Program » Underhållning » Hobby och Fritid

Audible Audiobooks last ned
3 0 6334  

Ladda ner Audible Audiobooks och lyssna på engelska ljudböcker

I en tid då litteraturen har övergått till digitala medier genom t.ex. Ereolen med sina e-böcker är det vettigt att det ska finnas en konkurrent - och det har kommit i form av Audible. Audible är ett ljudboksbibliotek där du kan köpa eller prenumerera på ljudböcker av högsta kvalitet – direkt på din dator eller mobiltelefon.

 

Synkronisera mellan Audible och Kindle

Kindle (som också ägs av Amazon) ingår av goda skäl i ett samarbete med Audible. Det betyder att om du både äger en bok i e-boksformat genom Kindle och som ljudbok genom Audible, så kan de två apparna prata med varandra.

Om du till exempel sitter i bussen och lyssnar på din bok och sedan stannar strax innan kapitel sex börjar, så på kvällen när du sätter dig ner för att läsa innan du går och lägger dig, plockar din Kindle automatiskt upp precis innan kapitel 6, helt utan att du skulle gå och komma ihåg var du nått.

Du kan lyssna på några av de mest populära böckerna just nu

Audibles bibliotek expanderar ständigt och innehåller både helt nytt material som du med största sannolikhet inte hört talas om tidigare; men också välkända klassiker. Till exempel kan du hitta (och lyssna på) alla Harry Potter-böckerna. Nya New York Times Bestseller-titlar som "Atomic Habits" finns också i programmet.

Så oavsett om du gillar kriminallitteratur, informativt material eller om du letar efter din nästa hobbybok, så kan du hitta och ladda ner den med din månatliga kredit.

 

Ett av världens största ljudboksbibliotek

Amazon är ett av världens största företag – och det märks säkert i deras ljudboksuniversum. Precis som med sina e-böcker har de ett brett utbud inom alla tänkbara genrer. Faktum är att de erbjuder mer än 200 000 ljudböcker i högsta kvalitet.

Bland dem finns också ett stort antal Audible Originals, som är berättelser du inte hittar någon annanstans. Dessa kan du fritt komma åt med ditt abonnemang, medan du annars bara får en ljudbok per månad.

Naturligtvis kan du även välja att köpa ljudböckerna separat, men det kan snabbt bli dyrt, varför många nöjer sig med prenumerationen med en enda bok i månaden.

För den som till exempel lyssnar på ljudböcker på tåget på morgonen eller när man lagar middag kan det räcka med en ljudbok på 8 till 10 timmar i månaden; och annars finns det som sagt alltid möjlighet att köpa ytterligare ljudböcker utöver prenumerationen.

Kom ihåg att läsa den med finstilt

Ett antal användare har rapporterat att de debiteras pengar efter att deras prenumeration har löpt ut. Därför är det extra viktigt att du ser till att hålla koll på dina transaktioner om du väljer att köpa ett abonnemang hos Amazon.

Skulle något oväntat hända, eller de fortsätter att ta ut pengar från ditt konto efter att du avslutat ditt abonnemang, kan du alltid kontakta deras kundsupport för hjälp.

 

Svara på vanliga frågor (FAQ):

Hur mycket kostar Audible premium-prenumerationen?

Audible Plus kostar 65 kronor i månaden, medan Audible Premium Plus kostar 135 kronor.

 

Vad är skillnaden mellan Audible Premium och Audible Premiumett plus?

Plus att prenumerationen ger dig tillgång till tusentals Audible Original-böcker, podcaster och ljudböcker. Premium Plus-prenumerationen ger dig tillgång till Plus-ämnena + en ny, valfri ljudbok varje månad.

 

Hur avbryter jag ditt Audible-abonnemang?  

  1. Gå till din profil → Tryck sedan på "Ditt konto".
  2. Klicka på "Avsluta medlemskap".
  3. Välj om du vill förklara varför du vill säga upp prenumerationen.
  4. Nu är ditt abonnemang uppsagt.

 

Kan du lyssna på Audible i din mobil?

Ja, det finns en app för iPhone och Android. Du hittar länken högst upp på vår sida.

 

Vem äger Audible?

Audible är skapat och ägs därmed av Amazon, som också är ett av världens största internethandelsföretag.

 

Kan du bli hörbar på svenska?

Nej, menyerna i Audible är på engelska (eller tyska, spanska eller något annat språk som stöds). Du hittar inte många svenska titlar i biblioteket heller.

Fler program du kan vara intresserad av

När du lyssnat klart på ljudboken kan du behöva lite visuella stimuli, och det kan du få i form av de många filmerna och serierna på Disney+. Kanske har du till och med lyssnat på en av Disneys berättelser på Audible – nu kan du kombinera din lyssningsupplevelse med den vackra animationen till ett lågt pris varje månad.

Om du inte är riktigt klar med att lyssna ännu kan du alltid installera musikappen Spotify. Med det här programmet får du ett enormt musikbibliotek gratis (med reklam) - du kan skapa spellistor och följa dina favoritartister eller podcasters, och få uppdateringar varje gång de lägger upp nytt innehåll.

 

Slutsats

Audible är ett bra program för att lyssna på engelska ljudböcker. Du måste dock vara försiktig när du köper ett abonnemang, då ett antal svenskar har haft svårt att avsluta sitt abonnemang. Detta är dock inget vi själva har upplevt.

Det finns enorma mängder ljudboksmaterial att ta tag i, så om du är intresserad av engelska texter så är detta ett självklart program för dig.

 

Download Audible Audiobooks 10.5
Se Audible Audiobooks på video :
Screenshots
Detaljerad information om Audible Audiobooks
Typ:
Trialware


Producent:
Amazon

Inkom datum:
17-12-2021
Plattform:
Windows, iOS, Android

Storlek:
59.9 Mb

Uppdaterad datum:
18-07-2022
0