Program » Internet » E-postklienter

Windows Live Mail last ned
4 0 4219  

Windows Live Mail (Svenska) är den senaste tappningen av gratis e-postklienter från Microsoft. Den tidigare Outlook Express supporteras inte längre.

Om du verkligen varit förtjust i ett visst mailprogram, så finns det ingen anledning att ersätta det, eller hur? Windows Live Mail är ett av de mest populära postprogrammen över tiden. Du har möjlighet att ladda ner en gratis version av programmet här.

Windows Live Mail samlar flera e-postkonton och kalendrar till en användarvänlig applikation. Med programmet kan du komma åt och redigera dina e-postmeddelanden och kalenderhändelser även när du är offline, och synkronisera dina ändringar senare.

Samtidigt kan du i Windows Live Mail enkelt lägga till flera e-postkonton, organisera samtal, skicka foton utan att ladda mottagarens inkorg och dra nytta av Windows Live Mails kalenderfunktion.

Windows Live Mail hjälper dig att maximera din e-postsäkerhet över flera e-postkonton. Mail kombinerar användarvänligheten av Outlook Express med hastigheten på Windows Live. Få fler e-postkonton i en applikation - Hotmail, Gmail och Yahoo. Det har också en kalender. Mail kombinerar användarvänligheten av Outlook Express med hastigheten på Windows Live.

Download Windows Live Mail 2012 (Svenska)
Screenshots
Detaljerad information om Windows Live Mail
Typ:
Freeware


Producent:
Microsoft

Inkom datum:
18-03-2011
Plattform:
Windows XP, Vista & 7

Storlek:
1.3 Mb

Uppdaterad datum:
19-02-2019
0