Blogg » 5 sätt att göra din tågpendling mer underhållande

En av de stora fördelarna med att åka tåg till jobbet i jämförelse med att köra bil är det faktum att du kan underhålla dig själv under resans gång.

 

När du sitter fast i en stor trafikstockning känner du säkerligen suget på att byta plats med någon som sitter på tåget med en bok i handen, ta därför vara på möjligheten att göra något för dig själv.

 

Här är fem saker du kan göra för att din pendling ska bli lite mer underhållande.

 

1.   Vidga dina vyer

 

Din pendling är en fri period av din dag som är blockerad i din kalender fem dagar i veckan. Detta gör det till en perfekt tid för att investera tid i dig själv och lära dig nya saker.

 

Visst, du kanske inte har en jättebra inställning direkt på morgonen eller efter en hård arbetsdag, men om du pressar dig själv till att lära dig nya saker, är detta en stor mängd tid som du kan ägna åt din personliga utveckling.

 

Det är otroligt hur mycket du kan lära dig på en kort tid, samt att du kan kolla tillbaka på dig själv om några månader och vara förbluffad över hur långt du har kommit. En lång pendling ses ofta som något negativt, men du måste försöka se det positiva med det, exempelvis lära dig något nytt.

 

2.   Slappna av med musik

 

Din pendling följs av en stressfull dag på jobbet, därav är det bara naturligt att många vill använda den här tiden för att slappna av.

 

Att investera i ett par bra hörlurar och slappna av med din favoritmusik är det perfekta sättet för att komma in i rätt inställning för dagen, samt för att slappna av på vägen hem. Det är även en bra distraktion för alla de galenskaper som försiggår runt omkring dig!

 

Musik är bra för att hjälpa dig slappna av, ta fram dina hörlurar och slappna av till bra lite bra musik.

 

3.   Spela ett spel

 

Mobilteknologin har verkligen öppnat upp en värld av möjligheter för pendlare som söker underhållning. En gång i tiden var du begränsad till en tidning eller bok, men nu har du oändligt med möjligheter.

 

En sådan möjlighet är miljontals av olika spel. Om du är sugen på att ge dig in i en alternativ värld, har du den möjligheten.

 

Oavsett om du gillar sportspel, casinospel med Unibet speltips, eller något däremellan, kan spel hjälpa dig att slappna av och få resan att bokstavligen flyga förbi.

 

4.   Kolla på människor

 

Den här verkar vara underskattad i dessa moderna tider när alla är uppkopplade med sina mobila enheter, men kan faktiskt vara ett utmärkt sätt för att slappna av och engagera sig med omvärlden.

 

Du behöver inte vara konstig eller skräckinjagande, men det är trevligt att ta in sin omgivning och bara njuta av ögonblicket. Detta kräver inte särskilt mycket aktivitet från din hjärna, du kan bara sitta och observera vad som händer runt omkring dig.

 

5.   Jobba lite i förtid

 

Ja, du är antingen på väg till jobbet eller hem från jobbet, men det behöver inte stoppa dig från att ligga före lite med det du ska göra.

 

Du har denna fritid hur eller hur, varför inte integrera den med din arbetsdag, samt hjälpa dig med att komma framåt i karriären med lite extraarbete?