Blogg » Det bästa alternativet av lampor

Reklam

Står du i valet och kvalet och väljer mellan ett antal olika lampor som ska passa in med övrigt möblemang? Eller kanske är du i starten av en renovering och kommer att behöva införskaffa dig i ny inredning, så som nya perfekta lampor?

Då behöver du inte fundera länge eftersom att jag kommer att presentera för dig den optimala lampleverantören, just eftersom att de har någonting som passar för alla. Alla rum, alla hus, alla stilar. Hur kan man inte vilja ta en titt på vad de har att erbjuda?

För alla hus och hem

Så, vilken är då denna magiska, perfekta leverantör och skapare av lampor? Flos heter de såklart! Och har en lång historia av kvalitativ produktion av lampor. De började redan 1962 I Italien att producera den första typen av Flos; den klassiska modellen, vilken fortfarande idag produceras. Vinnande koncept, minst sagt.

Ända från start har Flos präglats av just hög kvalitet när det kommer till tillgång till lampor, design och produktion. Flos har genom åren vunnit många utmärkelser för sina konstruktioner och finns uppvisade på många konstmuseer världen över. En av Flos designers, som började samarbeta med dem 1988, är Philippe Starck. Hans design syns bland annat i Ara lampan, Romeo Moon serien och Cicatrice De Luxe ljuskronan, som är en skapelse för sig. För att läsa mer om Flos historia och se deras otroliga sortiment av bedårande lampor klicka här. Kanske kommer Starcks Ara lampa att platsa i just ditt inredningsprojekt?

Brett urval av lampor

Flos har ett brett urval av lampor. De tillverkar alla sorters lampor, från vägglampor, till taklampor till bordslampor. Vad du än söker finns det hos Flos. Med alla olika färger du kan tänka dig erbjuder de också lampor i olika material.

Vad sägs om en lampa i metall för ditt kök med lite industriell feeling? Eller varför inte köra på en modern och stilren lampa i glas till gästrummet? Kanske att du skulle vara intresserad av den där unikt designade lampan i trä till sovrummet ändå? Det vore storslaget. För att tala lite mer om Starcks Cicatrice De Luxe ljuskrona och dess design är det något som passar den som gillar det där lilla extra. Jag kan absolut se den hemma i ditt kök till exempel.

Eller varför inte i hallen? Den finns i olika storlekar men består i grund och botten av en platta av glas där det ovanpå står munblåsta vaser i kristall och glas, i olika former. En fantastiskt vacker lampa, bara att titta på, och ger ifrån sig ett behagligt ljussken.

Garanterad kvalitet

Vilken lampa du än väljer, kommer du alltid att vara garanterad en lampa av kvalitet och fantastiskt design. Med en historia av kvalitet vad gäller design och produktion kan du vara säker på att din nästa lämpa från Flos kommer att stärka, inte bara ditt ljus, men även hela känslan i rummet eller trädgården (om du väljer en utomhuslampa). Det finns en mängd favoriter som du inte vill missa. In och se ut din favoritlampa redan idag!