Spel » Kompletta spel » Adventure

The Witcher 3: Wild Hunt last ned
5 0 6164  

Köp och ladda ner The Witcher 3 här.

RPG -spel i dessa dagar har överträffat nästan alla förväntningar man kan ha för genren. Med tiden har berättelserna och tomterna förbättrats, de olika mekanikerna har finjusterats och anpassats till perfektion. Denna vackra kombination resulterar i enastående empati och njutning av spelen.

Ett sådant exempel på en Open World RPG -serie som har utvecklats i denna riktning genom åren är Witcher -serien. Med sin senaste utgåva, 3, har spelet nått nya höjder, vilket sätter ribban för framtidens RPG -spel, som sannolikt kommer att vara svårt att slå.

Den spännande och fängslande historien

Witcher -serien började ursprungligen som en bokserie av den polske författaren Andrzej Sapkowski, och senare av spelbolaget CD Projekt Red har serien anpassats till spelvärlden, och snart kommer också en tv -serie ur den. Witcher 3: Wild Hunt vann till och med årets spel 2015.

Men vilken värld går vi in i? Vad ska vi förvänta oss? Witcher -serien är känd för att ha en av de mest intressanta världarna inom fantasygenren (dark fantasy). Universum blandar klassiska fängelsehålor och drakarteman med medeltidens brutala liv. Lite a la Game of Thrones, det är inte bara alla som har speciella krafter eller kan utöva magi, och de som kan måste ofta befinna sig i denna mörka och mörka värld i kaos.

Du spelar som Geralt of Rivia, en berömd Witcher känd för sitt mod, uppfinningsrikedom och skicklighet. En Witcher är i grunden en monsterjägare / monsterjägare som ägnar sitt liv åt att sälja sina tjänster till människor som har problem med farliga monster och som kan betala för det.

Det speciella med en Witcher är både deras uppväxt och deras biologi. Witchers är vanligtvis föräldralösa barn som Witcher Order tar in. De muteras sedan genetiskt för att förbättra sina sinnen och kampförmåga. Till exempel får de kattögon som gör att de med syn kan observera saker som vanliga människor inte kan.

Geralt of Rivia märker en dag att en Ciri, en ung Witcher som han har en far-dotter-relation med, är i fara. Hon jagas av "The Wild Hunt", en mystisk fraktion av mäktiga varelser vars syfte inte kan urskiljas helt i början av spelet.

Geralt börjar därför leta efter Ciri när hon försvann spårlöst för år sedan. Medan Geralt följer i hennes fotspår får du, spelaren, uppleva de många intressanta områdena som Velen, Oxenfurt, White Orchard etc. Varje område har sin egen individuella karaktär, men tillsammans har de vad de alla innehåller spår av var Ciri kan vara, och en befolkning som lider på grund av krig, politiska splittringar och monster.

Spelets historia utökas genom ett brett utbud av DLC: er som kan köpas utöver spelet. Dessa inkluderar Blood and Wine, Hearts of Stone och många fler.

Witcher 3: s fantastiska spel

Witcher 3 är ett av de RPG -spel som låter dig spela spelet nästan som du vill. Typiskt känt för RPG -spel, är progressionssystemet baserat på nivåer och färdighetspoäng du kan använda för att ändra hur du spelar och vad Geralt kan göra.

Varje nivå du avancerar öppnar en färdighetspoäng som du kan placera i olika "träd", var och en berör olika aspekter av spelet.

En Witcher, till exempel, är också en skicklig alkemist och kan göra drycker som ger tillämpliga fördelar i farliga situationer. Men för att kunna göra de bästa potionerna måste man också sätta in skillpoints i alkemi -trädet.

Om du är mer av typen som gillar att springa runt med dina vapen och göra exceptionell skada, kan du gå ner genom stridsträdet, vilket gör att du kan göra speciella och effektiva attackkombinationer och som förbättrar dina normala attacker.

Förutom dessa två finns det ett antal andra träd du kan kasta dina poäng i för att förbättra mer praktiska saker under spelet.

En Witcher kan också utöva magi i begränsad mening genom vad som kallas "tecken". Det finns ett antal av dem som underlättar striderna och kan vara oumbärliga när man bekämpar ett mäktigt monster. Dem finns det också et skicklighetsträd till.

För att uppnå nivåer, och därmed också skillpoints, måste man gå ut i världen för att göra huvuduppdrag och sidouppdrag. Huvuduppdrag leder dig närmare Ciri ju längre du kommer och är en del av huvudberättelsen som du måste gå igenom för att slutföra spelet. Siduppdrag är mer baserade på situationen i lokalområdet. Det kan till exempel vara en kvinna i tårar som inte sett sin man på flera dagar. Sedan kan du välja att hjälpa till att hitta honom, men vanligtvis är det alltid något som har gått fruktansvärt fel. Genom sidouppdrag kan man få rustning, pengar och andra användbara saker för sina äventyr.

Förutom huvud- och sidouppdrag är de också "intressanta platser" på kartan när man tittar runt. Det här är platser som gömmer skatter eller fiender som du kan döda för att få belöningar och lära dig mer om områdets historia och skick.

Spelet för dig som gärna kommer att spendera veckor på färdigställandet

Witcher 3 är ett spel som liknar The Elder Scrolls: Skyrim när det gäller hur mycket tid du kan lägga på spelet innan du har upplevt och sett allt. Vissa kommer till och med att tro att det är omöjligt. Du kan enkelt spendera 100 timmar eller mer och bara vara ungefär halvvägs.

När du väl har lyckats med huvudberättelsen finns det naturligtvis också alla DLC: er du måste gå igenom. Det är några extra dagar. Än sen då?

Eftersom det finns så många sätt att spela The Witcher 3 (med de olika teckenkombinationerna du kan göra och dialogval som förändrar historien) finns det ett stort omspelningsvärde. Därför skulle det inte vara konstigt om du kände för att spela det igen, bara för att se hur en Geralt med starka magiska förmågor spelar i förhållande till en ren stridstyp.

Om du har mycket ledig tid eller en bra semester att bränna av, så är detta spelet för dig.

Det unika och mörka fantasyuniversumet

Det är ibland svårt att skilja Witcher -serien helt från skräckgenren. Spelet är i många avseenden utformat för att vara mörkt, läskigt och allt som följer med. Det är en bra och stark blandning mellan den traditionella fantasin och den brutala medeltida realismen som i en vacker krock skapar denna mörka, deprimerade och hopplösa värld.

En värld där inget gott görs gratis och där alla plågas av något som i slutändan kan kosta dem livet. Naturligtvis kan man spela en Witcher baserad på denna cyniska filosofi, men man kan också välja att vara en vit riddare i lysande rustning. Det handlar om dialogval och vad man vill uppnå i den här världen.

Otroligt vacker grafik och utsökt UI som bara imponerar

The Witcher 3: Wild Hunt har ett av de vackraste spelen i spelhistorien hittills, trots att han är över 4 år gammal. Det är inget att skratta åt eller håna åt.

Spelets polska medeltida stil vaknar till liv med den detaljerade grafiken som gör att en soluppgång i Novigrad känns så verklig, sorglig men vacker på samma gång. Budgeten här har inte sparats åtminstone.

Ljudmässigt är hela världen fylld av atmosfäriska ljudeffekter som kan få en stad att verka som en riktig stad eller en mörk skog som en plats du förmodligen inte borde vara. Musiken är också oerhört träffande och hjälper verkligen till att bygga den perfekta atmosfären. Därför är du garanterad en berg- och dalbana av känslor varje gång du spelar.

Spelets användargränssnitt är också otroligt genomtänkt, vilket gör det enkelt och enkelt att hålla reda på dess inventering, skicklighetspoäng och karaktärsbyggnad.

Kampsystemet är också intressant och uppmuntrar dig att använda olika kombinationer på musen för att göra speciella attacker som gör mer skada. Dessa kan också låsas upp med skillpoints.

Alternativa spel

Witcher 3 är, som namnet antyder, det tredje och sista spelet i spelserien The Witcher (varumärke som tillhör CD Projekt Red). Därför kan du försöka spela de andra två i serien, för att förstå 100% var du är i historien när du börjar den 3: e. Det är inte entydigt nödvändigt, men det är en bra idé.

Spelen har intei hög grad åldras särskilt bra, men de kan båda erbjuda intressanta stunder, och att få njutning av dem är inte svårt.

The Witcher 1 ser början på Geralts äventyr och kan laddas ner här.

The Witcher 2: Assassins of Kings är början på en förvirrande händelse där Geralt mystiskt var involverad i mordet på sin egen kung: Foltest.

Slutsats

The Witcher 3: Wild Hunt är allt en actionfylld RPG borde och bör vara (och sedan även med lite mer). Det är svårt att säga något riktigt dåligt om spelet, eftersom alla aspekter är så genomtänkta och underhållande att utforska. Därför finns det inte mycket annat att göra än att varmt rekommendera det.

Download The Witcher 3: Wild Hunt
Screenshots
Detaljerad information om The Witcher 3: Wild Hunt
Typ:
Shareware


Producent:
CD Projekt Red

Inkom datum:
10-04-2020

Slutanvändar Licensavtal (EULA)
Plattform:
Windows, PS4, XBOX

Storlek:
41GB Mb

Uppdaterad datum:
10-04-2020

Borttagning
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR THE WITCHER 3: WILD HUNT

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and CD PROJEKT RED and its affiliates (“CD PROJEKT RED”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by CD PROJEKT RED or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by CD PROJEKT RED, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “CD PROJEKT RED Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE CD PROJEKT RED SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE CD PROJEKT RED SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the CD PROJEKT RED Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, CD PROJEKT RED hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, CD PROJEKT RED hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by CD PROJEKT RED, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or CD PROJEKT RED's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. CD PROJEKT RED retains all right, title and interest in and to the CD PROJEKT RED Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The CD PROJEKT RED Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the CD PROJEKT RED Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from CD PROJEKT RED. All rights not expressly granted to you herein are reserved by CD PROJEKT RED.

2 THIRD PARTY SERVICES
CD PROJEKT RED Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via CD PROJEKT RED Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the CD PROJEKT RED Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the CD PROJEKT RED Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of CD PROJEKT RED Services, without the express prior written consent of CD PROJEKT RED or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the CD PROJEKT RED Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the CD PROJEKT RED Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the CD PROJEKT RED Services or this EULA, use or install the CD PROJEKT RED Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the CD PROJEKT RED Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that CD PROJEKT RED may offer you a separate site license agreement to make the CD PROJEKT RED Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the CD PROJEKT RED Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the CD PROJEKT RED Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the CD PROJEKT RED Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such CD PROJEKT RED Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the CD PROJEKT RED Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The CD PROJEKT RED Services may include measures to control access to the CD PROJEKT RED Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only CD PROJEKT RED Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the CD PROJEKT RED Services will not function properly.
The CD PROJEKT RED Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the CD PROJEKT RED Services, and to the extent that your contributions through use of the CD PROJEKT RED Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant CD PROJEKT RED an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to CD PROJEKT RED's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the CD PROJEKT RED Services and related goods and services under applicable law. This license grant to CD PROJEKT RED, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The CD PROJEKT RED Services may require an internet connection to access the CD PROJEKT RED Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the CD PROJEKT RED Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to CD PROJEKT RED Services. By using the CD PROJEKT RED Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the CD PROJEKT RED Services or certain features of the CD PROJEKT RED Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the CD PROJEKT RED Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
CD PROJEKT RED respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. CD PROJEKT RED's privacy policy as amended from time to time is available at www.cd-projekt-red.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. CD PROJEKT RED’s Privacy Policy defines how, why and to which extent CD PROJEKT RED collects and uses personal and non-personal information in relation to CD PROJEKT RED's products and services. By installing, accessing or using the CD PROJEKT RED Services you explicitly agree with the terms and conditions of CD PROJEKT RED’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
CD PROJEKT RED may license to you certain virtual goods to be used within CD PROJEKT RED Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and CD PROJEKT RED is not a party to the transaction.
CD PROJEKT RED may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. CD PROJEKT RED shall have no liability to you or any third party in the event that CD PROJEKT RED exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT CD PROJEKT RED IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
CD PROJEKT RED warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, CD PROJEKT RED agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by CD PROJEKT RED. If the Software is no longer available, CD PROJEKT RED retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by CD PROJEKT RED and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the CD PROJEKT RED address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE CD PROJEKT RED SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. CD PROJEKT RED, CD PROJEKT RED’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. CD PROJEKT RED, CD PROJEKT RED’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE CD PROJEKT RED SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE CD PROJEKT RED SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE CD PROJEKT RED SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER CD PROJEKT RED SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE CD PROJEKT RED SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY CD PROJEKT RED, CD PROJEKT RED’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL CD PROJEKT RED, CD PROJEKT RED’S AFFILIATES, CD PROJEKT RED’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE CD PROJEKT RED SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT CD PROJEKT RED, CD PROJEKT RED’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, CD PROJEKT RED’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL CD PROJEKT RED’S, CD PROJEKT RED’S AFFILIATES’, CD PROJEKT RED’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE CD PROJEKT RED SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any CD PROJEKT RED Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, CD PROJEKT RED will be irreparably damaged, and therefore you agree that CD PROJEKT RED shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or CD PROJEKT RED means any legal entity that is directly or indirectly controlled by CD PROJEKT RED for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold CD PROJEKT RED, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the CD PROJEKT RED Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. CD PROJEKT RED reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on CD PROJEKT RED’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the CD PROJEKT RED Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at CD PROJEKT RED's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST CD PROJEKT RED ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@cd-projekt-red.com.

Borttagning av The Witcher 3: Wild Hunt

Om du vid någon tidpunkt skulle vilja ta bort The Witcher 3: Wild Hunt från din dator, kan du här se hur man gör detta:
  1. Öppna kontrollpanelen i Windows
  2. Välj “Lägg till/ta bort program”
  3. Leta fram The Witcher 3: Wild Hunt, markera och välj, “Avinstallera”
  4. Slutför alla steg i processen
Skulle The Witcher 3: Wild Hunt inte gå att ta bort, rekommenderar vi att du löser det genom att klicka här.