Blogg » Ta en paus från vardagen med ett äventyr i skogen

Att sitta på kontoret framför datorn kan vara tungt både för kroppen och huvudet. Man behöver få komma ut lite emellanåt och få röra på sig och få frisk luft. 

Då är det en utmärkt ide att bege sig ut i naturen. Det finns många äventyr man kan ge sig ut på i skogen. Man kan till exempel vandra, man kan plocka bär eller svamp, eller bara ge sig ut i skogen för att andas frisk luft och vara.  

Vad ett äventyr är för något är en definitionsfråga och det är bara du som kan svara efter dina begränsningar – möjligheterna är oändliga. 

Huvudsaken är att kroppen kommer i rörelse och att du får friskluft, det behövs när man spenderar dagarna framför en dator.


Klädsel 

När man ska ut på äventyr i skog och mark kan det vara bra att klä sig rätt. Anpassa klädsel efter vad det är för väder, temperatur, årstid och beroende på vad det är för äventyr ni ska på. På höst och vår kan det vara bra med en lättare skaljacka medens det på vintern är bättre med en tjockare, mer fodrad, jacka.

Eventyrsport.se hittar du många olika bra jackor att välja på. Fjällräven erbjuder många snygga, tidlösa och olika typer av jackor. Fjällräven är ett av Sveriges störst ledande märken inom friluftskläder. Hos Eventyrsport.se hittar du fjällrävens alla klassiska G-1000 vindjackor och de stora varma, och snygga, vinterjackorna samt allt där mittemellan som du kan tänka dig.

 

En trogen vän 

Fjällrävens jackor är gjorda med noga utvalda material så att de ska kunna klara sig i alla olika väder och situationer som kan uppstå. En fjällräven jacka ska kunna vara din trogna vän i många år. Funktionen och detaljerna är viktiga när mode och design svänger. Det ska vara praktiska fickor, blixtlåsen ska vara täckta så att det skyddar mot vind och snören ska kunna hanteras även om man har tjocka varma vantar på. 

Fjällräven kläder är det perfekta alternativet när ni ska ut på äventyr – vad det än är för slags äventyr ni ska ut på.