Program » Multimedia » Bildvisare

Brava Free DWG Viewer last ned
4 0 3545  

Brava Free DWG Viewer är ett litet program som gör kan öppna och läsa AutoCAD DWG, DWF och DXF ritningar i ett enkelt användargränssnitt. DWG installeras vanligen i datorn men kan även köras som ett ActiveX- objekt på en Webbsida.

Brava! Free DWG Viewer är en enkel applikation som gör det möjligt att se och mäta AutoCAD DWG, DWF och DXF ritningar på ett enkelt användargränssnitt. DWG installeras som ett datorprogram, men kan även användas som ett ActiveX-objekt på en webbsida.

Brava! Free DWG Viewer kan också öppna oprioriterade CSF-format. Undertecknade filer kan lätt ses med full zoom, panorera, glasögon, skiktning kontroller.

DWG skrivbord ansökan och ActiveX-kontroller kan användas med Internet Explorer och Firefox. Det är även möjligt att printa filerna och spara ner dem som bildfiler. Det är möjligt att skala ut med vattenstämplar / banderoller, jämföra ritningar, uppmärkning och spara till PDF-funktioner.

Brava! Fria DWG Viewer är ett enkelt program som är lätt att använda. Det är gratis och du kan använda den för att visa AutoCAD DWG, DXF och DWF-filer, samt Opentext Innehåll Sealed Format (CSF) filer. Visningsalternativ inkluderar: svartvitt / färg växla, miniatyrer ark, zoom, förstorar, roterande, spegling, och möjlighet att spara den aktuella vyn som JPG. Kontrollera vilka lager du ser och visa objektattribut. För att kalibrera skalan, och utföra noggranna mätningar av längd och området med hjälp av en snabb snap-to-geometrisk funktion.

Detta förnuftigt program är lätt att installera och använda. Den kräver ingen användarutbildning. Brava! DWG Viewer är ett bra sätt att säkert distribuera sina CSF-filer för extern granskning. Helt enkelt skapa CSF i Brava! och skicka mottagarna av CSF-fil och en nedladdningslänk för Brava! Reader.

Download Brava Free DWG Viewer
Screenshots
Detaljerad information om Brava Free DWG Viewer
Typ:
Freeware


Producent:
OpenText

Inkom datum:
27-03-2010
Plattform:
Windows

Storlek:
47 Mb

Uppdaterad datum:
11-05-2017
0