Program » Internet » E-postklienter

Front last ned
5 0 6338  

Ett komplett arbetsmail för dig och ditt team - ladda ner Front

Front är ett effektivt program som hjälper dig och ditt team att kommunicera med kunder eller varandra på ett så effektivt sätt som möjligt. Den här mjukvaran innehåller många viktiga funktioner som hjälper till att säkerställa att ditt arbete inte tar längre tid än högst nödvändigt.

Där vissa andra e-postprogram – som Windows Live Mail– försöker få meddelandena mellan dig och andra fram och tillbaka, fokuserar Front på att göra denna process så enkel och snabb som möjligt, med hjälp av bland annat regler och mallar.

Intuitiv och färgstark design

Programmet har ett modernt och förenklat utseende, som finns i ljust eller mörkt tema. Programmet är inte överväldigande att bekanta sig med eller använda dagligen. När du väl har använt programmet ett tag öppnar sig dock en hel del spännande funktioner som gör det ännu enklare för dig att utnyttja programmet fullt ut.

 

Fram - på alla fronter

Du kan komma åt ditt Front-konto online, din PC, Mac eller telefon. Om du har en iPhone kan du ladda ner appen direkt från Apple App Store. Samma sak gäller om du istället har en Android– här kan du ladda ner den via Google Play Store.

De olika versionerna gör det enkelt att ta Front med dig på språng och komma åt din e-postkommunikation oavsett var du är.

Automatisera ditt och ditt teams kommunikativa arbete

Automatiseringar är smarta, nästan oavsett var du implementerar dem. In Front har ett stort antal val gjorts, vilket bidrar till att göra din användarupplevelse ännu bättre. Du kan till exempel använda vissa arbetsflöden som Front har stått bakom för att maximera arbetsprocessen och fördela arbetet ut bland medarbetarna på ett smart och ansvarsfullt sätt.

Du kan till exempel sätta upp ett system som ger vissa kontakter en VIP-status, vilket kommer att prioritera deras mejl i systemet så att svarstiden på deras mejl minskar. Andra kanske kan använda sig av ett balanssystem, som ger nya e-postmeddelanden till den anställde med minst uppgifter för närvarande.

Samarbetet gjordes bara mycket lättare

Med Fronts många funktioner ser programmet (och du) alltid till att dina kunders frågor besvaras av rätt avdelning eller expert. Chefer kan tilldela e-postuppgifter till de olika anställda.

Utöver det går det även att skriva tillsammans (chatta) om olika mejlfrågor över avdelningarna i själva mejlkorrespondensen, men utan att kunden kan se vad det skrivs om.

Du kan också skapa olika mallar som du kan klistra in i slutet av ditt e-postmeddelande för att ge din digitala kommunikation en mer företagskänsla.

Slutsats

Vi skulle definitivt rekommendera dig att prova Fronts gratis 7 dagars provperiod. Vi kan definitivt känna skillnad efter att vi börjat använda Front. Vi spenderar mycket mindre tid på att svara och granska e-postmeddelanden, och det är enkeltmer för att se till att de olika mejlen skickas till rätt personer i ett visst företag, vilket också sparar tid.

När provperioden är över kan du och ditt företag välja att köpa något av de olika betalabonnemang. Ur vår synvinkel är det värt det.

Download Front 3.29.5
Se Front på video :
Screenshots
Detaljerad information om Front
Typ:
Trialware


Producent:
Front

Inkom datum:
10-01-2022
Plattform:
Windows, MacOS, iOS, Android

Storlek:
368 Mb

Uppdaterad datum:
13-01-2022
0