Program » Multimedia » Video och musik

Adobe After Effects last ned
5 0 6107  

Den populära bild- och videoredigeringsprogrammet Adobe After Effects kan laddas ner och testas gratis här.

Adobe är en utvecklare som vi har varit mycket nöjda med. Adobes program är alltid välutvecklade och brukar ha utmärkt användarvänlighet. Applikationer som Adobe Photoshop CS, Adobe Illustrator och Adobe Dreamweaver. Den stora fördelen med dessa program är att de är mycket mångsidiga. Adobes program är utvecklade för bildredigering, kodning eller illustrationer. Adobe After Effects är inget undantag. Med den här programvaran kan du göra bildredigering och videoredigering, och det är bara fantasin som sätter gränser. Programmet är otroligt djupt och används för de flesta Hollywood-spel. Det finns möjlighet att skapa allt från vilda animationer och effekter till enkel videoredigering. Det bör dock nämnas att eftersom programmet är så utförligt rekommenderar vi inte att det används för videoredigering. Om du letar efter ett videoredigeringsprogram rekommenderar vi Adobe Premiere Pro CC. Adobe Premiere Pro CC kostar emellertid mycket pengar efter att ha använt provperioden. VSDC Free Video Editor, å andra sidan, är helt gratis och kan enkelt användas för enkel videoredigering.

De oändliga möjligheterna

Även om Adobe After Effects kan användas för enklare saker, till exempel videoredigering, kan programmet som sagt säga nästan allt i filmvärlden.

Du kan till exempel göra en introduktion till dina videofrekvenser, med bokstäver som flyger runt och lägger till explosioner som du vill. Dessutom kan du lägga till blodeffekter eller använda greenscreen-funktionen för att skära ut saker i dina videoklipp och placera dem där du vill.

After Effects är dock inte det mest användarvänliga programmet om du inte tidigare har försökt liknande program. Lyckligtvis för oss finns det många utvecklare som har skapat många olika mallar. Dessa mallar är allt från animering av text och video. Det finns några mallar som kostar mycket pengar, men det finns också många som är tillgängliga gratis. Länkarna ovan är bara några exempel, och om du gör snabbsökning kan du hitta fler varianter.

Gemenskapen bakom After Effects är också utmärkt och de allra flesta är mycket tillmötesgående. Du kan använda Adobes egen webbplats, där du besöker olika forum för hjälp. Eller om du vill ha något väldigt livfullt finns det också många YouTube-handledningsvideor som gjorts av många entusiaster.

En snabb sökning på YouTube kan hjälpa dig, oavsett vilket problem du har träffat.

Systemkrav

Adobe After Effects har relativt måttliga systemkrav för din dator. För att programvaran ska kunna användas ska du åtminstone ha följande:

  • Intel-processor med 64-bitars support
  • Windows 7 (64-bitars), Windows 8.1 (64-bitars) eller Windows 10 (64-bitars)
  • Minst 8 GB RAM, men Adobe rekommenderar starkt minst 16 GB för optimal upplevelse
  • 5 GB ledigt utrymme på hårddisken
  • 10 GB extra hårddiskutrymme för cachefiler
  • 1280x1080 display
  • Internetanslutning

Ovanstående är ett Windows-krav. After Effects är också utvecklad för Mac, och har liknande systemkrav. Trots att kraven är relativt måttliga, bör man inte misstänka. Även om programmet enkelt kan köras på din dator kan du snabbt stöta på problem om du är på ett större projekt. Om du har planerat att göra längre videofrekvenser rekommenderar vi att ditt system har betydligt bättre komponenter än de som nämns. Du kan också möta problem när ditt projekt är slutfört. Renderingsprocessen kräver vanligtvis en ganska kraftfull CPU, och om du inte gör det kan du riskera att processen tar flera timmar - ibland dagar.

Pris och försöksperiod

<p> Som nämnts i titeln har du bara en begränsad provperiod att ladda ner. Ett helt pris för programmet är vanligtvis otroligt högt, men Adobe har under senare år utvecklat Creative Cloud. Creative Cloud är prenumerationsdriven och om du prenumererar på en Creative Cloud-prenumeration har du fri tillgång till alla Adobe-program.

De olika teckningsoptionerna är följande:

Fotografi - 93 kr / månad.

Innehåller: Lightroom CC, Lightroom Classic CC, Photoshop CC och 20 GB lagring.

Valfri programvara - 186 kr / månad.

Du väljer vilken app du vill komma åt och du får 100 GB arkivering.

Alla program - 462 kr / månad.

Tillgång till alla Adobe-applikationer och 100 GB lagringsutrymme.

Alla program och Adobe-lager.

Återigen, tillgång till alla Adobe-program och 10 gratis Adobe-lagerbilder.

Genom att använda den här länken kan du läsa mer om de olika prenumerationsalternativen, och du kommer sannolikt att hitta en som passar dina behov. Om du har frågor om Creative Cloud kan du alltid kontakta Adobe Support Line. De är snabba att svara på meddelanden och e-postmeddelanden, och enligt vår erfarenhet är de mycket hjälpsamma.

Slutsats

Adobe After Effects är ett program med oändliga möjligheter. Men de många möjligheterna innebär också att programmet kan tyckas hanterbart om du inte har använt en liknande tidigare. Men träning är en mästare och om du är fast i ett problem finns det ett utmärkt samhälle som alltid är redo att svara på frågor. Precis som resten av Adobes program uppdateras After Effects också ofta. Så du kan börja bli expert på programmet, samtidigt som du inte riskerar dina kompetenser irrelevanta om några år. Om du har prenumererat får du naturligtvis uppdateringar i ditt månatliga pris. Ha kul

Download Adobe After Effects 2023
Se Adobe After Effects på video :
Screenshots
Detaljerad information om Adobe After Effects
Typ:
Trialware


Producent:
Adobe Inc.

Inkom datum:
11-06-2018
Plattform:
Windows & Mac

Storlek:
Mb

Uppdaterad datum:
17-03-2023
0