Program » Verktyg & Diverse » Uppdateringar

Heimdal last ned
5 0 3984  

Heimdal är ett smart litet program som kontrollerar att program du har installerat på datorn är uppdaterade och inte innehåller skadlig kod. Allt sker automatiskt och du behöver bara oroa dig om Heimdal hittar något.

Under den digitala tiden fyller våra datorer mer och mer i våra vardagsliv. Det är allt från våra studier och arbeta till fritid. Mycket av vår verksamhet sker och lagras på datorn, och om du inte är försiktig kan den här informationen bli stulen och din säkerhet komprometteras. Det kan vara en riktig tandvärk för att kontrollera det själv, eftersom många av dessa attacker mot ditt system är listiga och dolda.

Men med Heimdal av tillverkaren Heimdal Security kan du hålla dig säker från alla hot som rör sig i internetens stora och oövervakliga värld. Heimdal är gud för nordisk mytologi, som skyddar bron Bifrost, ingången till Asgard. Samma sak som han kommer att göra för din dator nu.

En stark bulwark mot virus och infektioner online

Utan i världen finns det människor som tjänar sin försörjning genom att stjäla känslig information för att antingen sälja dem eller missbruka dem. Det kan vara din kreditkortsinformation, din adress, e-postadress, telefonnummer, lösenord osv. Vanligtvis kan de få tag i dem genom att locka ett virus på din dator som samlar informationen de vill ha och vidarebefordrar den till dem. Oftast märker du inte detta eftersom avsikt är att gömma dem. Så hur håller du dig säker? Heimdal är det enkla svaret på den frågan.

Heimdal är vaksam på din dator och håller alltid ett öga på vad som kryper in i ditt system. Allt nytt tillagas granskas av en automatisk sökning för att se om filerna är skadliga. Det finns ett antal avancerade virus och ransomware som kan kringgå många av de välkända virusprogrammen, men Heimdal står idag överens med virusskydd och uppdateras alltid om de senaste hoten. Därför kan du vara säker på att ditt system inte kommer att attackeras och din information kommer att hållas säker.

Få alla säkerhetshål i ditt system med Heimdal

På en dator finns alltid en stor mängd programvara. Det är antingen något du har installerat dig själv för personlig användning, eller programvara och program som automatiskt kommer med ditt system så att det kan springa som det ska. Det är viktigt att hålla dessa program uppdaterade, eftersom äldre versioner av program är enklare för virus och andra infektioner att infektera. Här kan Heimdal också ge dig en hand.

Heimdal söker alltid efter nya uppdateringar för dina program så att du kan behålla dem i tiptop-läge utan att behöva frukta att de har smittats med någonting. Denna funktion stöds ytterligare av Heimdals inbyggda antivirusprogram. Heimdal håller inte bara virus borta från ditt system, men om det redan finns några ombord, kommer de också att rensas.

För dig som inte tar onödiga chanser på Internet

På Internet är det verkligen lätt att gå bredvid det, utan att det är ditt eget fel. Människorna bakom virus och de ingångar som de kommer till din dator är minst sagt genier när det gäller att locka ner något på din dator. De kan bygga webbplatser som verkar verkliga, de kan skicka dig e-post med dokument som verkar övertygande. Även om du är en av de mest uppmärksamma människorna på planeten kommer du någon gång att stå inför den tråkiga orsaken till att ha virus på din dator.

Därför kan man lika bra tänka framåt och förbereda sig för detta. Det är ganska enkelt så länge du har Heimdal. Heimdal är ett av de väsentliga program som du som datoranvändare ska ha när det gäller att säkra ditt system. Heimdal skyddar dig på så många fronter att det är praktiskt taget omöjligt för ett virus att smyga in i ditt system utan att bli upptäckt. Om du vill ha säkerhet på toppen av skalan måste Heimdal testas.

Ett av de mest proaktiva sätten att skydda dig själv

Många av de traditionellt kända virusprogrammen är inte riktigt kända för att vara proaktiva. Det vill säga de ser till att förhindra hotet innan det faktiskt uppstår. De hanterar vanligtvis viruset när det är på ditt system och redan där kan det ha skadat sig. Det är olämpligt när det är möjligt att undvika bristerna.

Heimdal är aSe upp för saker som kan vara ett hot. Med sina många säkerhetsskikt tar det håll överallt där det kan komma till det. Den proaktiva filosofin bakom programmet gör den till en av de bästa säkerhetsprogrammen på marknaden. Den går in i och täcker de luckor som vanliga antivirusprogram tvingar för och som utnyttjas av de allra flesta virusen.

Ljuvlig och effektiv design som ökar användarvänligheten

Heimdal har ett mål: att skydda ditt system. Och det innebär inte att du förvirrar dig i den processen. Utvecklarna måste självklart ha haft detta i åtanke när de utformade användargränssnittet. Heimdal presenterar dig med en läcker meny när programmet startar. Här har du alla tillgängliga funktioner du kan använda. Du kan också byta mellan ett mörkt och ljust tema beroende på vad som trivs mest i ögonen.

Här hittar du information om systemets hälsa och vad Heimdal kan göra för att rätta till det om det behövs. Det kommer vanligtvis att göra det själv, men du kan också styra vad som behöver göras, etc. Så du behöver bara titta på det ibland för att hålla dig uppdaterad.

Alternativ programvara

Norton Antivirus av tillverkare Symantec är också en av de stora antivirusprogrammastodonerna. Därför kan det fungera ganska bra som ett alternativ till Heimdal om du vill prova något annat. Du får skydd på internet och din dator så att du kan veta säkert när du navigerar i den stora digitala världen. Norton Antivirus kan laddas ner gratis här.

Slutsats

Heimdal är ett fantastiskt och proaktivt antivirusprogram som skyddar dig på alla fronter och lämnar inga luckor i din säkerhet. Den fullständiga versionen av programmet är inte gratis, men det är definitivt värt att investera i. Det finns många tandpetare som kan undvikas och det är alltid en bra idé att hålla ditt system så säkert som möjligt. Det kan utan tvekan rekommenderas.

Download Heimdal

Note:

Följ den här länken för att 20% rabatt på den fullständiga versionen av Heimdal Security

Screenshots
Detaljerad information om Heimdal
Typ:
Freeware


Producent:
Heimdal Security

Inkom datum:
14-10-2010
Plattform:
Windows 7, 8, 8.1, & 10

Storlek:
16.5 Mb

Uppdaterad datum:
27-02-2019
0