Program » Datasäkerhet » Antivirus

Dr.Web CureIt! last ned
4 0 6270  

Ladda ner Dr.Web CureIt gratis här

Är du i tvivel om hur kraftfullt ditt antivirusprogram egentligen är? Det finns så många olika program på marknaden som kan skydda mot virus. Många av dem har också gratisversioner, och det är vanligtvis de som människor använder.

Vissa är bättre än andra, så är det bara. Men vilka är bäst och är dina tillräckligt bra? Med Dr.Web CureIt kan du snabbt testa om ditt antivirusprogram inte lever upp till standarderna.

En enkel men djupgående skanning

Dr.Web CureIt är inte ett antivirusprogram som du installerar och använder regelbundet. Det är en process som du laddar ner och startar på ditt system. Då kommer det att gå igenom din dator i detalj för att ta reda på olika hot.

Om filen är ransomware, vanligt virus, trojan eller rootkit, kommer den att hittas. Antingen raderas filen helt eller så är den i karantän, så du kan välja vad du vill göra med den när du vill.

Dessutom kan du också köra Dr.Web CureIt även om ett virus kan ha stängt dig från de flesta av Windows funktioner.

Antivirus på skolbänken

Dr.Web CureIt är lite som att en lärare måste ha en student för en tentamen. Den går in och kontrollerar om ditt program faktiskt fungerar korrekt. Om Dr.Web CureIt hittar många filer som är små eller stora hot, bör du verkligen överväga om ditt antivirusprogram är tillräckligt bra.

Det kan också visa sig att Dr.Web CureIt inte hittar något. Och då vet du åtminstone att det du har hittills varit tillräckligt bra.

Designad för att köra utan störningar

Dr.Web CureIt är en process, inte ett program. Det är någon programvara du startar och låter köra nästan utan ditt eget ingripande.

Om du öppnar processen kan du starta skanningen. När det väl har börjat tar det ett bra tag innan programmet är klart att skanna. Du kan ställa in inställningar under tiden, till exempel om datorn ska stängas av efter skanning, om den ska låta när den hittar något, etc.

När genomsökningen är klar ska din dator vara ren.

Ytterligare programvara

Om Dr.Web CureIt visar att ditt antivirusprogram är slöseri med tid måste du leta efter något nytt. Här kan Norton Antivirus klart rekommenderas. Norton har upprepade gånger visat sig vara en pålitlig programvara som kan hantera även de största hoten. Du kan läsa mer om och ladda ner Norton Antivirus här.

Slutsats

Om du är osäker på om ditt antivirusprogram fungerar tillräckligt bra, kan det bara rekommenderas att ladda ner Dr.Web CureIt för att kontrollera det noggrant. Det är gratis, snabbt och lätt att förstå. Ge det ett försök!

Download Dr.Web CureIt! 12.5.202008050
Screenshots
Detaljerad information om Dr.Web CureIt!
Typ:
Freeware


Producent:
Dr. Web

Inkom datum:
30-10-2020
Plattform:
Windows

Storlek:
230 Mb

0