Program » Verktyg & Diverse » Drivrutiner

DriverFinder last ned
4 0 3922  

Ladda ner DriverFinder här och få en välutvecklad applikation som kan uppdatera alla dina drivrutiner utan några krångel.

Det kan vara något av en djungel att ta reda på hur man behåller sin dator rätt om du inte bara är en teknisk haj i förväg. Därför kan det vara trevligt att ha en grundlig förklaring av hur de olika programmen fungerar och varför du borde ha dem installerade. För att starta från början, är en drivrutin en programvara som fungerar som en länk mellan operativsystemet och maskinvaruenheter och komponenter så att de kan "kommunicera" med varandra. Om operativsystemet, maskinvaruenheterna och komponenterna inte kommunicerar ordentligt med varandra betyder detta att till exempel, kan inte skriva ut någonting eller du kan inte använda musen bredvid datorn om du är van vid det. En maskinvaruenhet kan innehålla vara nyckeln till datorn, högtalare anslutna till datorn och en skrivare bredvid när du bara har skrivit ut viktiga dokument eller bara tågbiljetten till moster Gerda i Sønderjylland. När du köper ett styrsystem, kommer det alltid att ha inbyggda drivrutiner. Det kan emellertid vara nödvändigt att installera nya hårdvarudrivrutiner om du köper nya former av hårdvara som inte kan kommunicera med operativsystemet. Lika komponenter som ett grafikkort måste också hållas uppdaterade, annars får du inte den bästa prestandan.

Uppdatering av drivrutiner

Många problem på datorn uppstår på grund av förare som inte är uppdaterade och därför antingen är för gamla, brutna eller saknas något. Ett av de bästa sätten att hålla sin förare fri från skadlig kod och allt som kan vara förödande uppdaterar därför sin förare. Det här är där DriverFinder kommer in i bilden eftersom det är just detta programmets uppgift att hitta några fel och uppdatera drivrutinen. Det kan ta del av en tid om du själv måste söka efter förarens fel och försöka uppdatera det, vilket gör ett program som DriverFinder självklart använder för ändamålet. På så sätt undviker du att slösa bort din tid när ett program snabbt och enkelt kan göra det för dig. När DriverFinder hittat felen kommer programmet sedan hitta de senaste drivrutinerna som sedan kan installeras. En ny drivrutin kan göra hårddiskenheterna bättre och att de inte längre har problem. Dessutom bidrar en ny drivrutin till att öka stabiliteten med maskinvaruenheter och komponenter.

Hur fungerar DriverFinder?

DriverFinder är ett relativt enkelt program att använda. När du öppnar DriverFinder börjar den automatiskt skanna datorn i cirka 30 sekunder, så du behöver inte röra ett finger. DriverFinder hittar snabbt de gamla drivrutinerna och får sedan en översikt över vilka enheter i Windows som har föråldrade drivrutiner. I DriverFinder finns en menyfält på vänster sida med olika kategorier, där du till exempel kan trycka på Backup Drivers om du i värsta fall borde ha problem med att installera de nya drivrutinerna.

Fördelar och nackdelar med DriverFinder

En av fördelarna med DriverFinder är att det är ett utmärkt program för att hitta datorer. En nackdel med DriverFinder är att det saknar en knapp där du enkelt kan knacka så att den är helt fast direkt. Det är därför nödvändigt att uppdatera programmet själv manuellt.

Alternativ till DriverFinder

  • DriverScanner: DriverScanner fungerar lite som DriverFinder och är därför ett bra alternativ till applikationen. DriverScanner är tillgänglig i en gratis version och är också säker att använda. Du dubbelklickar på programmet först efter att det har laddats ner till datorn. Då är det enkelt att använda DriverScanner, klicka bara på 'Start Scan' när du vill att programmet ska söka efter uppdateringar och ersätta de gamla drivrutinerna med nya. Det finns en fullständig version av DriverScanner som hämtar alla nya drivrutiner. Men det finns också möjlighet att ladda ner de nya drivrutinerna manuellt gratis på internet själv. Om du väljer att knacka på "Hämta alla" behöver du bara välja vilka nya drivrutiner du vill uppdatera. För säkerheten görs också en återställningspunkt. DriverScanner stöder följande operativsystem: Windows 2000, Windows 2003 Server, Windows 2008 Server, Windows XP, Windows Vista, Windows 7 och Windows10.DriverScanner fungerar också med både 32-bitars och 64-bitars versioner av Windows.
  • Advanced Driver Updater : Det här programmet är ett av de senaste programmen för att uppdatera drivrutinerna. Samtidigt är det gratis så du behöver inte oroa dig för att du tar den stora plånboken framåt. Det fungerar så att det automatiskt skannar datorns drivrutiner när du öppnar Advanced Driver Updater. När programmet har hittat alla gamla drivrutiner som behöver uppdateras, kan du snabbt uppdatera drivrutinerna med ett enda klick. Programmet har ett gott rykte som ett av de bästa programmen idag för uppdatering av drivrutiner, eftersom det finner alla föråldrade drivrutiner att andra uppdateringsprogram kan ha förbisett.

Här på Downloadcentralen.dk har vi också ett antal alternativa DriverFinder-program som du kan kontrollera för att du hittar rätt program för dig.

Slutsats

DriverFinder är ett program för alla som vill skydda datorn mot skadlig programvara och har ett program som snabbt hittar föråldrade drivrutiner så att du kan uppdatera dem bara med ett enda klick. Genom att ha ett program som DriverFinder undviker man att hitta föråldrade drivrutiner på egen hand, vilket kan vara ett stort jobb. De nya drivrutinerna kan göra datorn snabbare eftersom det inte längre kommer att vara problem som sänker datorns processer. Dessutom förbättrar uppdateringsdrivrutinerna hårdvaruenheter och stabiliseras mer. DriverFinder är ett utmärkt program som fungerar som det borde och inte orsakar problem med användarvänlighet. Programmet kan därför användas av någon från datorentusiasten till pensionären som vill ha program som är lätta att använda och att lita på att undvika virus och hacking. Om du vill ha ett alternativt DriverFinder-program, vilket kanske är lite nyare, kommer programmet Advanced Driver Updater att vara ett uppenbart drivrutinsuppdateringsprogram.

Download DriverFinder
Se DriverFinder på video :
Screenshots
Detaljerad information om DriverFinder
Typ:
Trialware


Producent:
Driver Finder

Inkom datum:
30-12-2010
Plattform:
Windows XP/Vista/7/8/10

Storlek:
0.3 Mb

Uppdaterad datum:
12-09-2018
0