Program » Multimedia » Bildvisare

123 Photo Viewer last ned
3 0 6217  

Ladda ner 123 Photo Viewer gratis här

Om du, som så många andra, har en hel del bilder på din dator som du vill se eller redigera lite, eller om du är trött på den inbyggda bildvisaren som medföljer Windows, kan det vara en bra idé att titta på mer specialiserad programvara.

En kandidat här är 123 Photo Viewer, som erbjuder dig en rad smarta funktioner som gör det roligt, effektivt och enkelt att se dina foton samt redigera dem.

Importera mappar från din dator

123 Photo Viewer fungerar lite speciellt. För att arbeta med bilder i programmet måste du koppla en mapp. Det kan vara din OneDrive- eller Dropbox-mapp med bilder, eller en annan som du har på skrivbordet. Det gör det dock lätt att hålla reda på dina bilder eftersom du kan sortera dem.

Programmet är dock instabilt, så det rekommenderas bara att du laddar upp mappar med bilder och inte andra saker i dem. Detta orsakar vanligtvis att programmet kraschar.

Gör små redigeringar på dina foton

Vanligtvis är det en bra idé att ge dina bilder lite redigering. Det behöver inte vara stort, men ett filter eller en snabb gröda kan göra underverk. Med 123 Photo Viewer får du några fina verktyg för att göra just det.

Du kan rotera dina bilder, skapa ett bildspel, beskära dem och välja mellan några filter för att ge dem rätt utseende. Så programmet gör lite mer än den vanliga bildvisaren. När du är klar med redigeringen kan du spara din bild i många olika bildformat.

Från programmets gränssnitt kan du också ställa in olika bilder för att bli din skärmsläckare eller datorbakgrund, vilket är en fin liten extra touch.

För er som vill ha lite ovanligt

Windows kommer med en mängd olika applikationer för de vanligaste ändamål som man kan ha på en dator. En musikspelare, en bildvisare, en mediaspelare etc. Dessa appar är dock vanligtvis mycket enkla och får bara jobbet gjort och inget extra.

En applikation som 123 Photo Viewer är utformad för att ge dig mer val och frihet när du arbetar med bilder på din dator. Programmet är enkelt att använda, men du kan göra mer med det.

Så om du är den typ som gillar att experimentera lite, är ett program som 123 Photo Viewer definitivt för dig.

Design

123 Photo Viewer har en enkel design. När du använder programmet växlar du mellan olika delar av mapparna du har laddat upp till programmet. Här ser du dina bilder som ikoner. Dessa kan förstoras eller minskas.

Genom att dubbelklicka på en bild får du fler alternativ.

Nu ser du bilden maximerad i mitten av skärmen. Längst ner finns ett band med dina andra bilder som du kan växla genom att klicka eller med piltangenterna. I det högra hörnet har du några av de enkla funktionerna du kan använda för att redigera din bild. Här kan du rotera den, beskära den och lägga till effekter.

Alternativ programvara

Det finns många fantastiska program för visning och redigering av bilder. 123 Photo Viewer är bara en av dem, och om du inte är nöjd har du gärna många att välja mellan. Prova till exempel FocusOn Image Viewer.

FocusOn Image Viewer är lite mer komplicerad än 123 Photo Viewer. Användargränssnittet ger dig mycket fler redigeringsalternativ så att du kan specialisera dina bilder. Programmet är också mer stabilt och kraschar inte. FocusOn Image Viewer kan laddas ner gratis här.

Slutsats

123 Image Viewer är ett enkelt program som kan användas som en bra ersättning för Windows standarderbjudanden. Du får ett antal extrafunktioner som gör att du kan göra små ändringar och du får ett bra sätt att organisera dina foton. 123 Photo Viewer rekommenderas därför starkt.

Download 123 Photo Viewer 10.21.0
Screenshots
Detaljerad information om 123 Photo Viewer
Typ:
Freeware


Producent:
mjmengji.com

Inkom datum:
07-11-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
191.2 Mb

Uppdaterad datum:
27-03-2020
0