Program » Multimedia » Konverterare

Icecream PDF Converter last ned
5 0 6256  

Ladda ner Icecream PDF Converter (svenska) gratis här

Om du är på jobbet eller studerar, har du antagligen stött på filformatet "PDF" ganska många gånger. Det beror på att det är ett av de vanligaste formaten för utskrift, leverans eller delning. PDF är ett format som är perfekt optimerat för läsning, men vad händer om du behöver redigera?

Då blir det svårt eftersom de flesta programvaror du kan läsa PDF-filer gratis inte kan konvertera dem! I det här fallet kan du prova Icecream PDF Converter gratis.

Konvertera dina filer som du vill

Icecream PDF Converter kan konvertera filer till och från PDF-format. Det kan konvertera html, htm, BMP, TIFF, EPUB etc. till PDF och PDF till doc, docx, xls och många fler. Programmet är därför ganska mångsidigt.

Konverteringen är också ganska bra och behåller formatet som det är och konverterar till och med länkar också. Detta är ganska imponerande eftersom många andra gratisalternativ ofta ger dig en medioker omvandling. Med Icecream PDF Converter kan du därmed kringgå de irriterande begränsningarna som PDF-filer har inbyggt.

Intuitiv och smidig design

Icecream PDF Converter är ett program som har en fin och intuitiv design, och samtidigt är det också lätt att använda. När programmet öppnas hälsas du av företagets logotyp och två knappar "Från PDF" och "Till PDF". Sedan väljer du bara vad du behöver så kommer du till nästa skärm.

Här kan du enkelt dra och släppa de aktuella filerna du vill konvertera och trycka på "Start", sedan gör programmet resten och dina filer konverteras.

Uppgradera till PRO

När du har provat Icecream PDF Converter och om du tror att det kan göra något kan det vara en idé att uppgradera till Pro. Pro ger dig ett antal nya och användbara funktioner, samt tar bort några av de begränsningar som gratisversionen har.

Till exempel skulle du kunna konvertera filer till mer än fem sidor, och även så många filer du vill på en gång. Du får också tillgång till funktionen som låter dig slå samman flera PDF-filer tillsammans, vilket gör det lättare att hålla reda på.

Om du köper Pro är det en livslängd för två datorer, så du har en licens för både ditt arbete och hemdator. Pro är en engångsbetalning på $ 19,95.

Mer från Icecream

Icecream har producerat ett brett utbud av programvara som kan göra ditt arbete och studieliv mycket enklare. Du kan till exempel prova Icecream PDF Editor. Icecream PDF Editor låter dig redigera dina PDF-filer direkt från programmet. På så sätt kan du enkelt och snabbt fixa små fel och andra saker i dina PDF-filer. Det går bra hand i hand med Icecream PDF Converter eftersom det inte kan konvertera eller slå samman filer själv. Om du vill läsa mer om eller ladda ner Icecream PDF Editor kan det göras gratis här.

Slutsats

Icecream PDF Converter är ett super elegant och effektivt verktyg för dig som vill konvertera filer till eller från PDF. Programmet är gratis på svenska och har många intressanta verktyg oavsett om du köper Pro eller inte. Därför kan det bara rekommenderas.

Download Icecream PDF Converter 2.87
Screenshots
Detaljerad information om Icecream PDF Converter
Typ:
Demo


Producent:
Icecream Apps

Inkom datum:
22-07-2020
Plattform:
Windows

Storlek:
126 Mb

0