Program » Tweaks » Diskrensning

Cleaner One Pro last ned
4 0 6268  

Ladda ner Cleaner One Pro gratis här

Blir du lite trött på att datorn går för långsamt? Förståeligt nog är datorn ett av våra viktigaste verktyg i våra vardagsliv. Om det inte går helt smidigt, så gör inte vår dag det heller.

Sedan måste du ta saken i egna händer och börja städa där du kan. Men var börjar du? En bra satsning vore att ladda ner ett program som Cleaner One Pro.

Fördjupad rengöring i alla hörn

En rörig dator är inte riktigt som den vanliga röran du hittar på ett skrivbord eller i ett kök. En dators domän sträcker sig långt och brett i sin egen virtuella värld. Så det kan finnas filer på alla möjliga ställen, och att behöva städa manuellt är nästan omöjligt.

Med Cleaner One Pro kan du söka igenom alla dessa mystiska avgrunder och städa upp väl och noggrant. Det finns en mängd olika alternativ för skanning.

Först och främst kan du börja med att söka efter skräpfiler och internetspårare. Det här är några av de vanligaste filerna som tar mycket plats. Med ett enda klick kan du slänga dem helt.

Ibland duplicerar filer sig också. Att ha två kopior av samma fil är i de flesta fall inte lämpligt. Du kan också söka efter och få dem borttagna.

Om du är någon som tar många bilder och lagrar dem på din dator har du förmodligen redan fått reda på att de kan ta mycket plats. Ganska ofta är det många foton som ser ut som en annan. Cleaner One Pro kan också gå in och hitta och ta bort dem åt dig. Sedan behåller du alla relevanta foton med de goda minnena.

Start och apphanterare

Är du irriterad över att det finns för många program som startar samtidigt när du startar datorn? Det kan verka ganska överväldigande, och det gör också att din dator startar långsammare. Med Cleaner One Pros starthanterare kan du begränsa mängden program som startar din dator snabbt och enkelt.

Apphanteraren är också ganska praktisk. Det låter dig radera program och alla deras filkomponenter helt. Inga rester eller något. Det är värt att ta en titt här för att se vilka program man har och om man kan klara sig utan några av dem.

En design du känner till

Om du någonsin har använt ett annat rengöringsprogram eller antivirusprogram är du förmodligen bekant med de mycket typiska mönster som sådana program har.

Bevarad, det är inget fel med att ha samma mönster. Speciellt inte om dessa mönster fungerar och är användarvänliga. Den enda kritiken man korrigerar här är att den är lite oinspirerad. Men om det beror på det är upp till dig.

Användargränssnittet är tydligt och ordnat logiskt. På vänster sida har du dina verktyg. Om du klickar på en av dem kan du enkelt navigera runt i de olika sektionerna och göra vad du behöver göra. Med några klick har du rengjort hela ditt system. Lätt.

Alternativ programvara

Många rengöringsprogram är ganska svåra att ställa upp mot varandra. De kan göra samma sak med samma effektivitet. Om Cleaner One Pro inte riktigt faller 100% i smak så kan det vara en idé att testa ZookaWare Free.

ZookaWare Free har ett lite mer spännande användargränssnitt och några enkla funktioner som sticker ut från Cleaner One Pro. Om det låter som något intressant kan du läsa mer om och ladda ner ZookaWare gratis här

Slutsats

Om en dator inte fungerar som den ska, blir vår dag också värre. Vi bryr oss inte om att sitta och vänta, de enklaste sakerna laddas. Så att hålla din dator i gott skick lönar sig snabbt. Om du har ett program som Cleaner One Pro, har du kommit långt. Därför kan den starkt rekommenderas till alla som uppskattar en snabb dator.

Download Cleaner One Pro 6.6.0.1646
Screenshots
Detaljerad information om Cleaner One Pro
Typ:
Shareware


Producent:
Trend Micro Incorporated

Inkom datum:
30-10-2020
Plattform:
Windows, Mac OS

Storlek:
157 Mb

0