Program » Multimedia » Rippa & Kopiera

DVD Shrink last ned
5 0 832  

Ladda ner DVD Shrink-multimediaprogrammet gratis här , så att du enkelt kan rippa, spara och bränna DVD-skivor.

Du kan välja mellan en mängd olika multimediaprogram för din dator idag, och det är ibland svårt att ta reda på vilka program du verkligen kan dra nytta av. Även om det finns ett antal olika kategorier inom multimediaprogramgenrerna, har alla program ett specifikt syfte - de är utformade för att hjälpa dig och göra tiden du spenderar framför din dator lite mer spännande och rolig.

En viss typ av programvara inom multimediagenren, som blivit särskilt intressant och populär bland många, är program som rippar, kopierar, konverterar och bränner DVD-skivor. Men varför är den här genren bara så populär? Genom att rippa innehållet på dina DVD-skivor till din dator sparar du mycket utrymme samtidigt som du är ute och vill se en av dina favoritfilmer på vägen hem på tåget, men har inte plats för DVD-skivan i väska. Ett exempel på en populär programvara som erbjuder DVD-skivor är DVD Shrink.


Varför laddar du ner DVD Shrink-programvaran till din dator?

DVD: n är känd för att vara ett medieformat som har kapacitet att lagra allt från videofilmer och ljudfiler till filmer, och i de flesta hushåll hittar du också vanligtvis färgglada samlingar av dyra DVD-skivor, eftersom de nostalgiska skivorna i sin tur ha sin charm. Men de flesta har också varit ute i en situation där DVD-skivan inte fungerar optimalt eftersom skivan har repats. Därför kan det vara en bra idé att göra säkerhetskopior av innehållet på dina DVD-skivor om olyckan ska vara ut och de kommer att bli repade. Så, om du är en DVD-entusiast kan du njuta av en programvara som snabbt och enkelt rippar innehållet på dina DVD-skivor. Det är precis här DVD Shrink-programmet kommer på spåret. När du ripper en DVD, överförs innehållet på den DVD-skivan till datorns hårddisk. På så sätt kan du spara säkerhetskopior av viktiga videofilmer och favoritfilmer på din dator. Filerna finns på hårddisken tills du kan behöva bränna innehållet på en ny DVD-skiva.

Om du tycker att DVD Shrink-programmet låter spännande, besök utvecklarens egen webbplats genom att klicka på den här länken. Här kan du till exempel läsa lite mer om själva DVD Shrink-programmet och dess funktioner.


Användarvänlighet som nyckelord

Användarvänlighet är ett viktigt nyckelord när det gäller funktionalitet och optimal nytta av de program du har installerat på din dator. En applikation måste vara användarvänlig och lätt att navigera in för alla användare, vilket också oftast är i utvecklarens intresse. DVD Shrink-utvecklarna har försäkrat att du bara kan rippa innehållet på dina DVD-skivor till datorns hårddisk med hjälp av några få klick. Tänk inte på dekryptering och komprimering av dina filer, eftersom DVD Shrink gör det här för dig, vilket gör programmet ännu mer användarvänligt. När du rippar DVD-skivor till din dator, orsakar DVD Shrink att dessa filer fyller mindre när de placeras i hårddisken, vilket också är till stor nytta för dig och datorns prestanda.
För att få ut det mesta av DVD-krympning kan du använda programmet med ett brännarprogram som CDBurnerXP. Programmet, som DVD Shrink, är också gratis, och kan hjälpa dig att bränna dina rippade filer om du behöver det vid någon tidpunkt.

Möjlighet till stöd

För många användare har möjligheten till stöd också stor betydelse för programval. Här sägs att utvecklarna av DVD Shrink har kontrollerat att du kan svara på några av de vanliga frågorna via sin egen hemsida. Om du har ett litet problem när du använder programmet eller har några frågor om programmets funktioner före nedladdning följer du den här länken. På utvecklarens egen supportsida kommer några av de vanligaste frågorna att besvaras, och samtidigt får du ytterligare support.

Hur är tillgängligheten? </ P>

Innan du laddar ner ett DVD-ripper-program för din dator är det självklart viktigt att programmet först och främst uppfyller de behov och preferenser du kan ha i förhållande till programmets funktioner och användarvänlighet. Men något annat som också är viktigt att göra reservationer före nedladdning är om programmet är tillgängligt för din dator. DVD Shrink är kompatibel med Windows XP, men om du har ett annat operativsystem, oroa dig inte. Det finns alternativa program som har samma syfte. Nedan ger vi dig inspiration för var du kan hitta alternativa program som är kompatibla med andra operativsystem.

Alternativa program

Innan du bestämmer vilket program som ska installeras på datorn är det alltid en bra idé att få lite inspiration om vilka andra alternativ som kan vara av intresse för dig och dina preferenser. Om du har en dator med Mac-operativsystem rekommenderar vi starkt att du läser lite mer om den populära Aimersoft DVD Ripper for Mac- programvaran, som du också kan testa gratis.

Om du behöver lite mer inspiration innan du bestämmer dig för ett visst program kan du hitta en serie recensioner av olika program som kan rippa, konvertera och bränna DVD och CD i vår Rip & Copy- kategori. Här hittar du en mängd program som stöder bland annat Windows XP och Windows Vista.

Slutsats

Sammanfattningsvis finns det nu en kort sammanfattning av de viktigaste punkter som beskriver varför DVD Shrink är en programvara som är värd att ladda ner till din dator. DVD Shrink-programmet ger dig ett gratis program som är kompatibelt med Windows XP. Programmet kan snabbt rippa innehållet i dina gamla DVD-skivor till din dator. DVD Shrink är ett formidabelt och användarvänligt program som har några smarta funktioner och funktioner som du enkelt lär dig att navigera runt. DVD Shrink är ett freeware som vi ger en bra rekommendation.

Download DVD Shrink 3.2.0.15

Note:

Kom ihåg att du alltid kan ladda ner de nyaste och mest populära filerna på startsidan på BraFiler.se

Se DVD Shrink på video :
Screenshots
Detaljerad information om DVD Shrink
Typ:
Freeware


Producent:
DVD Shrink

Inkom datum:
12-06-2009
Plattform:
Windows

Storlek:
1 Mb

Uppdaterad datum:
17-09-2018
0