Spel » Kompletta spel » Action

Deathloop last ned
5 0 6295  

Glöm återfödelse; Ladda ner och spela Deathloop om och om igen

Glöm återfödelse; Ladda ner och spela... Vänta, du har läst det förut. Du är förvirrad och går tillbaka och läser rubriken igen och ställer upp den mot brödtexten nedan: ja, den är bra nog. Förvirringen varar inte; istället är du nu medveten om att något konstigt pågår framför dig.

Det är faktiskt detta scenario du måste förbereda dig för och bekanta dig med, för det här är din nya verklighet i det nya actionspelet, utvecklat av Arkane Studios och släppt av speljätten Bethesda Softworks, som också ligger bakom spelet Fallout 76.

En förklaring till detta mystiska fenomen

Du spelar som den anlitade mördaren Colt Vahn, som du kan läsa mer om på Bethesdas sida. Colt vaknar på en konstig strand, innesluten i en blodröd glöd. Ön heter Blackreef och det är här Deathloop historia utspelar sig - och upprepar sig.

Genom att framgångsrikt döda dina åtta mål (som alla är farliga individer som har satt sina hantlangare att jaga dig överallt på ön) kommer du att kunna avsluta det eller oändlig upprepning av samma dag. Men du måste använda ditt förnuft och dina misslyckade försök och efterföljande död för att göra det bättre nästa gång du vaknar och måste börja dagen om igen.

De åtta målen är en del av en enhetlig grupp som heter Visionaries - de är en eklektisk grupp av konstnärer, forskare och fest apor som alla av en eller annan anledning vill att slingan ska fortsätta så att de kan leva för evigt. Förutom sin professionella bakgrund är de också mördare som kommer att gå otroligt långt för att se till att repetitionerna inte tar slut.

 

En karismatisk skurk som kommer att döda dig... många gånger

Den svåraste visionären du ska jaga är Julianna. Hon är kvinnan som ingår i de flesta reklamfilmer för spelet. Julianna är som din skugga; hon förföljer dig i din strävan efter alla visionärer och hon kommer att lyckas döda dig flera gånger under spelet. Men nästa gång har du kunskap som gör att du kan fly från hennes prickskyttar som annars kan ge dig en ordentlig chock under din speltid.

Och vem vet, kanske kommer du att stå ansikte mot ansikte med prickskytten under ditt spel. I så fall rekommenderar vi att du stänger av henne så snart som möjligt så att både du och din karaktär kan slippa det oändliga greppet som spelet snabbt tar över av er båda.

Plocka med ett avsågat hagelgevär och teleportera dig med övernaturliga krafter

I spelet får du möjlighet att använda en mängd vapen som förändrar ditt sätt att spela och de strategier du kan använda i en viss situation.

Du får möjlighet att använda en mängd vapen. Gå i närstrid med en machete, skjut med den kraftfulla rapiren, eller använd ett av de mer alternativa vapnen, till exempel PT-6 Nail, som är en pistol som skjuter med spikar istället för patroner.

Varje vapen känns helt eget, tack vare de vackra animationerna, både när du använder vapnet aktivt och när du laddar det.

Vapnen kan också specialiseras genom ett artefaktsystem som hjälper till att väsentligt förändra hur du fungerar i strider. Så var inte rädd för att varje loop -sekvens kommer att kännas enhetlig; det är vad man har tänkt på.

yle = "font-weight: 400;"> Och om du inte är ett fan eller tror att förstapersonsskyttar kan bli tråkiga snabbt om de inte erbjuder mer, kommer du att bli positivt överraskad över att tidskursen inte är bara ett spektakulärt fenomen på ön.

Du kan också fånga upp övernaturliga krafter, till exempel förmågan att teleportera runt om i världen, eller kanske något mer kränkande, till exempel förmågan att kasta dina fiender i luften och sedan kasta ut dem från det övre fönstret i palatset du har. infiltrerad. Kombinationerna är nästan lika oändliga som antalet slingor du kommer att uppleva.

Tillgänglighet

Deathloop släpptes den 14 september 2021 exklusivt för Windows -datorer och Playstation 5 -konsolen.

Om du inte är en av få lyckliga människor som har njutit av den kraftfulla nya konsolen, kan vi försäkra dig om att spelet också körs felfritt på Windows -datorer som uppfyller eller överträffar systemkrav.

Med en PC får du en mycket lyhörd upplevelse, som ofta är fallet när du sitter med tangentbord och mus. Du kan snabbt flytta musen fram och tillbaka så att du känner att du har större kontroll över situationen i några av striderna som drar tänder.

Om du däremot spelar på en Playstation 5 får du de karakteristiska våldsamma haptiska återkopplingarna från de nya kontrollerna och de ovanligt snabba laddningstiderna, vilket får spelet att verka ännu mer uppslukande.

Överlägsen grafik tar dig direkt in i handlingen

Med den exklusiva versionen på Windows -system och Playstation 5 har Arkane Studios inte begränsats på samma sätt som många andra utgivare. De kan spela på hårdvaran i de nyare, kraftfullare systemen för att bära ett otroligt vackert spel, som har många grafiska element på skärmen samtidigt, utan att äventyra din spelupplevelse.

På grund av spelets premiss och historia (som vi inte kommer att förstöra här) kommer du att uppleva många olika versioner av ön när du ger dig ut på detta mordiska äventyr.

Arkane Studios ligger också bakom imponerande spel som Dishonored -serien, som känns väldigt lik det här spelet, delvis på grund av grafiken och Deathloops -nivån. Det betyder också att du har att göra med ett företag som är van vid att göra vackra spel som du kan fördjupa dig i, trots deras ofta nervspännande atmosfär.

Få stoppet med andra spännande speltitlar

Om du behöver en paus från slingan finns det hjälp att hitta på vår webbplats.

Här på redaktionen kan vi bland annat rekommendera Genshin Impact, som också just har släppts med en ny uppdatering, som kommer att ge dig mycket historia och strider att slåss om du inte har fått nog i Deathloop.

Om du har känt dig ensam i dina uppdrag i Deathloop kan du träffa andra spelare som du kan gruppera med för att besegra gigantiska drakar och gamla varelser, med magi och vapen i Final Fantasy XIV.

Om all action och hektisk kampstrategi har varit lite för mycket för dig, kan du också koppla av genom att spela ett klassiskt avslappningsspel, till exempel Angry Birds. Härdu kan också gå fram och tillbaka mellan uppdrag i historien, men oroa dig inte - vi lovar dig att detta inte är en annan slinga du är instängd i.

Slutsats

Deathloop är ett mycket ambitiöst projekt, som dessutom erbjuder dig massor av intressanta interaktioner och genomspel, även om du spelar spelet om och om igen. Med spelets fokus på naturligt och kontinuerligt lärande blir det naturligt att testa strategier, misslyckas, lära av misstaget och försöka igen tills du lyckas.

Straffet för misslyckande är inte helt avskräckande, eftersom du fortfarande har förmågan att behålla delar av din utrustning, dina förmågor och naturligtvis din strategiska framtida kunskap som du kan använda i ditt nästa försök att dämpa de åtta fienderna.

Redaktörerna här på download.dk är positivt överraskade över spelet, som går smidigt och kräver att du är snabb på fötterna (och nycklarna), och att du kan bearbeta det som händer runt omkring dig i spelet. Det räcker inte längre att låta spelet passivt passera. Det kommer att leda till din död - men med den eviga slingan kommer det inte att vara ditt största problem i striderna på ön.

Download Deathloop 0
Se Deathloop på video :
Screenshots
Detaljerad information om Deathloop
Typ:
Media


Producent:
Bethesda

Inkom datum:
22-09-2021

Slutanvändar Licensavtal (EULA)
Plattform:
Windows, PS5

Storlek:
30.000 Mb

Uppdaterad datum:
22-09-2021

Borttagning
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR DEATHLOOP

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and BETHESDA and its affiliates (“BETHESDA”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by BETHESDA or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by BETHESDA, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “BETHESDA Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE BETHESDA SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE BETHESDA SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the BETHESDA Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, BETHESDA hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, BETHESDA hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by BETHESDA, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or BETHESDA's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. BETHESDA retains all right, title and interest in and to the BETHESDA Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The BETHESDA Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the BETHESDA Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from BETHESDA. All rights not expressly granted to you herein are reserved by BETHESDA.

2 THIRD PARTY SERVICES
BETHESDA Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via BETHESDA Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the BETHESDA Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the BETHESDA Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of BETHESDA Services, without the express prior written consent of BETHESDA or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the BETHESDA Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the BETHESDA Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the BETHESDA Services or this EULA, use or install the BETHESDA Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the BETHESDA Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that BETHESDA may offer you a separate site license agreement to make the BETHESDA Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the BETHESDA Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the BETHESDA Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the BETHESDA Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such BETHESDA Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the BETHESDA Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The BETHESDA Services may include measures to control access to the BETHESDA Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only BETHESDA Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the BETHESDA Services will not function properly.
The BETHESDA Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the BETHESDA Services, and to the extent that your contributions through use of the BETHESDA Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant BETHESDA an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to BETHESDA's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the BETHESDA Services and related goods and services under applicable law. This license grant to BETHESDA, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The BETHESDA Services may require an internet connection to access the BETHESDA Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the BETHESDA Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to BETHESDA Services. By using the BETHESDA Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the BETHESDA Services or certain features of the BETHESDA Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the BETHESDA Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
BETHESDA respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. BETHESDA's privacy policy as amended from time to time is available at www.bethesda.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. BETHESDA’s Privacy Policy defines how, why and to which extent BETHESDA collects and uses personal and non-personal information in relation to BETHESDA's products and services. By installing, accessing or using the BETHESDA Services you explicitly agree with the terms and conditions of BETHESDA’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
BETHESDA may license to you certain virtual goods to be used within BETHESDA Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and BETHESDA is not a party to the transaction.
BETHESDA may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. BETHESDA shall have no liability to you or any third party in the event that BETHESDA exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT BETHESDA IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
BETHESDA warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, BETHESDA agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by BETHESDA. If the Software is no longer available, BETHESDA retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by BETHESDA and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the BETHESDA address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE BETHESDA SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. BETHESDA, BETHESDA’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. BETHESDA, BETHESDA’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE BETHESDA SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE BETHESDA SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE BETHESDA SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER BETHESDA SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE BETHESDA SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY BETHESDA, BETHESDA’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL BETHESDA, BETHESDA’S AFFILIATES, BETHESDA’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE BETHESDA SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT BETHESDA, BETHESDA’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, BETHESDA’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL BETHESDA’S, BETHESDA’S AFFILIATES’, BETHESDA’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE BETHESDA SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any BETHESDA Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, BETHESDA will be irreparably damaged, and therefore you agree that BETHESDA shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or BETHESDA means any legal entity that is directly or indirectly controlled by BETHESDA for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold BETHESDA, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the BETHESDA Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. BETHESDA reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on BETHESDA’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the BETHESDA Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at BETHESDA's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST BETHESDA ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@bethesda.com.

Borttagning av Deathloop

Om du vid någon tidpunkt skulle vilja ta bort Deathloop från din dator, kan du här se hur man gör detta:
  1. Öppna kontrollpanelen i Windows
  2. Välj “Lägg till/ta bort program”
  3. Leta fram Deathloop, markera och välj, “Avinstallera”
  4. Slutför alla steg i processen
Skulle Deathloop inte gå att ta bort, rekommenderar vi att du löser det genom att klicka här.