Program » Företag » Ordbehandling

Icecream PDF Editor last ned
5 0 6241  

Ladda ner Icecream PDF Editor gratis här

Icecream PDF Editor är ett gratis program som låter dig redigera och justera i sina PDF-filer. Du kan välja att öppna en befintlig fil och redigera den, eller så kan du skapa en helt ny PDF-fil och börja fungera.

Du har då möjlighet att göra alla ändringar du vill ha. Det är t.ex. det är möjligt att skapa en textmall där du kan starta textarbete.

Ett hav av användbara funktioner

Icecream PDF Editor innehåller de mest grundläggande funktionerna som ordbehandling, där du kan välja färg på text, storlek och naturligtvis teckensnitt. Men om du bara letar efter ett skrivprogram är det mycket bättre alternativ till den typen av uppdrag. Icecream PDF Editor skiljer sig åt att ha ett antal extra funktioner som är oerhört användbara, oavsett om du skapar en ny PDF eller vill redigera en befintlig.

De mest användbara funktionerna är bland annat att infoga bildfil, markera med kvadrat och cirkel, lägga till linjer och pilar. Naturligtvis är det möjligt att ändra tjocklek, storlek, bredd, höjd, färg etc. av dessa funktioner.

Lägger till kommentarer

Ovanstående funktioner är nästan en nödvändighet och vi skulle bli förvånade om de inte ingick i Icecream PDF Editor. Men där Icecream PDF Editor verkligen sticker ut är möjligheten att lägga till kommentarer.

Anteckningar är ett smart sätt att arbeta med text. Du kan lägga till kommentarer till en given text och du kan också korrigera texten och spara dessa ändringar. Det är också möjligt att radera textområden om så önskas. Detta kan vara särskilt användbart om du har sparat textdokumentet som PDF och inte längre har originalfilen liggande.

Ett utmärkt tillägg

Icecream PDF Editor är utan tvekan avsedd för dem som ofta arbetar med text, och särskilt de som skickar texter fram och tillbaka med kollegor, vänner eller familj. Om du inte har ett program som Icecream PDF Editor, är det omöjligt att redigera och justera i PDF-filer, vilket vanligtvis är smart om du är färdig med ditt textarbete, men kan vara ont om du glömde ett tillägg och har inte ett redigeringsvänligt format att arbeta med.

Design och användarvänlighet

Icecream PDF Editor har en typisk design av skrivprogram och är därför lätt att hitta. Programmet är huvudsakligen uppdelat i flikar som ligger högst upp och på sidorna i programmet.

Som nämnts tidigare har detta program ett ganska stort urval av funktioner och kommentarer, och de är alla lätta att hitta runt på grund av den enkla och välkända designen som utvecklarna har valt att använda. Det är också en vind att ändra och justera i programinställningarna. kan ändra språk - svenska är emellertid inte implementerat ännu.

Slutsats

Icecream PDF Editor är för dig som är trött på att inte kunna redigera och justera i PDF-filer. Med denna programvara kan du göra just det och det är otroligt enkelt att hitta de många funktionerna. Dessutom har programmet ett antal ytterligare funktioner såsom anteckningar som i slutändan resulterar i ett otroligt funktionellt och användbart program som ett komplement till ens ordbehandlingsprogram.

Download Icecream PDF Editor 2.20
Screenshots
Detaljerad information om Icecream PDF Editor
Typ:
Freeware


Producent:
Icecream Apps

Inkom datum:
16-04-2020
Plattform:
Windows

Storlek:
20.52 Mb

0