Program » Företag » Organisera

ClickUp last ned
4 0 6339  

Strukturera ditt arbete - ladda ner och prova ClickUp gratis

Vi känner alla till känslan av att kunna stryka ett färdigt arbete från en lista och känna en fysisk och mental lättnad när vi står på projektplanen. Lägg till lite flärd och grafisk finess så har du ClickUp – eller faktiskt de flesta projektledningsprogram på marknaden.

 

Tillgänglighet

ClickUp är gjord för att fungera på flera olika styrsystem och enheter. Därför kan du använda programmet på en Mac-enhet eller en PC, som vi har en nedladdningslänk till på denna sida. Om du använder Linux kan du även ladda ner programmet för detta.

Du kan också komma åt programmet direkt via din webbläsare, även om många tycker att det är skönt att ha programmet fast på sin dator eller annan plattform.

Det gör det också lättare att se om det finns aviseringar, då programmet på så sätt kan ha ett litet aviseringssystem i processfältet, eller kan skicka meddelanden till dig i aviseringssystemet.

Du kan också skaffa appen för dina Apple-enheter, inklusive din iPhone och du kan även ladda ner den till din Android-telefon.

 

Håll koll på tiden med tidshanteringsfunktioner

ClickUp gör det enkelt och okomplicerat att hålla dina deadlines. Med flera olika 'tavlor' har du möjlighet att se din schemaläggning på flera olika sätt. Vi är alla olika och kan behöva se olika saker, känna att vi har överblicken. Du kan få det med ClickUp – och dessutom är programmet stilrent och snyggt, vilket gör det roligare att jobba med din tidshantering.

Specificera (och se) vem som arbetar med vad

Om det är fler i teamet än bara du, så är det också möjligt att tilldela olika uppgifter till specifika personer, som antingen kommer att dyka upp bredvid varje uppgift som en cirkulär profilbild eller med initialer i valfri färg. På så sätt kan du snabbt och enkelt se exakt vem som gör vad och se till att alla medarbetare har uppgifter de kan komma igång med.

 

Arbeta tillsammans i projekt med dokument, mindmaps och mer

En sak är att ha ett program som kan hjälpa dig att bilda dig en överblick och göra ditt arbete tydligt. Något annat är att ha alla dessa saker och samtidigt erbjuda en massa extrafunktioner som gör det mycket lättare att komma i mål med sitt arbete – och gör det lättare att samarbeta med andra.

ClickUp gör det möjligt att skriva i digitala ordbehandlingsprogram direkt i appen, som alla kan vara en del av (de kan givetvis även göras privata om man t.ex. ska göra några anteckningar, som bara man behöver till något ).

Behövs hjälp? Använd ClickUps-support eller videoguider

Har du fastnat för programmet så kan du alltid hämta inspiration direkt från programmets youtube-sida. Här erbjuder de guider och svar på de vanligaste frågorna.

De har även spellistor på sin youtube-sida, som är uppdelade efter kvalifikationer. Så om du till exempel är en chef, kanske du letar efter några specifika verktyg, medan en konsult eller innehållsskapare kan behöva en detaljerad guidede till dem. Därför kan du se deras webbseminarier (cirka 1 timmes guidad innehåll).

Om du fortfarande är osäker på något kan du kontakta deras support; ClickUp prissätter sig faktiskt genom att ha en av de bästa kundtjänsterna i den här branschen – och då är supporten alltid gratis, vilket är en stor extra bonus.

Slutsats

ClickUp har generellt sett några bra funktioner i sig, vilket gör det enklare och mer hanterbart att göra din arbetsprocess mycket mer strömlinjeformad, så att du och ditt team kan klara alla dina uppgifter innan deadline.

Programmet har en snygg visuell layout och har en otrolig mängd användbara resurser som kan göra det mycket lättare att komma igång med produkten, även om du är ny i den här världen.

Download ClickUp 3.0.5
Se ClickUp på video :
Screenshots
Detaljerad information om ClickUp
Typ:
Freeware


Producent:
ClickUp

Inkom datum:
27-01-2022
Plattform:
Windows, MacOS, Linux, iOS, Android

Storlek:
199 Mb

Uppdaterad datum:
01-02-2022
0