Program » Internet » Browsers

Internet Explorer last ned
4 0 1983  

Internet Explorer är världens mest brukade webbläsare. Det är Microsoft som står bakom produkten och du kan ladda ner den här från oss.

Några av de nya funktionerna i Internet Explorer och dess senare versioner är en ny uppsättning med verktyg för utvecklare och förbättrad kompatibilitet. Utöver detta finns en hel del förbättringar som generellt gör Internet Explorer bättre och snabbare än sina föregångare. Dessutom har Internet Explorer stöd för Cascading style sheets 2.1 och självklart har säkerheten förbättrats. Detta genom bland annat ett förbättrat phisingfilter, som skyddar mot falska webbsidor, en snygg säkerhetsfunktion som kallas domain highlightning, som visar huvuddomänen i tydlig text. Under installationen söks datorn igenom efter skadlig programvara. En annan omtalad funktion gör det möjligt att ställa in Internet Explorer så att den inte lagrar någon känslig information på datorn. Du surfar helt enkelt utan att lämna spår i browserns historik. Specifikt för Explorer 9 på svenska är att även den en mängd förbättringar än sina föregångare. Designen är mer slimmad, färre jobbiga dialogrutor, mer intuitiv navigation och smarta förbättringar som gör Explorer snabbare att arbeta med. I Explorer 9 är det även möjligt att fästa favoriter direkt på process-linjen, för snabbare åtkomst. Det finns även hårdvaruacceleration vilket gör Explorer ännu snabbare. Tanken är att Explorer 9, ska ge känslan av att man är inne vilket Windows program som helst. Man är ju faktiskt inne i Windows och Explorer är en del av Windows. Fyra kommentarer från fyra av världens största tekniktidningar ex: Wired och Tech Radar om Explorer: 1) "Explorer är fantastiskt" 2) "Det är en extremt snabb browser" 3) "En frisk fläkt på browsers marknaden" 4) "Explorer är snabbt, med ett snyggt gränssnitt och är modernt"

Download Internet Explorer 11.00.9600.16428

Viktigt: Uppdatera dina drivrutiner!

Gamla drivrutiner kan göra din dator långsam och få den att krascha. Skanna din dator efter föråldrade drivrutiner med DriverScanner via länken ovanför.

Detaljerad information om Internet Explorer
Typ:
Freeware


Producent:
Microsoft

Inkom datum:
15-03-2008
Plattform:
Windows 7 & 8

Storlek:
57.5 Mb

Uppdaterad datum:
17-01-2018
0