Spel » Spel Demos » Action

Tales of Arise last ned
4 0 6316  

Ladda ner Tales of Arise gratis demo här

Tales of Arise är det senaste spelet från Bandai Namcos geniala hand i den populära Tales-serien . Spelet är ett open world ARPG (action rpg / roleplaying game), som låter dig utforska en vacker öppen värld, vilket tvingar dig att slåss i hårda strider, med ett lag på upp till sex olika karaktärer åt gången.

Sedan Tales of Berseria kom ut 2016 har fans av spelserien gått och väntat; och nu är väntan äntligen över.

 

Premissen för spelet - vad handlar det om?

I spelet följer du en dramatisk berättelse om två världar som är i strid mot varandra. De två huvudkaraktärerna, som vi har beskrivit längre fram i artikeln, utgör fronten och centrum för berättelsens utveckling. Tillsammans måste de två (och vännerna de får längs vägen) kämpa för att hitta balansen mellan sina två världar och bortom.

Du spenderar tid på att utforska världen, lösa pussel, samla ingredienser och resurser, samt slåss mot monster och bossar.

Tillgänglighet

Tales of Arise har släppts på många olika system. Du kan få spelet för PC, Playstation 4 & 5 och Xbox One och Series X | S. Både hela spelet, såväl som demon (som vi har länkat till längst ner på vår sida), kan installeras och spelas på alla dessa enheter.

 

Behöver du hjälp med att bli bättre på spelet och förstå dess system?

Spelet kan vara komplext att lista ut och komma igång med ordentligt. Generellt sett börjar det här spelet, som så många andra, bli enkelt, men ju längre du spelar det desto mer krävs av dig.

Lätt att lära sig, men svårt att bemästra, som man säger i spelbranschen. Det är dock förlagen väl medvetna om och de har därför satt ihop en rad guider på sin hemsida som kan hjälpa dig, oavsett om du är nybörjare eller expert.

Guiderna är utformade så att du ska kunna läsa dig igenom dem alla så länge du känner till innehållet i de tidigare guiderna.

Nybörjarguiden introducerar dig till bland annat hur du kontrollerar din karaktär, hur du attackerar, undviker attacker och introducerar dig för boost attacker och boost strikes, som är två specialattacker som karaktärerna i spelet antingen använder själva eller med andra teammedlemmar.

Om du är lätttränad, så har de en guide som bland annat går på djupet med de olika karaktärernas styrkor, och förklarar mer i detalj exakt vad de olika specialattackerna gör. Här kommer du också att introduceras till de olika elementen som du kommer att kämpa med eller emot i denna värld.

De experter förklaras om 'artes', vilket är en progression som låter dig lära dig nya attacker. Det pratas också om vikten av att kombinera attacker, samt 'perks', som är speciella passiva delar av den enskilda karaktärens kit som kan göra dem starkare eller svagare i vissa situationer.

Till demles-of / news / tales-of-arise-pro-guide-ultimate-tips "> proffs , det kommer att pratas om hur du kan förbättra din art, vilka karaktärsdrag de olika varelserna i världen har och vad detta har konsekvenser för sättet du spelar på, samt vad CP (cure points) är.Ett hav av karaktärer som kan hjälpa dig genom ditt äventyr

I Tales of Arise (både demot och hela spelet) kommer du att möta sex karaktärer som du kan kontrollera, utforska och slåss med eller med.

Varje karaktär använder unika vapen och är bra på en viss sak, vilket innebär att du aktivt måste växla mellan dem medan du slåss.

När du möter en fiende sker en kort övergång (lite som i Pokémon), som placerar dig på en arena, baserat på det område du mötte fienden i. Här börjar du som den självvalda ledaren för gruppen, som sedan kan kombinera attacker med andra karaktärer - du kan välja mellan dessa sex personer:

Alphen

Denna krigare kommer från Dahnan och lider av minnesförlust. Han är på hämnd för sitt folk och har ett brinnande svärd vid sin sida; ett smart vapen för en krigare som inte kan känna smärta och en symbol för det glödande hat han har i sig.

Hans attacker (artes) är snabba och går bra med varandra, så du får en smidig kampupplevelse när du spelar som han. Han är en av huvudpersonerna i berättelsen, som skär in i sanningen med sin flammande svärdattack.

Shionne

Shionne Imeris är den andra huvudpersonen – hon kommer från Renanvärlden och är därmed Alphens motsvarighet på många sätt. Där den manliga krigaren inte kan känna smärta är Shionne förbannad med en inre smärta som släpps till alla som rör vid henne, med ödesdigra konsekvenser.

Där Alphen är passionerad och har ett brinnande raseri i sig är Shionne cool och har en kunglig aura över sig som gör att hon barrikaderar sig, samt tänker och agerar rationellt. Hon slåss med ett gevär och kan både göra stor skada samtidigt som hon kan läka och hjälpa sina vänner i stridens hetta.

Rinwell

Den här unga magikern kommer från Dahnan, men kan fortfarande använda Astral artes, som är en speciell sorts magi som bara Renan-folket trodde kunde nås.

Hon kastar trollformler bort från stridens centrum och kan använda sin kunskap och sina magiska böcker för att rädda sina vänner. Hennes attacker tar tid att ladda om, men kan också göra enorm skada på stora områden.

Lag

Law talar med händerna; han är en mästare i handboll, som är snabb på fötterna och smidig. Han arbetar aktivt för Renas polisorganisation som heter Observationsbyrån. Han slåss ansikte mot ansikte med sina fiender, men rör sig så snabbt att han inte behöver någon stor rustning, utan använder istället sin fysik för att undvika alla attacker.

Kisara

400; "> Kisara är en kvinnlig vakt i Dahnans militär, men är också både fruktad och respekterad av Renans soldater för sin enorma styrka. Hon använder en klubba och en stor sköld för att skydda sina vänner från attacker på slagfältet. Det är inte så attack som hon inte skulle ta på sig om det innebar att hon kunde rädda ett liv.

Dohalim

Denne man är välutbildad och har bland annat ägnat lång tid åt att studera musik, poesi och antikviteter. Han föddes i Renan, men visar samtidigt lojalitet mot Dahna. Han kämpar med en blandning av trollstavsattacker och astrala arter.

Han kan både slåss nära fienden och samtidigt hoppa bort från kampen och läka eller attackera med magi. Han är också stark i luftanfall och kan – mitt i kampen – utveckla sitt vapen så att det blir längre, kan kastas med eller kan användas som en kanal för hans magi.

 

Vacker grafik och smidigt spel

Spelet ser ut som en tecknad serie, tack vare designfilosofin bakom spelet. Dessutom är grafiken i sig också imponerande, vilket inte direkt är chockerande, nu när det är Unreal Engine, som har legat till grund för spelets produktion. Spelet går smidigt, trots de många effekter och vackra naturomgivningar som du kommer att lära känna.

Andra spel som kan vara av intresse för dig

Final Fantasy-serien ställs ofta inför Tales of Arise-serien, ofta på grund av deras jämförbara världar, stridssystem och animestilar. Tack vare Final Fantasys många segrar (särskilt Final Fantasy XIV) under de senaste åren når Tales of Arise dock inte dessa spel på något sätt – utan erbjuder istället något utmärkande, särskilt visuellt, i detta senaste spel.

Genshin Impact följer också den anime-inspirerade visuella stilen - om du gillar söta karaktärer, fartfylld actionfylld strid, vacker grafik och en stor, öppen värld, då kommer detta att vara det självklara spelet för dig.

Slutsats

Tales of Arise är definitivt ett måste för dem som har spelat (och njutit av) de andra spelen i serien. Spelets stridssystem är roligt och intuitivt – och det finns alltid något du kan göra; du står aldrig stilla när du slåss mot monster i det här spelet.

Grafiken är snygg, även om det tecknade filtret som ligger ovanpå spelet är lite av en smaksak, sett till om man gillar det eller inte. Teman som utforskas i det här spelet är inte precis banbrytande, men ger ändå upphov till skratt och hjärtskärande segment om du gillar anime.

Även om du inte har spelat de tidigare spelen skulle vi rekommendera dig att prova gratisdemon, som bland annat låter dig utforska en del av världen och prova stridssystemet, med alla sex karaktärerna och deras specialattacker.

Download Tales of Arise 1.0
Se Tales of Arise på video :
Screenshots
Detaljerad information om Tales of Arise
Typ:
Demo


Producent:
Bandai Namco Entertainment

Inkom datum:
31-01-2022

Slutanvändar Licensavtal (EULA)
Plattform:
Windows, Playstation, Xbox

Storlek:
0 Mb

Uppdaterad datum:
31-01-2022

Borttagning
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR TALES OF ARISE

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT and its affiliates (“BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT retains all right, title and interest in and to the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT. All rights not expressly granted to you herein are reserved by BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT.

2 THIRD PARTY SERVICES
BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services, without the express prior written consent of BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services or this EULA, use or install the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT may offer you a separate site license agreement to make the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services may include measures to control access to the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services will not function properly.
The BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services, and to the extent that your contributions through use of the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services and related goods and services under applicable law. This license grant to BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services may require an internet connection to access the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services. By using the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services or certain features of the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT's privacy policy as amended from time to time is available at www.bandai-namco-entertainment.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT’s Privacy Policy defines how, why and to which extent BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT collects and uses personal and non-personal information in relation to BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT's products and services. By installing, accessing or using the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services you explicitly agree with the terms and conditions of BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT may license to you certain virtual goods to be used within BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT is not a party to the transaction.
BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT shall have no liability to you or any third party in the event that BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT. If the Software is no longer available, BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT, BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT, BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT, BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT, BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT’S AFFILIATES, BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT, BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT’S, BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT’S AFFILIATES’, BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT will be irreparably damaged, and therefore you agree that BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT means any legal entity that is directly or indirectly controlled by BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@bandai-namco-entertainment.com.

Borttagning av Tales of Arise

Om du vid någon tidpunkt skulle vilja ta bort Tales of Arise från din dator, kan du här se hur man gör detta:
  1. Öppna kontrollpanelen i Windows
  2. Välj “Lägg till/ta bort program”
  3. Leta fram Tales of Arise, markera och välj, “Avinstallera”
  4. Slutför alla steg i processen
Skulle Tales of Arise inte gå att ta bort, rekommenderar vi att du löser det genom att klicka här.