Program » Multimedia » Bildvisare

FocusOn Image Viewer last ned
4 0 6191  

Ladda ner FocusOn Image Viewer gratis här

Saknar du en solid mjukvara för alla dina fotobehov? Kanske har du en serie foton från ett evenemang som du vill redigera lite. Kanske vill du göra ett bildspel ur dem. Det kan finnas många skäl för att få en bildvisare, men det är också viktigt nu att välja ett program som har de funktioner du kan behöva.

Ett program som FocusOn Image Viewer rekommenderas här som kandidat för dina bildäventyr. Nedan förklaras varför.

Få alla fotoredigeringsverktyg du behöver

FocusOn Image Viewer är ett verktyg för dig som gör bearbetning och organisering av bilder lite enklare och roligare. Åtminstone är det intrycket vi fick när vi testade programmet. Men vad kan det egentligen göra?

Först och främst stöder FocusOn Image Viewer ett brett utbud av format som jpg, png, gif, ICO, TGA etc. Programmet kan till och med konvertera bilder till en bra skiffer av dessa format så att du kan använda dem för olika webbplatser, projekt eller vad som helst bara kalla det.

FocusOn Image Viewer gör det också lättare för dig att hålla reda på dina bilder genom dess gränssnitt. De visas som miniatyrbilder som du kan ändra storlek på. Så du har tillgång till dina filmappar genom programmet och kan hitta allt du behöver direkt så att du kan komma igång med processen.

Dessutom finns det ett antal verktyg och funktioner som låter dig "fixa" lite i dina bilder. Till exempel kan du beskära, ändra storlek, lägga till några enkla effekter, ändra färgkomposition osv. De kan bara få den sista handen de behöver.

Om du vill visa bilderna kan du också skapa bildspel på det sätt som vi alla känner dem.

En något klumpig design som fungerar trots allt

När du startar FocusOn Image Viewer blir du snart lite överväldigad. Programmets yta är stor och fylld med fönster, knappar osv. Det kan vara lite svårt att bekanta sig med programmet från början.

Men man kommer snabbt att upptäcka, detta är en fördel. De olika fönstren finns för att sortera och hålla reda på dina filer. Det gör det enkelt att navigera till önskad bild så att du kan bearbeta den.

Användargränssnittet ändras när du laddar upp en bild. Här presenteras de funktioner du kan använda för bildredigering. Här blir programmets utformning tydligare.

Så designen är klumpig, utan tvekan, men det är mening för galenskapen.

Slutsats

FocusOn Image Viewer är ett bra lättviktsprogram för dina fotouppgifter. Det kan ge dina foton den sista handen de behöver för att vara som du vill ha dem. Därför kan det bara rekommenderas.

Download FocusOn Image Viewer 1.20
Screenshots
Detaljerad information om FocusOn Image Viewer
Typ:
Freeware


Producent:
Pintosoft

Inkom datum:
12-09-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
14.8 Mb

0