Blogg » Hur du uppgraderar kontoret på ett bra sätt

Ska ni förändra kontoret lite och ge det ett lyft? Här får du några enkla tips. 

Nya datorer


Självklart är nya datorer en mer kostsam investering som man inte gör speciellt ofta, men det är en god investering med några års mellanrum. Det gör att personalen hänger med i utvecklingen och får medel för att kunna prestera på ett bra sätt, och det visar även era kunder att ni är ett modernt företag som satsar på it.

 

Nya möbler 

Man behöver inte byta ut alla möbler på kontoret samtidigt, utan kan byta ut något lite då och då. Till exempel ett nytt snyggt bord till mötesrummet? Eller en ny receptionsdisk – som faktiskt är det första alla era kunder ser när de kliver in hos er. Kanske ni har en loungegrupp i vänt hörnan? Även den kan ges ett lyft genom nu klädsel, nya fåtöljer eller ett nytt bord. 

Stolar är också en bra investering. De ska vara både snygga, praktiska, ergonomiska och bekväma. Ska man sitta och arbeta i många timmar är det viktigt att man sitter rätt och bekvämt.

 

Ny dörr 

Att välja en ny dörr till kontoret kan ge hela första intrycker av er ett lyft. Vad ni väljer för dörr kommer påverka kunder och besökares intryck av er som företag. Sådant som färg, form och material är saker som påverkar intrycket. 

Det går att måttbeställa dörrar så att ni kan välja vilken dörr ni vill och få den i mått som passar just ert kontor.  

Vad ni väljer för ytterdörr beror självklart på vad ni har för smak och vad ni tycker passar till ert kontor. En del vill vara diskreta och en del vill att deras ytterdörr ska vara en färgklick och något andra lägger märke till, till exempel ”kontoret med röda/gula/blå dörren”. Därför finns det dörrar i alla tänkbara färger, allt för att det ska finnas något som passar allas unika smak. Kanske en glasdörr passar er?

Titta på dörr eller ytterdörr här. Välj modell, mått och färg. Ni får sedan dörren levererad direkt till kontoret. Enkelt och smidigt.