Blogg » 5 sätt att öka din bröststorlek på naturligt vis

Om du försöker öka din bröststorlek såsom i The Sims bör du veta att det inte finns något magiskt trick eller hemmagjort hjälpmedel som gör att dina bröst går från att vara små till superstora bara direkt under natten. Men det finns några sätt som din bröststorlek kan ökas naturligt på. Det finns dessutom massor av viktiga saker som du kan göra för att få dem att se fastare och bättre placerade ut. Så här i artikeln kan du läsa några tips som du kan utforska!

 

  1. Förbättra dina bröstmuskler

Trots att du inte genom att förbättra dina bröstmuskler kommer att kunna din bröststorlek så kommer träningen att göra så att dina bröst ser fastare och lite större ut tack vare den ökade muskulaturen.

 

  1. Återfukta regelbundet

Du kan hjälpa dina bröst att se fylligare och spänstigare ut genom att se till att de alltid är återfuktade och mjuka. Detta gör dem mindre benägna att falla nedåt och bli rynkiga. Bra naturliga fuktgivare är t.ex. olivolja och kokosnötolja.

 

  1. Undvik att röka för att förhindra hängiga bröst

Om en orsak till att du vill ha större bröst är att de är hängiga och du känner att de inte ger en bra silhuett kan rökning leda till hängiga bröst. Rökning är en av de viktigaste orsakerna till att brösten blir hängiga och det är dessutom en massa fördelar med att sluta röka för din allmänna hälsa.

 

  1. Försök att gå upp i vikt om du har lågt BMI

Om du är underviktig och verkligen vill ha större bröst kan viktökning gynna dina bröst. Det är dock viktigt att komma ihåg att viktökning må öka bröststorleken kommer resten av kroppen också att belastas med mer vikt. Alla människor är trots allt inte byggda på samma sätt. Vissa brukar uppleva viktökning på benen medan andra går upp i vikt på överkroppen. På samma sätt har vissa människor genetiskt större bröst.

 

  1. Bröstförstorande produkter

Kom alltid ihåg att dessa slags produkter kan vara skadliga. Det är viktigt att komma ihåg att det även om kosttillskott och växtbaserade läkemedel kan vara en genväg till större bröst inte finns några kliniska studier som bevisar effekten av dessa produkter. Ofta innehåller de bara en kombination av naturliga örter och kryddor som fänkål, sötpotatis, svart cohosh, humle, palmetto och annat trams som inte gör någonting för dina bröst.

Vissa bröstförstorande produkter kan till och med hävda att de har kraftiga former av det kvinnliga könshormonet östrogen som är kopplat till förstorade bröst. Medan "naturliga" produkter innehåller de potenta hormonellt aktiva komponenterna som är starkare än växtostrogener. Tyvärr är inte sådana produkters inverkan kända och därför kan produkterna potentiellt vara farliga för hälsan. 

Om ingen av dessa tips fungerar och du känner att din bröststorlek är väldigt viktig för ditt självförtroende, kan du överväga att prata med din läkare om en potentiell bröstförstoring. Hur som haver är det absolut viktigaste att du är bekväm med dig själv och älskar din kropp även om du anser att du har skavanker och brister. Ingen är ju ett bättre du än du, trots allt!