Program » Multimedia » Video och musik

FirecoreSoft Mac Video Converter last ned
5 0 6121  

Ladda ner en gratis testversion av Video Converter för Mac från FirecoreSoft här.

Videoomvandlare håller sig uppdaterade och tekniken utvecklas för alltid, vilket innebär att vi får bättre och bättre konverteringsprogram. Video Converter för Mac är inget undantag, och den här programvaran kan enkelt hantera de mest krävande konverteringsuppgifterna.

En av de unika aspekterna av Video Converter för Mac är de många extrafunktionerna som inte omedelbart finns i liknande programvara. Bland annat. en utmärkt verktygslåda som kan organisera och redigera i praktiskt taget alla videoformat på Mac.

Naturligtvis är det Mac -versionen av programmet som du kan ladda ner en gratis provversion av här på webbplatsen. Firecoresoft har dock också utvecklat en Windows -version, som du kan läsa mer om på följande länk.

Det finns ett hav av olika omvandlare där ute och de kan vara oerhört användbara. Men det finns också några som varken är särskilt användarvänliga eller funktionella. Det är därför alltid ett nöje att granska och testa en omvandlare med en seriös utvecklare bakom, och så är det säkert med Video Converter för Mac.

Fördelen med en omvandlare

Det är inte alltid att du har ett användbart videoformat, och därför kan du snabbt bli tvungen att använda en omvandlare som Video Converter för Mac. För att kvalificera sig som en omvandlare krävs det att program konverteras. Den stora skillnaden i program ligger dock oftast i hur mycket konverteringen påverkar originalfilen. Det är inte ovanligt för omvandlare att väsentligt försämra videokvaliteten om t.ex. konvertera från MP4 till WMV.

Detta är dock inte fallet med Video Converter för Mac. Vi är positivt överraskade över att det inte finns några spår av konverteringen. Även om man försöker minska en videofil lyckas kvaliteten förbli i stort sett identisk med originalet.

Det nödvändiga

En absolut nödvändighet för att en omvandlare ska vara värd tiden är utan tvekan filformatstöd. Naturligtvis kan det finnas fall där man letar efter en specifik konverteringsprocess, till exempel MP4 till WMV. Men det begränsar ett program betydligt, och vi gillar att en omvandlare har lite fler alternativ än så.

Lyckligtvis stöder Video Converter för Mac praktiskt taget alla video- och ljudformat du någonsin kommer att behöva.

Faktum är att den stöder över 200 olika sätt för input och output. De mest populära är följande:

Videoingång:

AVI, MP4, MPG, MPEG, VOB, MOV, FLV, WMV, ASF, 3GP, 3G2, RM, RMVB, WTV, OGV, AVCHD (MTS, M2TS) (H.264), HD FLV, HD MKV (H. 264, MPEG-2), HD MOV (MPEG-4, H.264), HD MPG, HD TRP, HD TS, HD WMV (VC-1), MOD, TOD, XAVC, MXF, H.265 mm

Ingångsljud:

MP3, M4A, AC3, AAC, WMA, WAV, OGG, APE, MKA, AU, AIFF, FLAC, M4B, M4R, MP2, MPA etc.

Videoutgång:

AVI, DivX, XviD, H.264, H.265, MP4, MKV, WMV, FLV, 3GP, M4V, MOV, RM, RMVB, MPG, HD FLV, HD MKV (H.264, MPEG-2), HD MOV (MPEG-4, H.264), HD MPG, H.265 mm

Utgångsljud:

FLAC, AIFF, MKA, APE, OGG, WAV, WMA, AAC, AC3, M4A, MP3, M4B, M4R etc.

Det finns också stöd för ett antal olika enheter som: iPhone, iPad, Surface Pro, Xbox 360 och One, PS4, PS3 etc.

Unika funktioner

Förutom utmärkt filstöd har Video Converter för Mac också några unika tillägg som vi inte har sett i alternativa omvandlare. Det är bl.a. möjligt att redigera och justera i sina videor direkt i programmet.

Det betyder att du kan ändra saker som ljusstyrka, kontrast och även klippa och länka videoklipp. Det är också möjligt att lägga till bilder, vattenstämpel, text eller klassiska videoeffekter. När du är i färd med denna redigeringsprocess kan du följa det lilla skärmfönstret där dina videoklipp spelas upp i realtid, så att du kan se dina ändringar medan du gör dem.

Det är också möjligt att extrahera ljud från videor och ta bilder av videor etc.

Design och användarvänlighet

En av de saker som vi värdesätter om alla program som är utvecklade för Mac är att de måste ha en design som passar Mac OS. Video Converter för Mac har antagit detta. Man kan hävda att utvecklaren Firecoresoft har valt en grundläggande design, och det kan mycket väl vara det - men det ser fortfarande bra ut.

Det råder ingen tvekan om att programmet är designat så att det passar bra på alla Mac -datorer. Den välkända designen innebär också att du snabbt kan navigera runt i de olika funktionerna, och du hittar snabbt det du behöver.

Detta bidrar omedelbart till ökad användbarhet, så även om du aldrig har arbetat med en omvandlare tidigare kan du snabbt ta reda på det. Som en sidnotering är Video Converter för Mac också otroligt snabb att starta och hantera de flesta uppgifter. Det kan vara lite väntan på enskilda uppgifter, men det beror helt på hur stor uppgiften är. Naturligtvis har hälsan hos din dator också en betydelse för detta. Om din Macs hälsa har blivit trög kan vi rekommendera ett bra optimerings- och säkerhetsprogram som MacKeeper.

Slutsats

Video Converter för Mac är en utmärkt omvandlare som ser bra ut på din Mac. Det är lätt att navigera mellan de olika funktionerna på grund av det enkla men vackra gränssnittet som programmet har. Dessutom uppdateras Video Converter för Mac relativt ofta, med både hastighetsförbättringar och stöd för ytterligare filformat. Ofta uppdateringar är för oss alltid en indikation på att utvecklaren brinner för sin produkt. Därför kan du enkelt köpa den fullständiga versionen av programmet och vara säker på att programmet fortfarande är relevant om några år.

Video Converter för Mac får en varm rekommendation från oss och har tagit över platsen som vår favoritomvandlare för Mac -datorer.

Download FirecoreSoft Mac Video Converter 10.9
Screenshots
Detaljerad information om FirecoreSoft Mac Video Converter
Typ:
Trialware


Producent:
Firecoresoft

Inkom datum:
09-11-2018
Plattform:
Mac OS

Storlek:
Mb

0