditt headset på datorns framsida och börja kommunicera. Om du har en familj som är långt borta, så är videosamtalet uppenbart, eftersom det ger bilder av hög kvalitet - det beror dock på en internetanslutning.

Du kan vara upp till 10 personer i ett videosamtal och det är helt oberoende av din enhet. Det är en kollega som kan ringa från den bärbara datorn och du kan ringa på sin smartphone. Tillgängligheten på plattformen är oerhört imponerande.

Google Hangouts tidigare och framtida

Google Hangouts är tidigare känt som Google Talk, och är verkligen bara en vidareutveckling, såväl som förbättrad i kvalitet, och anpassad till den moderna standarden för kommunikationsapplikationer. Att veta detta ger också lite förtroende för framtiden eftersom det inte är en ny marknad för Google, och de har nu några års erfarenhet. Det leder också till hur Google har försökt att hålla programmet uppdaterat och hålla sig uppdaterat med de senaste trenderna. Detta gör din mage lugn, eftersom du kan börja använda Google Hangouts och fortfarande vara säker på att du har en nuvarande mjukvara på din dator eller smartphone i flera år.

Utvecklaren

Det obligatoriska avsnittet handlar om Utvecklaren, och i detta fall har vi en erfaren utveckling att göra. Google är en av de största IT-jättarna på marknaden och har under många år utvecklat program och tjänster för att göra vardagen lite enklare.

Dessa tjänster är som regel ganska gratis att använda och kräver omedelbart att du har ett Gmail-konto, vilket i slutändan också resulterar i enklare synkroniseringsalternativ. Det är alltid trevligt att veta att programvara används, vilket utvecklas av viss erfarenhet, eftersom du ofta hamnar med den bästa programvaran inom kategorin.

Andra Google-produkter

Genom granskningen har vi nämnt att Google gradvis har utvecklat enastående produkter, och det är därför rättvist att nämna några av vår favorit, speciellt om du inte redan känner till dem.

Google Drive är ett gratis alternativ för Microsoft Office-paketet. I Google Drive kan man hitta de mest nödvändiga textprogram som: kalkylblad, textdokument och presentationer. Google Drive behöver inte ens hämtas, eftersom du kan använda denna tjänst fritt via en webbläsare. Det är också möjligt att bjuda in andra till sitt textdokument så att du kan sitta och ändra, korrigera och lägga till samtidigt.

Google Chrome är den mest populära webbläsaren någonsin och av goda skäl. Förutom att vara gratis, är den här webbläsaren snabb för nästan alla uppgifter. Det finns också viktiga säkerhetsfunktioner förinstallerade så att du har minimal risk att ladda ner hotande filer till en dator eftersom Google Chrome automatiskt försöker blockera dem.

Slutsats

Google Hangouts är ett utmärkt kommunikationsverktyg. Alla nödvändiga funktioner finns där, och de flesta av dem är förbättringar av liknande program. Dessutom kräver Google Hangouts inte en särskilt kraftfull dator eftersom den går ganska smärtfri via en webbläsare.

Möjligheten att skapa kontaktlistor är också optimal, eftersom du alltid har liknande kontakter, oavsett om du öppnar Google Hangouts på datorn eller på din smartphone. Dessutom ger programmet själv nödvändig information och hårdvara i form av headset, webbkameror etc. Så även om du inte är tekniskt skarp tar det några minuter att konfigurera Google Hangouts.

Download Google Talk 1.0.0.105
Screenshots
Detaljerad information om Google Talk
Typ:
Freeware


Producent:
Google

Inkom datum:
21-01-2007
Plattform:
Windows, Mac OS, iOS, Android

Storlek:
1.606 Mb

Uppdaterad datum:
30-11-2018
0