Program » Internet » Fildeling

BitComet last ned
5 0 552  

Download BitComet gratis här. BitComet är ett P2P fildelningsprogram som är 100 % kompatibelt med Bittorrent. Bittorrent är ett av de mest populära P2P protokollen, skapat för snabb överföring av stora filer. BitComet har dock ingen inbyggd sökfunktion.

När vi börjar använda Internet mer och mer idag upplever vi också Internetens möjligheter som lagringsutrymme. Stora mängder filer kan lagras i digitalen, så det använder ingen plats i verkligheten. Men om du vill ha tillgång till filerna på din dator, kommer det mycket ofta att kräva ett starkt och bra torrentprogram.

Ett sådant program är BitComet av tillverkaren BitComet, vilket är särskilt känt för sin hastighet och effektivitet när det gäller att ladda ner stora filer som filmer, spel, musik eller e-böcker från webben.

Ladda ner med hög hastighet och få en översikt över vad du laddar ner

BitComet är en gratis torrent-programvara som skapats för att hjälpa dig att ladda ner filer från de många hörnen av internet. Den primära funktionen är som namnet avser nedladdning av torrenter. Torrent-filer är vanligtvis värd många olika användningsområden, som alla "griper" de givna filerna som du behöver. Därför är det ett snabbt sätt att ladda ner stora filmlängder. Det här är vanligtvis fallet men hämtar filmer, spel och musik från Internet. Dessa filer hamnar ibland med många gigabyte och kan vara mycket krävande för din internetanslutning att dra. BitComet håller dock en bra balans på den här fronten så att din anslutning inte lider för mycket.

BitComet kan också användas som en vanlig nedladdningshanterare för filer utöver torrents. Det kan vara väldigt smart, eftersom dess design gör att du kan skapa en riktigt bra översikt över alla filer du laddar ner när de är färdiga och hur mycket de fyller. BitComet är i grunden en ultimat nedladdningshanterare, vilket är att föredra att ladda ner i sin webbläsare.

Ladda ner med säkert sinne på internet

Som användare av BitComet kommer du ladda ner många olika saker från olika webbplatser. Många av de filer som du vanligtvis hämtar kommer inte från direktförlaget själva, utan från en användarbas som har valt att lägga musik, spel, filmer på Internet. Därför kan man inte alltid vara säker på att filerna är helt säkra.

Därför är det mycket viktigt att notera att BitComet automatiskt ger dig virusskydd. BitComets virusskydd är ett inbyggt inslag i mjukvaran, och det säkerställer att alla filer skannas när de laddas ner. På så vis kan du säkert veta när du har laddat ner något, det är säkert säkert att använda.

BitComet hjälper dig till modern ålder

Idag är det mesta av vår verksamhet på Internet. Det kan vara allt för att shoppa, jobba, samtal med vänner / familj och njuta av hans favoritunderhållning. Precis som med den här utvecklingen har fysiska saker som cd-skivor, dvd-skivor, böcker och butiker långsamt och alltmer förlorat sin relevans. Om du vill vara en bra medlem i denna våg är BitComet det rätta valet.

Med BitComet får du tillgång till all din favorit internetunderhållning så att du kan njuta av det hemma framför datorn utan att behöva lämna ditt hus. Det är smart, lätt, roligt och effektivt samtidigt. En annan bonus är naturligtvis också allt utrymme du sparar hemma på dina hyllor och bord genom att inte ha berg av böcker och cd-skivor som ligger ner. Och då behöver du inte gå runt för att ta reda på, till exempel det specifika albumet du vill lyssna på. Det är allt väl sorterat på din dator med hjälp av BitComet.

Få en smak av de saker du laddar ner med BitComet

Om du till exempel laddar ner en film från Internet kan du vara osäker på om kvaliteten är tillräckligt bra. Det finns många som sällan tar hand om uppladdning av en anständig produkt och därför skulle det vara synd att spendera sin dyrbara tid att hämta något som inte uppfyller dina standarder och som du förmodligen bara har tagit bort igen.

Detta kan undvikas med BitComet. BitComet ger dig möjlighet att få en smak av de saker du laddar ner om det har att göra med bildmaterial. Så snart du startar en filmhämtning kommer BitComet automatiskt ladda ner bildmaterial till dig så att du kan se hur bra kvaliteten är i vad du är idags att ladda ner. Om det är helt värdelöst kan du bara stoppa nedladdningen direkt och prova något annat. Så du har sparat en bra tid.

En av de enklaste Torrent-klienterna att använda

Torrent-klienter kan se väldigt komplicerade på ytan, och de är faktiskt om du inte har använt dem tidigare. BitComet är dock annorlunda här genom att erbjuda något mycket användarvänligt design.

Man bör inte skrämma av de många funktionerna du står inför. Om du bara ger dig några minuter att navigera genom dem, säger det allt.

Många av funktionerna länkar dig till de bästa webbplatser där du kan ladda ner musik, filmer och spel. Dessa sidor uppdaterar dem regelbundet när de kommer och går. Det gör dem svåra att hålla reda på sig själva, men BitComet gör det för dig utan problem, så alla dina torrentbehov är uppfyllda.

Alternativ programvara

BitComet är en mycket mångsidig programvara som kan göra många saker. Men om du är den typ som bara vill se några filmer eller serier, blir det ett ineffektivt sätt att göra det. För innan du kan titta på filmen eller serierna måste du ha laddat ner dem helt.

Men med Popcorn Time kan du enkelt och snabbt strömma dina favoritfilmer och serier från din dator. Då undviker du processen att behöva ladda ner filmer och serier i sin helhet innan du kan se dem. Popcorn Time kan laddas ned gratis här.

Slutsats

BitComet är ett utmärkt program för dig, som kommer att börja hantera torrents. Möjligheterna att ladda ner allt du kan önska är bra med BitComet och därför är det klart rekommenderat. Allt detta ens kommer med virusskydd, så man bör inte frukta datorns hälsa.

Download BitComet 1.55

Note:

Tänk på att vissa filer som finns på Internet kan vara olagliga att ladda ner. Dessutom sprids många skadliga program och virus via utdelade filer. Lär dig mer om detta och hur du skyddar dig genom att läsa artikeln om hur du säkrar upp din dator gratis.

Screenshots
Detaljerad information om BitComet
Typ:
Freeware


Producent:
BitComet

Inkom datum:
20-07-2006
Plattform:
Windows

Storlek:
Mb

Uppdaterad datum:
02-06-2023
0