Program » Tweaks » Diskrensning

YAC – Yet Another Cleaner last ned
5 0 5510  

YAC är ett program som rengör och optimerar datorn genom några enkla och lättillgängliga funktioner. Du kan ladda ner programmet helt gratis nedan.

YAC är ett bra program när det gäller att optimera och rengöra ditt system. Därför valde vi att testa programmet på vår Windows 7 -dator, där vi fick en inblick i vilka funktioner detta program innehåller.

Först och främst märker du snabbt användargränssnittet, som har en snygg, modern design som är så transparent att även den mest oerfarna användaren kommer att kunna se igenom den. Nästa sak du märker är att programmet är uppdelat i olika flikar, som du ser till vänster, som var och en innehåller olika inställnings- och skanningsalternativ för ditt system. Dessutom tar YAC hand om både själva systemet på din dator, men också internetsäkerhet, eftersom det skannar sidor efter skadlig kod och andra hot.

YAC är särskilt lämpligt för användare som inte har större förståelse för optimering och rengöring, men det är också lämpligt för de flesta andra användare. En av de saker som gör YAC till ett riktigt bra program är just denna användarvänlighet du hittar, kombinerat med effektiva optimerings- och skanningsverktyg som du vanligtvis bara hittar i betalningsprogram. Därför kan vi med säkerhet säga att det här är ett program som du kommer att bli riktigt nöjd med.

* Vi kan inte längre tillhandahålla nedladdningslänken för detta program och erbjuder därför endast denna sida i informationssyfte.

Download YAC – Yet Another Cleaner 5.4.88
Screenshots
Detaljerad information om YAC – Yet Another Cleaner
Typ:
Freeware


Producent:
Woodtale Technology

Inkom datum:
30-10-2014
Plattform:
Windows XP, 2003, Vista, 2008, 7 & 8

Storlek:
Mb

Uppdaterad datum:
28-04-2023
0