Program » Datasäkerhet » Antivirus

Panda Free Antivirus last ned
3 0 4286  

Panda Free Antivirus är molnbaserat i form av en liten och nätt applikation som är direktkopplad mot PandaLabs' online Collective Intelligence och deras servrar på nätet.

Panda Free Antivirus är ett lätt antivirusmedel som skyddar din dator till viss del mot virus.

Om du har ett antivirusprogram som skyddar dig från skadliga data kan Panda Free Antivirus rekommenderas. Programmet bekämpar virus bland datorns filer samtidigt som skadliga data hålls borta från USB-ingångar. Dessutom kan det också hjälpa dig att skydda din trafik på Internet.

Programmet är helt gratis att ladda ner, det är på svenska men det är också mycket enkelt att navigera i. Nedan hittar du ytterligare information om programmet, medan alternativa program också nämns.

Karantän- och händelserapport

När Panda Free Antivirus har slutat skanna datorns filer kan du följa skanningsresultaten efteråt. Såsom ses nedan ser du hur många filer som innehåller skadliga data. Dessa sätts automatiskt i karantän av programmet, och du kan klicka på "Visa detaljer" där du kan se vilka filer som är skadliga och ytterligare information om processen.

Du kan också klicka på programmets händelserapport, där alla skanningar och händelser publiceras. Detta gör att du enkelt kan hålla reda på ditt antivirusprogram och dess aktivitet. I händelserapporten beskriver du vilken typ av händelse som inträffat, när det inträffade, och vad aktuell status för händelsen är.

Ytterligare funktioner

Panda Free Antiviruss primära funktion är att skanna filer på datorn för skadliga data. Dessutom kan programmet också säkra dig många andra ställen, förutom dina egna filer, om du vill. Till exempel kan du använda Pandas VPN för att skydda din datatrafik på Internet, medan Panda skyddar dig mot skadliga data via datorns USB-ingångar.

Du hittar även i menyn "Mina produkter" där du kan uppgradera till Panda Pro Edition. Pro-versionen av programmet kostar pengar och förklaras vidare i nästa segment.

Panda Antivirus Pro Edition

Eftersom Panda Free Antivirus är ett gratis antivirusprogram, är det förstås inte det fullständiga och mest optimala skyddet som din dator får. Därför har Panda också en Pro Edition som kan köpas för bara 138 kronor. Förutom antivirustjänsterna som också finns i den fria versionen, tillhandahåller Panda Pro Edition även brandväggsskydd via Panda, samtidigt som du skyddar ditt WIFI-nätverk. Dessutom får du också tillgång till Pandas VIP-support, som är tillgänglig dygnet runt för att hjälpa dig.

Du hittar en länk till köp av Panda Pro Edition högst upp på sidan. Det är dock värt att nämna att du ofta kan göra det bra med den fria versionen. Men om du vill ha det absoluta skyddet måste du naturligtvis få tag i Pro Edition.

Uppdateringar

För att säkerställa din dator så gott som möjligt, uppdateras Panda Free Antivirus ständigt. Programmet håller sig uppdaterat så att du inte behöver oroa sig för nya virus, icke-uppdaterande antivirusprogram kan inte hantera. Panda Free Antivirus säkerställer att det alltid kan hantera både kända och okända virus.

Ett av de sätt som programmet håller sig uppdaterat är genom användarsystemet. Om en typ av skadlig data finns på en Panda-skyddad enhet, kommer alla Panda-skyddade enheter att varna till det möjliga viruset och hålla dem beredda att bekämpa den. Pandas virusupptäckningsdatabas är molnbaserad, vilket också innebär att du inte riskerar din dators säkerhet genom att delta i användarsystemet som lokaliserar virus.

Tillgänglighet

Naturligtvis, innan du laddar ner och installerar ett antivirusprogram, är det viktigt att hitta ett program som stöds av datorns operativsystem. Panda Free Antivirus är utformat för att skydda datorer med Windows som operativsystem, och kan därför inte installeras på en Mac. Om du är en Mac-användare kan du istället ta en titt på Avira Free Antivirus, som du hittar en länk till i avsnittet nedan.  

Alternativa antivirusprogram

Om du villvill se några andra antivirusprogram innan du bestämmer vilken som skyddar datorn, rekommenderar vi att du tittar på Avast! Gratis Antivirus. Liksom Panda Free Antivirus är den här helt och hållet helt gratis att ladda ner och installera. Du kan läsa mer om Avast! Gratis Antivirus genom att följa länken här, där du också hittar en länk för att köpa en licens för programmets premiumversion, borde detta vara i ditt intresse.

Ett annat gratis antivirusprogram som du kan ladda ner är Avira Free Antivirus. Som Avast! Och Pandas gratisprogram kan göra det mesta när det gäller antivirus. Ett stort plus för Avira Free Antivirus är att det också är kompatibelt på en Mac, där de andra två bara skapas för Windows-användare. Du hittar Avira Free Antivirus genom att följa den här länken.

Slutsats

Om du behöver ett tillförlitligt antivirusprogram som kan upptäcka och bekämpa skadlig data på datorn, så kan Panda Free Antivirus vara för dig. Programmet är helt gratis att ladda ner och installerat på svenska. Detta gör det mycket enkelt att navigera runt och utforska dess många möjligheter. Pandas virusupptäckningsdatabas är molnbaserad och hjälper till att lokalisera virus på Panda-skyddade enheter, eftersom enheterna är riskfria att hitta och bekämpa virus.

Eftersom det här är en gratis version av Pandas antivirusprogram innehåller den inte alla samma funktioner som Pro-upplagan gör. Pro-versionen ger dig även Firewall-skydd och skyddar ditt WIFI-nätverk samtidigt som du får VIP-råd och hjälp från Panda-anställda. Pro-utgåvan kostar 138 kr och kan köpas via länken högst upp på sidan. Överst på sidan hittar du även länkar till några alternativa antivirusprogram, vilka båda är mycket populära. Det är värt att titta på så många gratis antivirusprogram som möjligt innan du bestämmer vilken du vill ladda ner. Detta gör att du kan välja exakt vad som passar dina behov bäst.

Download Panda Free Antivirus
Se Panda Free Antivirus på video :
Screenshots
Detaljerad information om Panda Free Antivirus
Typ:
Freeware


Producent:
Panda Security

Inkom datum:
16-04-2011
Plattform:
Windows

Storlek:
2 Mb

Uppdaterad datum:
27-03-2019
0