Program » Multimedia » Bildbehandling

CD-Cover Editor last ned
3 0 3508  

CD-Cover Editor är en kraftfull applikation som gör att du enkelt och snabbt kan designa och skriva ut egna sidor till dina CD-skivor och DVD-skivor.

Är du en kreativ person? Då är det definitivt något för dig att komma igång med CD Cover Editor, eftersom du kommer att ha en fantastisk möjlighet att komma igång på din kreativa sida med detta program, eftersom du kan designa dina omslag precis som du vill.

Om du bara skrev en titel med bläck på ett vitt papper, kommer det att göra dina CD-omslag mer spännande att titta på. Många tycker också att det är roligt att spela med det och se var det tar dem. Du behöver inte ha en solid idé från början, men du kan utforska de många alternativen du får med programmet och se vilka som är mest meningsfulla för dig. Du kan antagligen snabbt hitta några detaljer som kommer att göra ditt färdiga resultat ännu bättre än du kanske trodde först. Därför kan du bara låta dig riva och se var du hamnar med din design. Det behöver inte heller vara så vild, men oavsett vad det är, är det alltid bättre att titta på ett tryck än bara ett papper.

Arbeta med textredigering

Många gillar CD-Cover Editor så mycket att de också kan arbeta med texten. Du kan inte bara välja ett teckensnitt, utan det finns många olika att välja mellan. På detta sätt kan du därmed också arbeta med hela designen, eftersom det också har mycket att säga för designresultatet. Det kommer att ge något till ditt omslag beroende på vilket typsnitt du väljer och vad du i princip väljer att skriva.

Ibland kommer du förmodligen att kunna se dig själv lite blind i alla de möjligheter du får. Det kan vara svårt att göra ett slutligt val när det finns så många saker du kan göra. I sådana fall måste du bara välja. Det kan vara en bra idé att gå efter din magkänsla, eftersom det ofta är det du kommer att vara mest bekväm med i slutändan. Då kan du se igenom så många olika typer av text och textfärger, men du måste välja den som passar bäst för dig.

Enkel åtkomst

Om du inte känner att du vill jobba en hel del med bild- och textredigering, kan du enkelt gå med en något enklare strategi för programmet. Du kan enkelt hitta en bild som du gillar och sedan bara sätta i den som ditt CD-omslag. För vissa kan det vara mycket mer hanterbart om det nu inte finns tid att starta ett litet konstverk själv eller om du helt enkelt inte mår bra nog. Naturligtvis är det inte så viktigt om du är bra på det eller inte, eftersom du ofta vill göra dina omslag till dig själv, så det är knappast så många andra som tittar på dem.

Men om du väljer att ladda ner några bilder från internet, måste du naturligtvis vara beredd på att det kan finnas några olika upphovsrättsregler så att du måste vara försiktig. Men du kan ofta enkelt komma i kontakt med ägaren till bilden om du nu hittar något riktigt bra. Då kan du alltid bara fråga och se om det är okej att använda bilden för privat bruk. Det är sällsynt att detta är ett problem, men det är alltid en bra idé att fråga först.

Andra program

Är du vanligtvis en haj för att arbeta med bilder? Sedan finns det många andra program som också kan vara riktigt kul för dig att komma igång. När allt kommer omkring behöver du inte hålla sig till ett program. Om du är riktigt bra på det, kan det vara vettigt för dig att spendera pengar på Adobe Photoshop, som i princip är det bästa tillgängliga bildbehandlingsprogrammet. Du måste dock vara medveten om att det är ganska dyrt, så du måste vara en flitig användare innan det är vettigt för dig att köpa det.

Naturligtvis finns det också möjligheter som inte är så svåra och så dyra igen. Till exempel kan du komma igång med PhotoFiltre Free, som bara är gratis. På så sätt kan du känna dig lite mer fri att bara använda den när du vill. Programmet har också fått några bra recensioner, så det besvikar inte bara för att det är gratis. Om du bara använder den på en friteraredsbasis, detta är förmodligen ett bättre alternativ än Adobe Photoshop. Du bör dock vara medveten om att det inte är gjort för att redigera CD-omslag, men naturligtvis gör du fortfarande förhållanden i bilden för att passa ett omslag. Det är helt upp till dig. Men du kan också bara njuta av några andra bilder som inte är exakt för det ändamålet.

Slutsats

Om du är trött på tråkiga omslag till dina CD-skivor är detta en bra idé med CD Cover Editor. Det är ett program som är utformat just för dig för att göra några roliga omslag så att du inte behöver titta på några tråkiga vita omslag. Nu kan du göra dina omslag mycket personliga och göra dem precis som du vill. Du kan arbeta med både bilder och text i det här programmet, vilket ger dig många möjligheter att göra det precis som du vill.

Om du inte är så kreativ igen finns det också möjligheten att du helt enkelt kan infoga några bilder du har hittat utan att behöva göra så mycket arbete själv. Det finns alltså möjligheten att du helt enkelt kan ta en enkel inställning till programmet om det är det du vill ha mest. Det finns många bra möjligheter med detta program.

Download CD-Cover Editor 3.0

Note:

Programmet stödjer både standard CD och DVD fodral men även de smalare sk. slim-line fodralen.

Screenshots
Detaljerad information om CD-Cover Editor
Typ:
Shareware


Producent:
Thomas Heath

Inkom datum:
13-03-2010
Plattform:
Windows

Storlek:
0.9 Mb

Uppdaterad datum:
15-10-2019
0