Program » Multimedia » Bildbehandling

CD-Cover Editor last ned
3 0 3508  

CD-Cover Editor är en kraftfull applikation som gör att du enkelt och snabbt kan designa och skriva ut egna sidor till dina CD-skivor och DVD-skivor.

Är du en kreativ person? Så det är definitivt något för dig att komma igång med CD-Cover Editor, eftersom du får möjlighet att starta din kreativa sida med det här programmet, eftersom du kan designa dina omslag precis som du vill. Om du brukade vara van att helt enkelt skriva en titel på ett vitt papper, så kommer det att göra dina cd-skivor mer spännande att titta på. Många vill också spela lite med det och se var det leder dem. Du behöver inte ha en gedigen idé från början, men du kan studera de många alternativen du får med programmet och se vilken som är meningsfullt för dig. Du kan förmodligen snabbt hitta några detaljer som gör ditt färdiga resultat ännu bättre än du kanske tänkt att börja med. Så du kan bara lura dig själv och se var du slutar henne med din design. Det behöver inte heller vara helt vildt, men det är alltid bättre att titta på ett tryck än bara en bit papper.

Arbeta med textredigering

Många tycker det är mycket bra på CD-Cover Editor att de får arbeta med texten också. Du kan inte bara välja en typsnitt, men det finns många olika alternativ att välja mellan. På så sätt kan du också arbeta med designens övergripande design, eftersom det också har mycket att säga om designens slutresultat. Det kommer att ge något till ditt lock beroende på vilket teckensnitt du väljer och vad du i princip väljer att skriva.

Ibland kommer du förmodligen att se dig lite blind i alla alternativ du får. Det kan vara svårt att göra ett slutgiltigt val när det finns så många saker du kan göra. I sådana fall måste du bara göra valet. Det kan vara en bra idé att gå efter din mageförmåga, eftersom det ofta är det du vill göra bäst i slutet. Då kan du se så många olika texttyper och textfärger överallt, men du måste välja den som är bäst för dig.

Den lätta inställningen

Om du inte känner att du vill arbeta mycket med bild- och textredigering, kan du lätt komma åt programmet lite enklare. Du kan bara hitta en bild som du gillar, och lägg sedan in den som din CD-omslag. För vissa kan det vara mycket tydligare om det inte finns någon tid att komma igång med ett litet konstverk eller bara inte känna sig tillräckligt bra. Det är självklart inte viktigt om du är bra på det eller inte, eftersom du ofta vill göra dina skydd för dig själv så det finns knappast många andra som ser dem.

Men om du väljer att ladda ner några bilder från webben, bör du självklart vara beredd att det kan finnas vissa olika upphovsrättsregler, så du bör ta lite hand om dig. Men du kommer ofta enkelt att komma i kontakt med ägaren av bilden om du hittar något riktigt bra. Då kan du alltid fråga och se om du använder bilden för privat bruk. Det är sällsynt att det är ett problem, men det är alltid en bra idé att fråga först.

Övriga program

Är du i allmänhet en haj för att arbeta med bilder? Då finns det många andra program som också kan vara roliga för dig att komma igång med. När allt kommer omkring behöver du inte hålla sig till ett program. Om du är riktigt bra på det kan det vara bra att du spenderar pengar på Adobe Photoshop, vilket är i grunden det bästa bildredigeringsprogrammet tillgängligt. Men du måste vara medveten om att det är ganska dyrt, så du kommer att vara flitig användare innan det kommer att vara meningsfullt för dig att köpa den.

Naturligtvis finns det också alternativ som inte är så svåra och så dyra igen. Till exempel kan du börja med PhotoFiltre Free, som bara är gratis. På det sättet kan du känna lite mer fri att bara använda den när du vill. Programmet har också fått några bra recensioner så det svika inte bara för att det är gratis. Om du bara använder det på fritid, är det förmodligen ett bättre alternativ än Adobe Photoshop. Du bör dock vara medveten om att det inte är gjord för att redigera CD-coFärskt, men du gör naturligtvis fortfarande jämförelser på bilden för att passa på ett lock. Det är upp till dig. Men du kan också bara njuta av några andra bilder som inte bara är avsedda för det ändamålet.

Slutsats

Om du är trött på tråkiga omslag för dina CD-skivor, är det en bra idé med CD-Cover Editor. Det är ett program som är utformat för att göra några roliga lock så att du inte behöver titta på några tråkiga vita lock. Nu kan du göra dina skydd väldigt personliga och göra dem precis som du vill. Du kan arbeta med både bilder och text i det här programmet, vilket ger dig många alternativ att göra precis som du vill.

Men om du inte är så kreativ igen, finns det också möjligheten att du enkelt kan infoga några bilder som du hittat utan att ens göra så mycket arbete. Det finns därför möjlighet att du enkelt kan komma åt programmet, om det är det du vill ha mest. Det finns många bra möjligheter med detta program.

Download CD-Cover Editor 3.0

Note:

Programmet stödjer både standard CD och DVD fodral men även de smalare sk. slim-line fodralen.

Screenshots
Detaljerad information om CD-Cover Editor
Typ:
Shareware


Producent:
Thomas Heath

Inkom datum:
13-03-2010
Plattform:
Windows

Storlek:
0.9 Mb

Uppdaterad datum:
12-09-2018
0