Program » Multimedia » Rippa & Kopiera

DVD Shrink last ned
5 0 832  

Ladda ner DVD Shrink-multimediaprogrammet gratis här , så att du enkelt kan rippa, spara och bränna DVD-skivor.

Ladda ner multimediaprogrammet DVD Shrink gratis här, så att du enkelt kan rippa, spara och bränna DVD-skivor.

Idag kan du välja mellan en mängd olika multimediaprogram för din dator, och det kan ibland vara svårt att hitta huvud och svans på vilka program du verkligen kan få ut det mesta av. Medan det finns ett antal olika kategorier inom multimediaprogramgenren har alla program ett specifikt syfte - de är utformade för att hjälpa dig och göra tiden du spenderar framför datorn lite mer spännande och rolig.

Genom att rippa innehållet på dina DVD-skivor till din dator sparar du mycket utrymme, till exempel när du är på resande fot och vill se en av dina favoritfilmer på vägen hem på tåget, men har inte plats för DVD-skivan i väska. Ett exempel på ett populärt mjukvaruutbud för att rippa DVD-skivor är DVD Shrink.

Varför ladda ner DVD Shrink-programmet till din dator alls?

DVD: n är känd för att vara ett medieformat som har kapacitet att lagra allt från filmer och ljudfiler till filmer, och i de flesta hushåll hittar du också färgglada samlingar av dyra DVD-skivor, eftersom de nostalgiska skivorna är ha sin charm. Men de flesta har också stött på en situation där DVD-skivan inte fungerar optimalt eftersom skivan har repats. Därför kan det vara en bra idé att göra säkerhetskopior av innehållet på dina DVD-skivor om olyckan ska vara ute och de är repade.

Så om du är en DVD-entusiast kan du njuta av en programvara som snabbt och enkelt kan rippa innehållet på dina DVD-skivor. Det här är precis där programmet DVD Shrink kommer på spåret. När du ripper en DVD, överförs innehållet på den DVD-skivan till datorns hårddisk. På så sätt kan du lagra säkerhetskopior av viktiga videoinspelningar och favoritfilmer på din dator. Filerna finns på hårddisken tills du kan behöva en dag för att bränna innehållet på en ny DVD-skiva.

Om du tycker att DVD Shrink-programmet låter spännande, besök utvecklarens egen webbplats genom att klicka på den här länken. Här kan du läsa lite mer om programmet DVD Shrink själv och dess funktioner.

Användarvänlighet som ett nyckelord

Användarvänlighet är ett viktigt nyckelord när det gäller funktionalitet och optimala fördelar med de program du har installerat på din dator. Ett program måste vara användarvänligt och enkelt att navigera runt för alla användare, vilket också är vanligtvis i utvecklarens intresse. DVD Shrink-utvecklarna har kontrollerat att bara några klick kan rippa innehållet på dina DVD-skivor till datorns hårddisk. Oroa dig inte för att dekryptera och komprimera dina filer, eftersom DVD Shrink gör det här för dig, vilket gör programmet ännu mer användarvänligt. När du rippar DVD-skivor till din dator får DVD Shrink dessa filer att fylla mindre när de placeras i hårddisken, vilket också gynnar dig och datorns prestanda. För att få ut det mesta av DVD Shrink kan du dra stor nytta av programmet i samband med ett brännarprogram som CDBurnerXP. Programmet, som DVD Shrink, är också gratis, och kan hjälpa dig att bränna dina rippade filer om du någonsin behöver det.

Möjlighet till stöd

För många användare har möjligheten till stöd också stor betydelse för valet av program. Här kan man säga att utvecklarna av DVD Shrink har försäkrat sig om att du kan få svar på några av de vanliga frågorna via sin egen hemsida. Om du hade ett litet problem när du använder programmet, eller har några frågor angående programmets funktioner innan du laddar ned, kan du följa den här länken. På utvecklarens egen supportsida svaras några av de vanliga frågorna, och samtidigt beskrivs där du annars kan få ytterligare support.

Hur är tillgängligheten?

Innan du laddar ner ett DVD Ripper-program till din dator är detNaturligtvis är det viktigt att programmet uppfyller behoven och preferensen för programfunktionerna och användbarheten. Men något annat som också är viktigt att göra reservationer för innan du hämtar är om programmet är tillgängligt för din dator. DVD Shrink är kompatibel med Windows XP, men om du har ett annat operativsystem, oroa dig inte. Det finns alternativa program som har samma syfte. Nedan ger vi dig inspiration för var du kan hitta alternativa program som är kompatibla med andra operativsystem.

Alternativa program

Innan du bestämmer vilket program som ska installeras på din dator är det alltid en bra idé att få lite inspiration för vilka andra alternativ som kan vara av intresse för dig och dina preferenser. Om du har en dator med Mac-operativsystemet rekommenderar vi starkt att du läser lite mer om det populära programmet Aimersoft DVD Ripper for Mac, som du också kan testa gratis.

Om du behöver lite mer inspiration innan du bestämmer dig för ett visst program, kan du i vårt Rip & Copy- kategori hitta ett antal recensioner av olika program som kan både rippa, konvertera och bränna DVD och CD-skivor. Här hittar du en mängd program som stöder Windows XP och Windows Vista.

Slutsats

Sammanfattningsvis finns det nu en kort sammanfattning av de viktigaste punkter som beskriver varför DVD Shrink är en programvara som är värd att ladda ner till din dator. Med DVD Shrink-programmet får du ett gratis program som är kompatibelt med Windows XP. Programmet kan snabbt rippa innehållet i dina gamla DVD-skivor till din dator. DVD Shrink är ett formidabelt och lättanvänt program som har några smarta funktioner och funktioner som du lätt kan lära dig att navigera i. Sammantaget är DVD Shrink ett freeware som vi ger en bra rekommendation.

Download DVD Shrink 3.2.0.15

Note:

Kom ihåg att du alltid kan ladda ner de nyaste och mest populära filerna på startsidan på BraFiler.se

Screenshots
Detaljerad information om DVD Shrink
Typ:
Freeware


Producent:
DVD Shrink

Inkom datum:
12-06-2009
Plattform:
Windows

Storlek:
1 Mb

Uppdaterad datum:
17-10-2019
0